Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
domaaju,ka probleemas jau vispirms ir tiem,kuri zivis uztver kaa pelnjas gushanas veidu....copmanis,kas copi uztver kaa atpuutu,neies cemmereet narstojoshas lidakas,....tas,kursh,piem,lieguma laikaa iet spiningot zandartus,labi zin,ka zandarti nesadziivo ar lidakaam,un ir pavisam citur jameklee,nevis lidaku narsta vietaas:)
7.aprīlis 2010, 09:50 | links

Pēc personiskās pieredzes zinu, ja jāsarunā ar ,,savu sirdsapziņu,, ............ :) Brūti tā !!!!
Sīkumos , bet mēs visi - grēkojam.
Arī es neesmu izņēmums.
Kad inspektoru kursos lasija lekciju - par šo ētikas jautājumu tika daudz runāts un būtība jau tai visā ir pārkāpuma samērība ar nodarīto,,kaitējumu,, .
7.aprīlis 2010, 09:45 | links

runci,nu jaa,noteikumi noteikumiem,bet nu taalaak jau,cik atlauj pasha eetika:)
7.aprīlis 2010, 09:42 | links

man patīk klusiņām dabu baudīt!!!:DDD
nākošreiz,ja vispār kādreiz pie tavas peļķes piebraukšu,esi tik laipns un nestāsti man ka tev ir līgums ar LATV Valsts Mežiem.atbildi tik par savu peļķi!!!
7.aprīlis 2010, 09:38 | links

Un dinamīdu arī - sliktākā gadījumā , ja negribas ķēpāties var iemest ! ātri un efektīvi - vienīgi troksnis , bet tas jau tikai tāds pavasara pērkona noskaņai !
:DDDDDDDD
7.aprīlis 2010, 09:35 | links

Runcis
tev pie tās saliņas ir ne tikai sēklis,bet bedre ar!tā kā tīri perspektīva vieta tīkla iekarināšanai!!!pēc tam turpat Latv Valsts mežos uz galdiņa var izķidāt un izkārt tīklus,lai izžūst!!!:DDD
7.aprīlis 2010, 09:32 | links

gulbis37 - es tak par to pašu , kā arī spiningošanu , bet zivju neņemšanu ! / esmu pret šiem jauninājumiem, tas tikai palielina bezpriģela iespējas/
Ne velti man pie Ventas uzdeva šo pašu jautājumu un otrā dienā jau uz saliņas tupēja ar visu laivu !!!
Man piemēram arī ezerā ir vieta , kur ezerā ir praktiski saliņa - aizbraucu tur ar laivu izkāpju ārā un varu ,,spiningot,, nārsta laikā kur seklumā līdakas nārsto uz vella paraušanu. :(
labi ka daudzi vēl šo fišku nav ,,uztvēruši,, bet domāju tas ies tikai plašumā !
7.aprīlis 2010, 09:28 | links

tākā vajadzētu gan!:)
sazvoņimsa?:)
7.aprīlis 2010, 09:25 | links

Aiziet jūriņā!
:DDD
7.aprīlis 2010, 09:23 | links

Gunča
tad kā ar wikendu???:)))
7.aprīlis 2010, 09:21 | links

Jančuk, nomaini bildes .bmp pret.jpeg vai .jpg
7.aprīlis 2010, 08:53 | links

sienazim-noteikumos teikts,ka azliegta jebkura veida makskereshana no peldoshiem transportlidzekliem,bet nekas nav teikts,ka tu nedriksti atrasties ar laivu,nemaksjereejot.
7.aprīlis 2010, 08:49 | links

Tad kad pirms vēlēšanām ZZS un Vējonim vajadzēs rādīt ,kā cīnās par tautu un Latvijas dabas resursiem...gan jau būs ,,paraugdemonstrējumi,, presē un TV :):):) A savādāk.ko tur smērēsies pāris nelikumīgi noķertu zivteļu dēļ....nav jau priedes kāpās priekš mājas būvniecības:):):)
Un vispār,kamēr tauta nemaksās nodokļus...ierēdņi būs spiesti zagt...lai izdzīvotu:):):) (citējot vienu ,,gudro,, no tiem 100 kas Saeimā)
Bet ja pavisam godīgi,skumji paliek skatoties uz bezpredelu kas notiek uz upēm un ezeros...ir jau tie MN vietām stulbi...bet nu slaktēt jau nu fiš nevajag...ķert...jā:):):)
7.aprīlis 2010, 08:27 | links

Varkalis ir kanāls,kas savieno ezeru ar upi-jābūt liegumam un inspektoriem ar policistiem jāstrādā.Neviss kā tajā pēdējā video-nogrābuši vientuļu pārkāpēju.Lai ieliek kā viņi cīnās vietā ar bezpriģelu,kuru redz entie tūkstoši cilvēku un nekas nenotiek!
7.aprīlis 2010, 00:03 | links

kas tad ir varkalis,ja šito lietiņu acis nepamirkšķinot veic LM posmos?
6.aprīlis 2010, 23:55 | links

arii fakts, bet tie trakie tur varkalii tak i gatavi dot pa dullo, ja ko ssim pateiksi. Tur pa to vien ka kanaalaa copee var izvaaleet, nav nemaz obligaati par cemmereessanu.
6.aprīlis 2010, 23:50 | links

Tie MN jau nav saprotami!CL jau vajadzēja ielikt ekspertu MN (likumu) pārzinātāju.Citādi jau tas murgs nebeigsies!
6.aprīlis 2010, 23:42 | links

aakki es tos noteikumus taa iisti nepaarzinu, pat iisti nezinaaju vai driikstu ar laivu un eholotu vizinaaties pa briivdienaam.

ssad tad jau pats kaadu zivi ne tik atllautaa veidaa nokkeru,(līni aukstajai gallai), par to nelepojos, cerams ssogad iemaaciissos nokkert ar copeni.

bet ssobriid, kad ir aizliegtais periods, saudzeessanas laiks, naarsts utt, nu nafig cemmereet, vai kkeseles likt. tas gan nau iisti ritiigi.
6.aprīlis 2010, 23:37 | links

sienāzis;kur tad ir tie MN,vai tad kanāli,caurteces un vēl cemmerēšana iet riktīgi kopā?Un atklāti visu acu priekšā?Bauskā pat vienam uzliek 50Ls sodu,kad viņš pīpē cigareti bez akcīzes nodokļa!Nelietojiet prezervatīvus bez akcīzes un ja tas ir juridiskām personām=tad līdz 5000Ls var uzlikt.
6.aprīlis 2010, 23:27 | links

KAs pie velna ka jau trešo dienu bildi nvaru ielikt?
6.aprīlis 2010, 23:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager