Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Es par Tevi. Neiespringsti. Naf jau tā doma, kā Tu to isklāstīji. Gan jau. ;)
30.marts 2010, 21:49 | links

mazkalns - ja gribi par politiku pastrīdēties, tad baidos, ka smagi ieberzīsies, jo esmu 134% pārliecināts, ka zinu krietni vairāk pat par to, kas tev sapņos par politiku nerādās. Partijā es neesmu nevienā. Bet pagājušajās vēlēšanās par Tautas partiju nebalsoju. Tavs runas veids atgādina jēlīšus. Lai gan es ar šādiem smagiem apvainojumiem nemētātos, jo uzskatu, ka jēlīši jau nu ir pēdējais par ko varētu nodēvēt cilvēku - tik melīgus, gnīdīgus svešās acīs skabargu lūrētājus un savā baļķi neredzētājus un kapeikas pisējus kā jēlīši, būtu grūti atrast.

Un vēl... Pieļauju, ka lielākajai daļai pilsoņu šajās vēlēšanās izvēli būs viegli izdarīt. Taču diemžēl šī izvēle būs pilnīgi aplama un ievedīs valstī tādā purvā, ka pašreizējā krīze liksies kā svētdienas pastaiga svaigā gaisā. Savukārt tiem, kas kaut mazliet domā līdzi un analizē, apsolu ļoti grūtu izvēli... jo šajās vēlēšanās ja cilvēks nav stipri nacionāli noskaņots uz vienu vai otru pusi, izvēli izdarīt būs dikti grūti.

P.S. Man riebjas runāt par politiku.... diemžēl tā ir visur... pretīga, smirdīga un riktīgi sakropļota... bet katrā sūdu bedrē ir savi asenizatori... kā tajā vecajā anekdotē - mācies dēll... citādi visu mūžu atslēgas padosi.
30.marts 2010, 21:48 | links

ja TU to par mani,tad ŅEA!!!es ir reāli domājošs!!!:)))
30.marts 2010, 21:46 | links

Tu esi sazvērestības teoriju piekritējs?
30.marts 2010, 21:45 | links

LV izglītības iestādes slēdz ne jau dēļ tā ka nav finanses.bet tāpēc ka vajadzīgs paklausīgs aunu bars!!!
30.marts 2010, 21:42 | links

Nu ko streso, Emocionālais? ;)
Domā viņiem ir visiem jāisskaidro? Visi nemaz tos skaidrojumus negrib.
30.marts 2010, 21:39 | links

mazkalnam un visiem pārējiem, kuri visticamāk ir forši cilvēki, bet kuri, mauprāt iet slinko un neprofesionālo žurnālistu un noziedzīgo politiķu pavadā un vienkārši negrib paskatīties uz lietām tādām, kādas tās vienkārši ir. Ziņās rādīja Pļaviņas kur viss bija applūdis, kā tu teici, akas, havajas un viss pārējais. Tieši tur spridzināja, lai neapplūstu. Pasaki, cik liela jēga bija spridzināt? Tā ir izmirstošās latvju tautas lielākā nnelaime, vienkārši atteikties domāt, cerot, ka kāds izdomās manā vietā. Es neko nepārmetu spridzinātājiem, viņi ir profesionāli cilvēkki. padomju laikos kad spridzināja, tad mājām logi bira. Tagad cilvēkiem nekādas nelaimes no spridzināšanas neizcēlās, viss bija perfekti. Armijnieki skaidri un gaiši pateica - mums saka spridzināt, mēs spridzinam. Viņiem pārmest nevar neko. Jautājums ir tikai par to, kurš izdomāja, ka ir jāspridzina, kādi bija argumenti, kas tika izvērtēti, kāda tika veikta izpēte, kādi plusi un mīnusi tika salīdzināti. Mani māc bažas, ka pie šitādas notikumu gaitas, latvju bāleliņni, kuri šādus lēmumus pieņem, arvien biežāk un biežāk pieņems lēmumus ka ir jāspridzina, jo vienkārši būs redzējuši, ka to var brīvi un vienkārši izdarīt. JOPROJĀM NEESMU REDZĒJJIS NEVIENU ATSKAITI NO LĒMUMA PIEŅĒMĒJIEM PAR SPRIDZINĀŠAS REZULTĀTU IETEKMI. NE POZITĪVU NE NEGATĪVU.
30.marts 2010, 21:36 | links

nu, protams, te var par visu runāt, bet nu varētu au par copi ar kko, lai tādiem, kas te nāk kā uz COPESlietām.lv nevis GUDRUVĪRURUNAS.LV arī būtu ko palasīt
tādām gudrām sarunām var izmantot arī tādu ultrasuperdupermodernu lietu kā skype vai kkas tamlīdzīgs
saejat visi gudrie runātāji vienā skypa čatā un runājat + vēl varētu parunāt :D
30.marts 2010, 21:27 | links

:)))))) Tev pilnīga taisnība, par copi vajadzētu. Nevis zagļus valdībā meklēt, "gudras" pārdomas par budžeta sadalīšanu raxtīt, valdības formēt, apspriest citu profesiju cilvēku profesionālismu ......, nu un citas Umņiku isdarības
Bet Urmaass taisnība, šajā tēmā var par visu.
Man tomēr liekas dīvaina tā LViskā mentalitāte, isteikt negatīvu viedokli par lietām, ko .......
Krīze, ble, piedodiet par isteicienu, isrāvās ..... ar galvām ūdus dara, diemžēl :(
30.marts 2010, 21:22 | links

bet nu laikam jau jābeidz, savādāk atkal sūtīs man draudu sms, vēstules utt
30.marts 2010, 21:13 | links

ieeju ''kā šodien gāja copē'' a tur kko tikai visi vaid, strīdās, gudri runā, par copi nekā, ieiet kātu tēmā, tur atkal ''gudras'' runas un tā ir jebkur
vaitad tik grūti, ja gribas pakašķēties, patēlot baigi krutos večus, ienākt te un to visu izrunāt?
30.marts 2010, 21:12 | links

jaunēkli
par copi pietiek ar citām tēmām!izlasi šīs tēmas nosaukumu.šeit var runāt par dajebko!!!
30.marts 2010, 21:09 | links

vēl labāk jau būtu, ja vispār te sāktu arī par copi runāt nevis kko tukši par ledu, sniegu, plūdiem, trotilu, zagļiem utt bla bla bla
ātrāk visas tēmas CL lasīju bija interesanti par copi uzzināt kko bet tagad ieej jebkurā tēmā visi kko bezsakarā muld (nu ok 95%) par copi ir ļoti maz, bet vaitad šīs nav COPESlietas? protams, neesmu svētais un arī daudzkur jaucos ne pa tēmu. gribētos jau kaut par to kā šodien gājis copē un vēl dažām lietā palasīt, bet nu jau vairs pat tas nav iespējams jo ir jāpameklē lai kādu atskaiti atrastu, un sakat tālāk ko gribat noliekat cik gribat mani, bet nu neesmu vienīgais kas tā domā!!!!
30.marts 2010, 21:07 | links

tere Grieseejs:)))
nepatīkami ka dēļ kkādu ierēdņu neizdarībām vai slinkuma vai itiotisma ir jācieš cilvēkiem!!! tas par plūdiem.kā jau iepriekš rakstiju-spridzināšana ir kkādu itiotu neizdarību vai "pārgudrības" sekas!!!
30.marts 2010, 21:02 | links

Brusis, tagad meklēsim nākošo ienaidnieku? Un ar visām bezjēdzībām te, makšķernieku forumā, tiksim galā? :DDDDDDDDDDDDDDDD
30.marts 2010, 20:50 | links

Speciāli aigariņam (sorry par pamazināmo formu) :)))
Šogad ir kaut kas outoffordinary. Nepiekrīti?
Stāsc no mana kaimiņa. Viņa radiem jau 10mit gadus māja Mārupē, bet tikai šogad h2o pagrabā sūcas. Jo, sniega uz laukiem apkārt ir tik daudz šogad, ka meliorācija netiek galā.
BTW, salīdzinājums ar Nīlu sucks, jo tur to feature pat gaida, jo tas apmēslo laukus ap upi, un tajās smiltīs kautkas var arī isaukt :P
30.marts 2010, 20:48 | links

Par logu izsitejiem-NE TIK 1NU PIRKSTU NOGRIEZT BET GAN ROKAS IZLAUZTI UZ OTRU PUSI:@ s..as !!!!!
30.marts 2010, 20:47 | links

Domāju par spridzināšanām šogad varam beigt,upes no ledus tūliņ būs tīras.Labāk paštukojam par citu sērgu,kas nāk virsū.Arvien biežāk dzirdu,aizejot no mašīnas 100 metru,atnākot konstatē izsistu stiklu un tukšu salonu.Neesmu ļauns,bet ja noķeršu,vismaz vienu pirkstu nogriezīšu.Citi copmaņi arī uzreiz redzēs kas nāk.Kādi citiem priekšlikumi...............
30.marts 2010, 20:42 | links

tūkstošiem gadus cilvēki ir sadzīvojuši ar to ka ir plūdi, tagad saradušies kkādi gudrīši un pēkšņi viss jāspridzina, ko tad pie nīlas cilvēkiem darīt? tur ar dažreiz ''bišk'' applūst :))
30.marts 2010, 20:39 | links

Mirtinam nav ne vainas. Emocionāls, dažkārt. Kā jau visi ;)
30.marts 2010, 20:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager