Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Griezeejs - ja tu nāksi komandēt, es stāšos ierindā pa trīs :DDDDD
30.marts 2010, 10:11 | links

tur plūdi ir bijuši vienmēr, bija, ir un būs, jo ledus, kas nāk pa daugavu noštopējās pie hes ūdenskrātuvē stāvošā ledus...a kad hesa nebija, tad tur bija krāces un atkal ledus noštopējās un bija plūdi. vieta vnk tur tāda...
30.marts 2010, 10:10 | links

Un ko Jūs ierindā nestaigājat, ja jau tik gudri? :DDDDDDDDDDDDD
30.marts 2010, 10:05 | links

mirtins unV.S.O.P.kapēc jūs neesiet saeimā vai tajā glābšanas dienestā??????
30.marts 2010, 09:42 | links

V.S.O.P. - tieši tā, ledus būtu vismaz nedaudz plānāks. Pašlaik tieši pie Oliņkalna stāv. Es jau domāju, ja nepienāks ledus klāt, vai ja nesāks grūsties apakšā, tad nekas vairāk tur nebūs. Ja nebūtu vienlaidus ledus aiz Oliņkalna nekas tur neapstātos. Ir bijuši gadi, kad sāk kustēt gandrīz reizē gan augšā pie Pļaviņām, gan zemāk un pie Oliņkalna nesastrēgst :DD Ūdens pats visu igroza un izstūrē. A čupas krastā izstumt ir goda lieta katriem paliem :D
30.marts 2010, 07:49 | links

Un Oliņkalna līkumu starp mazajā saliņām ledus blāķus izstūrētu pilots Repše... Ļoti jau nu izkskatās, ka viens zinātājs nemaz nav to upes posmu papētījis, bet viedoklis ir ;) Šķiet, ka taisnība ir tajā sadaļā par spridzināšanas efektu. Darīja, lai būtu kā labāk, sanāca - kā vienmēr ;) Ledus būtu pakusis, pirms sakustējās.
30.marts 2010, 06:52 | links

usis - tu domā, ja pie Pļaviņām nespridzinātu, tad tās jau būtu applūdušas? Tu stādies priekšā vienlaidus ledus klājienu upē no Jēkabpils līdz Aizkrauklei, līdz Hesam. Visur vienkārši stāv ledus, nekur tas nav sācis kustēties. Pēkšņi pie pļaviņām tiek izrauts ledus gabals. Vienkārši viens posms tik izņemt - vienalga, spridzinot, zāģējot, da jeb kā... Ledum, kas ir virs Pļaviņām, vairs nav pret ko atspiesties un tas logiš sāk kustēt uz priekšu un atdurās pret ledu, kas vēl nav sācis kustēt. Visa nelaime ir tā, ka augšpusē ledus sāk kustēt ātrāk, nekā lejpusē un aizdambējas. Ja sāktu ledus kustēt pie Kokneses, tad pie Pļaviņām nesakrātos un tad būtu bijusi jēga spridzināt. A tagad... tam ledum jau nav kur palikt. Ja izies leja, tad pie Pļaviņām nekāda sastrēguma nebūs. Tici man, tur plūdi ir regulāra parādība, nevienu tas nedzen stresā, izņemot politiķus. Cilvēki regulāri taisa no jauna savas siltumnīcas, kas aiziet līdz ar lediem un regulāri tur pie mājas laivu. Pansionātam, ko vakar rādīja pa talevizoru, arī nekad nekas slikts nav noticis. Tur ūdens makismāli līdz ceļiem pagalmā. Es vairāk uztrauktos par morgu... nezinu gan vai to tur vēl izmanto. Un tas ko radio ziņās teice par kaut kādu dambi.... lika drusku pasmaidīt. Es gan neesmu spridzināšanas eksperts, bet man domāt, ar spridzināšanu viņi panāca pretējo efektu. Radīja ātrāku ledus kustību augšpusē... bet vajadzēja apakšā.
30.marts 2010, 05:30 | links

PIZGJETS!!!

shodien Liepaajaa viiri vel uz ledus seedeeja. tosmares kanaalaa ( karoc tajaa ielokaa kur kaadreiz zemuudenes staaveeja) isaak sakot man liekas ka vinji bishki debiili ir :D
30.marts 2010, 00:08 | links

micro jig
29.marts 2010, 23:03 | links

uhhh ku smekiiigu kupinatu brexi apeeedu tiko!2 veel ritam palika:D:D:D
29.marts 2010, 22:20 | links

Vīri, ieejiet sekojošajā adresē un izstāstiet ko ar šiem var ķret? Kā viņus sauc?
copeslietas.lv/site/bildes/bilde-17422.htm
29.marts 2010, 21:40 | links

29.marts 2010, 21:26 | links

Varbūt kāds ko zin par Ogres upi! Kā tur sastāv ar vēdzelēm?
29.marts 2010, 21:21 | links

hlapjušku, zarjažai! No Belorusijas virzās 30km gara sablīvētā ledus grēda
29.marts 2010, 20:53 | links

:))))))))))))))))))
29.marts 2010, 20:50 | links

Mirtin
Es saprotu tavu sāpi par beigtajām zivīm:-)
Ja interesē mans persobnīgais viedoklis, tad uzdod profilā:-).
Ja sākšu te skaidrot, tad uzzināšu par sevi vairāk nekā vajag un pašam liekas:-)
Tas nopietni
29.marts 2010, 20:45 | links

ja nespridzinātu applūstu vēl plašākas teritorijas un no turienes ieplūstoši dajebkādi sūdi tām dažām tonnām zivu radītu vēl mazāk iepējas izdzīvot
29.marts 2010, 20:45 | links

Sāpe jau par to, ka veic kaut kādus darbus nedomājot par sekām. Ja tā bumbošana tiešām atrisinātu plūdu problēmu, tad uz priekšu. Tas viss atgādina padomju laikus, kad no lidmašīnām laukus mēsloja. Tika gan ezeriem gan upēm. Galvenais bija izkaisīt. Tagad galvenais tas pac. Imitēt darbību. Ar skaļu troksni to labāk padarīt. Tas attiecas uz visu tautsaimniecību. Kaut ko dara, un tad skatās, kas būs iznācis.
29.marts 2010, 20:38 | links

jeeska - pasaki, kādēļ tu tā runā... aizstāvi? Es piekrītu, ka armmijniekiem viss ir ok, viņiem pasaka spridzināt un viņi spridzina,vienalga, kur un kādēļ. Taču kāds cilvēks lēmumu pieņēma. Jautājums ir - kādēļ tika pieņnemts šāds lēmums? kas ir tie speciālisti, kādi ir viņnu spriedumi, kas ir tie plusi, kas bija iecerēti, kas bija jāsasniedz spridzinot.

Rezi... pie tāda sprādziena neaiziet bojā viena zivs, bet viss dzīvais lielā radiusā ap sprādziena vietu. Ja tev šķkiet, ka zivju ir vairāk nekā saprašanas, tad jau tā var rīkoties, bet man domāt, ka neesmu dzirdējis sūdzamies makšķerniekus, ka zivju būtu tik daudz, ka makšķerēšanas process ir kļuvis garlāicīgs. Turklāt laikā, kad zivis izsprāga mazajos ezeros, papildus tās vēl spridzināt... Es jau domāju, ka varēut salīdzināt, pēc cik gadiem vimbas nāk uz nārstu... varētu paskatīties, kāds šogad bija rezultāts :DDD
29.marts 2010, 20:23 | links

Var kāds pateikt, vai Ciemupē foreles vēl var dabūt,es domāju nomakšķerēt:-)
29.marts 2010, 20:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager