labi,pietiek dzert,zavtra zhe na ohotu,vsem spaķ..:))))))))riit jaaizdudina uz Zebrenes puses Bērzi,shad tad tur tiiri labi raudas iet...kaiminš ar balastam japaņem liidz,tas vismaz zin,kur braukt:)
Gulbi , tāds jau arī sanāk , mans kaimiņš , kamēr dzīvs bija , vienmēr uz Jāņiem tādu pudeli dāvināja , kad iznesa no pagraba tādu norasojušu , kad atkorķēja , tad gāja pa gaisu trakāk nekā sakratīts šampanietis , bet es domāju jā tādu izlaistu caur aparātu , tā tik būtu manta !
BTW, tradicionālā bērzu sulu gatavošana arī ir raudzēšanas process. Bet ar mazu aloko līmeni.
Jau pieminētā recepte šampa pudelē ....... mmmmmmm
Bet, tās šampa pudeles sprāxt. Ja forši gāzēto gribas ar mazākiem zudumiem -> tas pac, bet plastmasas (PET) pudelē. Un labāk rozīņu (tautiskā metode) vietā prof vīna raugu lietot.
nez...ed domaaju,ja to labi uzraudzee shampaniesha pudelee,tad vareetu buut lidzveertiigs tam shampim,ar ko aplaista F-1 pilotus peec uzvaras:)))))))))))))))))))