Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Varbūt kāds varētu ieteikt ar kādu krāsu krāsot alumīnija laivu????Pirms tam krāsoju ar Tikkurilla UNICA - man patika, bet to vairs nevaru nekur atrast un kur pirku ar vairs neatceros. Man ieteica krāsot ar poliuritānu (vai kaut kā tā) bet man tā viņa šķidrā konsistence nepatīk un arī tas, ka ar uritānu sanāks diezgan caurspīdīgs tas pasākums....varbūt kādam ir kāda pieredze un kāds kaut ko varētu ieteikt?
7.aprīlis 2010, 11:28 | links

OK cik ūdeņu un copmaņu,tik viedokļu.
7.aprīlis 2010, 11:08 | links

Zaceps
manī gan valda uzskats, ka sadzīvo gan - vismaz konkrētajā vietā kur makšķerēju - tas ir sēklis ar stāvām kantēm un uz tām stāvajām kantēm tā zive tur dzīvo - izvelc līdaku, a pēc pāris metriem ir zandarts. A baroties tā zive aiziet no stāvās kants uz pašu sēkli, bet arī tad tur medī visas zives. Bet to, protams varu pateikt tikai par to vietu, un ar šādu uzskatu dzīvoju visu dzīvi, un arī turpināšu tā darīt - jo šāds viedoklis mani apmierina :)
7.aprīlis 2010, 10:58 | links

Zivniek,tas ka vienā vietā ķeras līdakas,asari un zendarti,nenozīmē ka viņi sadzīvo.Vienkārši viņi barojas vienā vietā kā ēdnīcā,bet katrs savā laikā.Ir ūdeņi kur var pēc pulksteņa pateikt kas sāks ķerties.
7.aprīlis 2010, 10:45 | links

Gulbi , jā runā konkrēti par Lielupi , man gan ir gadījies vienā un tai pašā vietā izvilkt gan zandartu , gan līdaku .
7.aprīlis 2010, 10:43 | links

zivnieks,es runaaju konkreeti par Lielupi,nav man tur taa gadiijies...
7.aprīlis 2010, 10:00 | links

gulbi
par to, ka zandarti nesadzīvo ar līdakām nepiekrītu. Katru vasaru sēžu uz sēkļa vienā vietā un nāk i zandrati, i līdakas, i asari. Pagājušo gadu gan zandarti bija nospiedošā vairākumā, bet bija arī zaļās :)
7.aprīlis 2010, 09:58 | links

domaaju,ka probleemas jau vispirms ir tiem,kuri zivis uztver kaa pelnjas gushanas veidu....copmanis,kas copi uztver kaa atpuutu,neies cemmereet narstojoshas lidakas,....tas,kursh,piem,lieguma laikaa iet spiningot zandartus,labi zin,ka zandarti nesadziivo ar lidakaam,un ir pavisam citur jameklee,nevis lidaku narsta vietaas:)
7.aprīlis 2010, 09:50 | links

Pēc personiskās pieredzes zinu, ja jāsarunā ar ,,savu sirdsapziņu,, ............ :) Brūti tā !!!!
Sīkumos , bet mēs visi - grēkojam.
Arī es neesmu izņēmums.
Kad inspektoru kursos lasija lekciju - par šo ētikas jautājumu tika daudz runāts un būtība jau tai visā ir pārkāpuma samērība ar nodarīto,,kaitējumu,, .
7.aprīlis 2010, 09:45 | links

runci,nu jaa,noteikumi noteikumiem,bet nu taalaak jau,cik atlauj pasha eetika:)
7.aprīlis 2010, 09:42 | links

man patīk klusiņām dabu baudīt!!!:DDD
nākošreiz,ja vispār kādreiz pie tavas peļķes piebraukšu,esi tik laipns un nestāsti man ka tev ir līgums ar LATV Valsts Mežiem.atbildi tik par savu peļķi!!!
7.aprīlis 2010, 09:38 | links

Un dinamīdu arī - sliktākā gadījumā , ja negribas ķēpāties var iemest ! ātri un efektīvi - vienīgi troksnis , bet tas jau tikai tāds pavasara pērkona noskaņai !
:DDDDDDDD
7.aprīlis 2010, 09:35 | links

Runcis
tev pie tās saliņas ir ne tikai sēklis,bet bedre ar!tā kā tīri perspektīva vieta tīkla iekarināšanai!!!pēc tam turpat Latv Valsts mežos uz galdiņa var izķidāt un izkārt tīklus,lai izžūst!!!:DDD
7.aprīlis 2010, 09:32 | links

gulbis37 - es tak par to pašu , kā arī spiningošanu , bet zivju neņemšanu ! / esmu pret šiem jauninājumiem, tas tikai palielina bezpriģela iespējas/
Ne velti man pie Ventas uzdeva šo pašu jautājumu un otrā dienā jau uz saliņas tupēja ar visu laivu !!!
Man piemēram arī ezerā ir vieta , kur ezerā ir praktiski saliņa - aizbraucu tur ar laivu izkāpju ārā un varu ,,spiningot,, nārsta laikā kur seklumā līdakas nārsto uz vella paraušanu. :(
labi ka daudzi vēl šo fišku nav ,,uztvēruši,, bet domāju tas ies tikai plašumā !
7.aprīlis 2010, 09:28 | links

tākā vajadzētu gan!:)
sazvoņimsa?:)
7.aprīlis 2010, 09:25 | links

Aiziet jūriņā!
:DDD
7.aprīlis 2010, 09:23 | links

Gunča
tad kā ar wikendu???:)))
7.aprīlis 2010, 09:21 | links

Jančuk, nomaini bildes .bmp pret.jpeg vai .jpg
7.aprīlis 2010, 08:53 | links

sienazim-noteikumos teikts,ka azliegta jebkura veida makskereshana no peldoshiem transportlidzekliem,bet nekas nav teikts,ka tu nedriksti atrasties ar laivu,nemaksjereejot.
7.aprīlis 2010, 08:49 | links

Tad kad pirms vēlēšanām ZZS un Vējonim vajadzēs rādīt ,kā cīnās par tautu un Latvijas dabas resursiem...gan jau būs ,,paraugdemonstrējumi,, presē un TV :):):) A savādāk.ko tur smērēsies pāris nelikumīgi noķertu zivteļu dēļ....nav jau priedes kāpās priekš mājas būvniecības:):):)
Un vispār,kamēr tauta nemaksās nodokļus...ierēdņi būs spiesti zagt...lai izdzīvotu:):):) (citējot vienu ,,gudro,, no tiem 100 kas Saeimā)
Bet ja pavisam godīgi,skumji paliek skatoties uz bezpredelu kas notiek uz upēm un ezeros...ir jau tie MN vietām stulbi...bet nu slaktēt jau nu fiš nevajag...ķert...jā:):):)
7.aprīlis 2010, 08:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager