Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Lnt ziņās paradīja ari kā ūdens apludina mājas,iznīcina šķūnīšus,iznīcina akas,savienojot aku ar havaju.Vai tiešām tauta pāris raudu dēļ stulba paliek,kā tas tēpists mirtins?
30.marts 2010, 20:15 | links

LNT ziņās tikko ''labu'' kadru parādīja, kas notiek ar zivīm pēc spridzināšanas :(((
30.marts 2010, 20:05 | links

Par zivēm jebkura persona ir svarīgāka. Arī man, kā makšķerniekam, tas jāatzīt.
Nekas jau trax nenotix. Daba nemīl tukšumu. Sanārstosies vietā ;)
30.marts 2010, 19:54 | links

A varbūt tās personas ir svarīgākas.Un par to skaušanu arī piekrītu,būtu iespēja arī uzceltu,mošk praņesjot,gadiem taču runā par globālo sasilšanu.
30.marts 2010, 19:45 | links

:)))))))))
Nu Tev jau noteikti arī gribas dzīvot pie upes/jūras/ezera. Man arī gribas. Bet naf sanācis.
Ui, meloju, šadtad teltī esu dzīvojis pie H2O :DDDDDD
Bet dažiem ir sanācis. Pat ar visām būvatļaujām. Laikam jau aprēķinos šī gada ūdenslīmenis nebij iekļauc, diemžēl. ForceMajors, tomēr.
Tavā textā atriebīga skaudība nedaudz isskanēja, man liekas. Man arī nedaudz skauž. Bet man tomēr liekas, ka viņu "sausums" ir svarīgāx par pāris (nu, varbūt vairāk) zivēm.
30.marts 2010, 19:39 | links

jeeska
Ciemupē zivis lielākas, bet negaršīgas, pie Voldemāra - mazākas , bet ēdamas, pārbaudīts jau gadus 10 ;) Tomē neesmu ķēris, jo platība liela , atsauksmes ļoti sarežģītas. Tas galīgi nav iemet-izvelc. Voldemāra tel - 29694422. Vēl - pie Vaidavas i pasākums, bet tur 200 km uz katru galu ;)
30.marts 2010, 19:22 | links

Par to,ka pašam arī nesanāk,kā plānots pilnīgi piekrītu.Bet,ja cilvēks apzināti uzceļ māju pļavā pie upes,neskatoties uz to,ka jebkurš vietējais pateiks,ka šeit normālās ziemās applūst,uzskatu,ka pats vainīgs un nevienam nav viņa īpašums jāglābj.Neviens neliek dzīvot pie upes,gribi redzēt ūdeņus pa logu,uzņemies risku.
30.marts 2010, 19:13 | links

Vairis30 tīri pareizi salika raxtot vērtības, Brusi. Diez vai Tavs, manc un citu hobijs ir savienojams ar citu dzīvošanu (vai pat izdzīvošanu). Diez vai tie spridzinātāji grib "zīmēties". Drīzāk jau, cenšas palīdzēt. Cik veixmīgi? Nu Tev jau arī ne vienmēr sanāk kā iecerēc/domāc, gan jau :))))))))))
30.marts 2010, 18:52 | links

Spridzinam tāpēc,ka vienkārši gribas spridzināt.Tas ir tāds pats izklaides veids,kā citam kūlas dedzināšana.Sliktākais ir tikai tas,ka dažu labu dedzinātāju noķer un sauc pie atbildības,bet spridzinātājus rāda televīzijā kā varoņus.Starp citu,vai kāds Lielupē nav redzējis lielo ledlauzi.
30.marts 2010, 18:43 | links

Ko jūs cepaties - kas zivis pret to postu, ko tiek nodarīts cilvēku mājokļiem, ko paši teiktu ja būtu viņu vietā. Ir cita lieta - cik efektīva ir spridzināšana, vai spridzinām tikai tāpēc ka jāspridzina vai lai spridzināšanas darbiem būtu efekts.
30.marts 2010, 18:30 | links

Ja agrāk teica;kur ledus,tur bļitkotāji,tagad;kur ledus,tur sapieri.
30.marts 2010, 18:15 | links

Tās, kuras neizslāpa, uzspridzinās! Nākamos 5 gadus varēšu lasīt tikai sliekas :))
30.marts 2010, 17:40 | links

Šodien plkst.16.08 Nacionālo bruņoto spēku karavīri, klātesot citu atbildīgo dienestu speciālistiem, uzspridzinājuši pirmo ledus posmu Ogres upes lejtecē starp dzelzceļa tiltu un komunikāciju pārvadu. - Laikam es saviem mazbērniem kādreiz stāstīšu - vecajos laikos mēs kūlu dedzinājām, tagad pavasaros spridzinam.... Negribu novēlēt tam cilvēkam, kurš pirmais izdomāja kaut ko spridzināt, neko sliktu, bet kādēļ cilvēki ir tik DEBĪLI???????? kādēļ kaut ko tādu vajag darīt? Viena normāla ziema un jāuzsper gaisā visa valsts... atsakos to visu saprast... vienkārši atsakos
30.marts 2010, 17:27 | links

Tad varbūt kāds var ieteikt kādus citus dīķus ap Rīgu, pēc principa- iemet izvelc aizbrauc:-)
30.marts 2010, 14:40 | links

ciemupes nav.
30.marts 2010, 14:36 | links

Ev veči, kā ar vimbām Lielupē?
30.marts 2010, 14:26 | links

Tie kas tajā Ciemupē. Tomē nē. Šajā gadijumā vajag ātri noķert,pēc principa,-piebrauc,noķer aizbrauc:-).Veikalā principā zivis nepērku:-)
30.marts 2010, 14:20 | links

jeeska -privāto vai tomes?
30.marts 2010, 14:12 | links

Varbūt kāds var pateikt vai Ciemupē (Ogres raj) vēl tie foreļu dīķi pastāv un kādas naudas jāatstāj? Varbūt var iedot kādus tel numurus.
Baigi gaļu sagribējās:-)
30.marts 2010, 14:09 | links

To Daddy Labi teikts, un ja inspektors ir trennuškās pārkāpējam atlaide 20 procenti.
30.marts 2010, 12:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager