Šodien ieprovēju rudenī ieikto vīniņu...vo vells ku labs, bet lai vēl pagaida:)))
Nesen ieprovēju kolokoļčiku, tādu vēl nebiju redzējis, pēc smaržas kā citronu liķieris, pēs ņabītis ar citronu garšu...ne miņas no fūzeļa. Solija man ar peršingu uztaisīt, un visus noslēpumus atklāt.
Ar to gribēju teikt lai valsts sāk pati domāt kā budžetu papildināt no akcīzes nodokļa ņedostačas:DDDDD
Sienāzi , jā vajag lēti , tad jāiet uz maxsimu , jā grib īstu mantu un to taisa priekš sevis , tad nav svarīgi cik tas izmaksā , ka tik manta laba , galu galā , jā taisa tikai priekš sevis cik tad man daudz vajag .
gints, vinjsh nav vienaa veselaa, buutu krietni jaapiepuulas lai atrastu visas dallas, bet kandzas aparaatu var nopirkt latgalee, 100 punkti, buus jauzprasa comam lai paintereseejas.
Bumsi man arī ir ideāla vieta rūpalam un vēlēšanās arī ir , būtu tikai vajadzīgā aparatūra un zināšanas , sen jau būtu uztaisījis savām vajadzībām un priekš draugu uzcienāšanas , tirgot gan netirgotu , pārāk bīstami .
Guntar nu koņečno rudzu miltiņus par dempinga cenu bičiņ rauga un heijā Es pat iedūšojos un sievai pastellēju tvaika gludekli no kura caurules nāk tvaiks 130 grādi Domāju to piekombinēt pārtvaices procesam .lai gludina veļu un dzen pie viena dzimtenīti :DDDDDDDD
Patiesība ir tur ārā! Mana, pagaidām (23 gadu garumā ) vienīgā saldi šņāc gultiņā. Nēejat uz ielas meklēt piedzīvojumus! Ko arī Jums visiem iesaku!
Par KOLOKOĻČIKU: to var lietot tieši tik daudz, lai vēders ir pilns un ārā pa to spraugu, kurā to esi ievadījis netek! Tikko ir par daudz tā tas ir skāde!
Veči mazie - mīliet savas tuvākās un zivis un viss būs OK!
Kādreiz vajag atlaist siksnu vaļīgāk un prātu nolikt uz plauktiņa. Pienāks tā dienā, ko sauc par pirmdienu un saliksi visu pa vietām, savilksi siksnu ciešāk un dosies ikdienas dzīvē! OBANĀ sākās filozofija'....