Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
kilka,tev ir kaada infa par tosmari?:)
22.marts 2010, 22:16 | links

zaraza,man sanaak mazaak,es no Kaķeniekiem starteeshu,ja izdomaashu...vai ta te tieshaam neviens nav no Liepajas,vareetu kaadu infu iemest...
22.marts 2010, 22:15 | links

zaraza - paņem tik peldriņķi līdz ;)
Starp citu - kā Tev sestd/svētd beidzās?
22.marts 2010, 22:14 | links

gulbis37

es taču rakstīju, ka 220km jābrauc... pofig - pēdējais ledus ir svēta lieta :)

atļaujas nekādas nav jāpērk - licencētā makšķerēšana ir pilsētas kanālā, kur pašlaik vispār liegums pēc MN, a šis ir cits.
22.marts 2010, 22:13 | links

zaraza,tad tu no riigas,es domaaju,ka no Liepaajas puses...nu nez,uz dullo kaut kaa braukt jau nu galiigi,kaut gan pa dienu nekadu putienu nesola,D,DR ,bet uz vakarpusi tik taads stipraaks...starp citu,tur nekaadu atljauju nav japeerk?
22.marts 2010, 22:08 | links

gulbis37

nekādu konkrētu ziņu par Tosmāri nav. Es poļubomu 3:30 startēju no Rīgas - kas būs, būs...
22.marts 2010, 22:05 | links

nu kas ta beigaas ar to tosmari buus?nav nekaadu zinju....
22.marts 2010, 21:58 | links

Jeeska, Vieplis no USA velk, bet tur Machošanās un fīderastija naf cieņā .........
........ no tā izriet arī piedāvāto produktu klāsc ;)
22.marts 2010, 21:35 | links

sveiki makskernieki veelos uziinaat vai taa ir tiesa ka karpas saak nemt kad ledus nokus?man viens dzekins teica ka esot kkur lasiijis ka tiko nokuustot ledum vinas labi nemot,bet ko juus vareetu par so teemu pateikt?
22.marts 2010, 21:16 | links

ashukainis
Tev Lotgaļos fīderītis pa sviestmaizi rēzekne tirgū:-) (ceru ka nekļūdos ar reģioniem). Nu nebūs Tev izdevīga cena istādē. Vari pameklēt kādu ex-preci. Teiksim to pašu macxu garāku kā veikalos piedāvā), vai kaut kādus sīkumus.
22.marts 2010, 21:10 | links

Gulbis
Nu tik traki nebūs. Var jau arī labu mantu pa lēto dabūt (i-nets-Vieplis atvilks:-)). Tas ko saka te blakus lodziņos profiņi (eksperti)....reizēm smiekli nāk:-). Par Shimano spolītēm-nu nav citur tik dārgas kā Lv. Motili piedāvā uz pusi lētāk kā Salmo (starp citu visdārgākā vieta kur pirkt). Jaunais mušinieks vispār sviestu savās atbildēs laiž.:-) Tā kā jāmeklē vien pašiem. Reizēm gan derv tajos"profu padoms" ieklausīties, bet nu viņi reklamē un kā zibnāms reklāma nes atbildību un ieguvumu.:-)
22.marts 2010, 21:06 | links

labu domu Jeeska pasviedi-fideriiiti gan man dereetu pakert ja buutu kaa saki pa svietmaizi, matchinju jau ziemaa nopirku-bus pieejami normaali udeni valeejie vajadzees tik testeet i matchkaatinju, i feederiiti ar......-daudz ko macities-bet gan jau ka intersanti i ar fideriti i ar matchinju.....
22.marts 2010, 21:03 | links

jeeska,driiz jau mees atkal lazdu katinjus zhaaveesim,un rinkjiisus pashi taisiisim kaa manaa beerniibaa...:)))))))))))))))))))))))))))))
22.marts 2010, 20:48 | links

Protams, bet ne priekš copes. Bija tur ja nemaldos 5-7 stendi ar makšķerešanas lietām. Pieņemamāklais un interesantākais bija Maver-Mačkāti pa sviestmaizi. Barības, fīderi u .c.
Vislabākais -Daiva-paņēmu spiningu apčolēt, pārdevējs laipni pienāca(laikam saimnieks), pateica cenu...360...noliku lai nepiesien materiālās vērtības. Bija Ēsma, bet atšķirību nemaniju starp veikala cenām. Vēl vizuļi un karpu makšķerēšanai inventārs-cenās neorentējos. Laivas- ļoti dārgas, motori tāpat.
Skaties pats. aizbraukt var savus nākotnes sapņus summās parēķināt:-)
22.marts 2010, 20:46 | links

ak tomer ir veerts laikam:)
22.marts 2010, 20:38 | links

Ko tieši copei?
Nu uz jebkuru izstādi ir vērts aiziet-kuģus jau tur un laivas varēja atskatīties, tāpat močus,riteņus un c. Man iepatikās grils, bet naudas nebija līdz. Nopirku zābakiem pēdiņas par 1Ls:-)
22.marts 2010, 20:35 | links

es tieshi copei domaaju pacholeet kauko...., saki nav veeerts?
22.marts 2010, 20:32 | links

ashukaini
Pagājušajā gadā bija ja nemaldos ieeja 3 vai vairāk LS. Redszēt nebija ko,atskaitot kuterus, močus un citus sūdus. Bet ja lieka nauda, tad varēja kaut ko iepirkt par biški zemākām cenām. Kas tieši interesē ...jautāju...jo nekas savādāks nebūs.:-)
22.marts 2010, 20:28 | links

shogad tb
22.marts 2010, 20:22 | links

sakiet Luudzu kas shodien ar toizstaaadi kur ir ariii copei shis tas kiipsalaa-vai 25,martaa tur jau kaut kas bus copei? kada ieejas maksa? iespejams no skolas aizbrauksim turp pa celam no citas izstades! lai zinaatu vai ir veerts!
22.marts 2010, 20:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager