Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
brusi - piem. vadītāja apliecība ir derīga pat ja nav līdzi, tikai tas maksā 1 latu :))

varbūt ar inspektoriem arī ceņniks atšķirās - ar apliecību vai bez, ar ieroci vai bez, formas tērpā vai trennuškās :)))
30.marts 2010, 12:49 | links

Protams,kā jau vienmēr arī šeit ir pretruna.Nekur neatradu,vai apliecība ir derīga tikai ar formas tērpu.Inspektors nospeķotās trennuškās ir vai nav inspektors.
30.marts 2010, 12:34 | links

stiligi šodien Ogrē , vienpus tilta,50 veči sēž , otrpus saurbi 50 caurumi spridzekļiem:))
30.marts 2010, 12:28 | links

Murgs,ja nu gadījumā sastapsi-http://www.likumi.lv/doc.php?id=168775
30.marts 2010, 12:13 | links

xman - patiesībā jautājums ir sarežģīts...ja zvanīsi uz RD, viņi visdrīzāk pateiks, ka aizliegts...ja iebrauksi 1 maijā un tevi saķers, uzliks sodu, bet tu nemaksāsi un tiesāsies - visdrīzāk uzvarēsi, bet kamēr tu par taisnību tiesāsies, pienāks cita gada 1 maijs...un sāksies viss no gala...
30.marts 2010, 12:08 | links

Nu tā jau ir ;)
30.marts 2010, 12:06 | links

murgs...
es tev par to, ka slimību daudz, tu man ka veselība viena... :)

princips "ja tu vienreiz mani apkrāp,tad otreiz ar tevi vairs nav nekādu darīšanu" ir novecojis, jo diemžēl kopš tiem laikiem, kad šis princips strādāja, pasaule ir stipri mainījusies...ir monopoli, alkohola tirdzniecības ierobežojumi naktīs, u.c....tāpēc IR JĀMĀCĀS izdzīvot jaunajos apstākļos :))
30.marts 2010, 12:05 | links

katrs mēs domājam savādak,cits gudrāk ,cits dumjāk.visiem vienalga nebūsi labs!!!
30.marts 2010, 12:00 | links

Sveiki!
Kāds nevarētu pateikt šogad ar laivu Juglas ez var no 1.maija vai uz Juglas ez darbojas kādi citi pašvaldības noteikumi..
30.marts 2010, 11:54 | links

Domāju, ka murgs ir gatavs "eņģelisbaltāzirgā" :)

PS. algotu darbu man nepiedāvā, eņģel, nav interesanti ;)
30.marts 2010, 11:51 | links

Samērā trāpīgi esi nicku izvēlējies. Ne vienmēr, protams, bet šodien ........
30.marts 2010, 11:49 | links

daddy, nē naudai vērību nepiegriežu,tirgū un visur citur iepērkos,vienkārši skaties,ar kādu cilvēku tev ir darīšana!nauda tikai iztikas līdzeklis.ir daudz citu vērību kam jāpiegriež vērība.uzticība,ja tu vienreiz mani apkrāp,tad otreiz ar tevi vairs nav nekādu darīšanu,jo otreiz tu centīsies darīt to pašu.ir daudz pazīmju kā atpazīt godīgu cilvēku!!!!
30.marts 2010, 11:46 | links

Jautri šodien te :DDDDDDDDDDD
30.marts 2010, 11:44 | links

Brusis,es jau daudzus gadus spiningoju,bet nevienu inspektoru tā arī neesu saticis.vispār es izvairos no lieguma vietām.parasti pie mums lieguma vietās nav zīmes ar norādēm.
30.marts 2010, 11:38 | links

murgs.
taisnība. tas ir uzticības jautājums, tāpat kā ar naudu - vai esi drošs, ka nauda, ko tev izdod nav viltota? :) lielveikalā laikam esi drošāks, tirgū bailīgāks...tad kad izlasi kādu rakstiņu par viltotu naudu, tad paliec vēl uzmanīgāks...tāpat arī ar policiju, inspektoriem u.c.
30.marts 2010, 11:27 | links

V.S.O.P. esgribu lai mani uzskata par cilvēku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.marts 2010, 11:27 | links

V.S.O.P. savulaik atnākot no armijas mani daudz reizes sauca uz to laiku miliciju!!!atteicos!tad izdari secinājumus pats!!!no tā laika milicijas un no šo laiku policijas LATVIJĀ atšķirības nav!!!manījusies tikai politiskā platforma!!!man arī savulaik broļu milicija paņēma vākus,un tā līdz šai dienai neko nezinu.meklēju ,bet veltīgi,pateica ka nav, un neko nezin!!!!
30.marts 2010, 11:24 | links

Murgs, tāpēc jau mums likumdošanā ir skaista frāze-likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības.Tātad,ja nepazīsti inspektoru un nezini kādai jāizskatās viņa apliecībai tu tiec sodīts par nepakļaušanos likumīgai prasībai.
30.marts 2010, 10:58 | links

murgs
kāpēc tu nestrādā policijā ;)))
30.marts 2010, 10:50 | links

tagad rodas jautājums,vai kādam vispār var dot savus pers.apl.dokumentus,ja valsts policija tā izrīkojās ar atņemtajām aut. vad.tiesībām?ziv.insp.formas nav,kāda izskatās insp. apl.nezinu!!!tad jaut,ko darīt,ja pie ūdeņiem esot ar copi prasa karti un pers. apl. dok?UN ES VĒL TICĒJU VALSTS POLICIJAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(naivums manos gados).
30.marts 2010, 10:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager