Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
France, ja tavs ezers nebij sen tīrīts, tad protams ka līdaka dzīvoja ar citām kopā, bet ja ielaidīsi vienā reizē, tad tak tai līdakai kaut kas jāēd ir...
12.marts 2010, 17:40 | links

Klau, briļļainais, kas ir šitas/tikko pamanīju/:

Klau, kropli, man ir nelāga aizdoma, ka tavā Zvaigžņu ielas miskastē pirms Līgo iegriezīsies VID ar tematisko pārbaudi. Ko teiksi?
12.marts 2010, 17:39 | links

kamēr vāki virsū, gribas divas līņu makšķeres no jauna nokomplektēt, jautāju Grabovskim, tas izņemot salmo neko neiesaka:(

prasības varētu but tādas, kātam 4-5 m
un cietības pakāpe tāda lai nav boms, bet lai var virs zālēm līņu papu ap kilo pacelt un pievilkt pa ūdens virsu:)

ja kādam ir idejas pasviežat, varbūt ir idejas arī par kādām nebūt spolēm:)

paldies
12.marts 2010, 17:37 | links

Breksis ir daudz maz tīrīgs ūdens saduļķošanas ziņā Karpa stāv visām fishām pāri tad kad tā sāk rakt dīķis paliek par kapeju.:DDD
12.marts 2010, 17:36 | links

Nu galīgi piekrist tam,ka līdakas ir nāve visam es nevaru,jo pirms ūdens nolaišanas bija ļoti daudz līņu un līdaku. Lielākā noķertā bija pat 9 kg.
12.marts 2010, 17:33 | links

Līdaka un asaris ir nāve citām zivīm, un breksis arī duļķo ūdeni. dažādas sīkzivis, krūsas utt ieviesīsies pašas.
12.marts 2010, 17:29 | links

http://www.fishing.lv/teorija/diksaimniec.htm
viss par dīķiem no speciem
12.marts 2010, 17:28 | links

Līdakas man liekas varēja laist no 1h ezera platības ...
12.marts 2010, 17:28 | links

Brekši-laba lieta,karpas duļķojot ūdeni-laikam negribu. Kuras zivis savstarpēji nebūtu labi laist kopā?Ja ielaiž līdakas,vai tās visu tur neiztīra?
12.marts 2010, 17:26 | links

Nu vienam patīk brekšus ķert, citam karpas , bet cits bez spininga neko citu nezina, tāpēc jau tā prasu , ....lai vienkarši varētu raudiņas paķert nekāda īpaša zivju audzēšana un laišana nav vajadzīga ...
12.marts 2010, 17:21 | links

Viena lieta ko grib pats...es piemēram gribu lai būtu kiloškas asari, trīskilogramīgi zandarti, desmitkilogramīgi sami, un no 2kg< mencas:DDD
12.marts 2010, 17:21 | links

Ko gribas redzēt- gribas pasēdēt ar makšķeri rokā,paķert zivtiņas,kas liek sirdij notrīcēt. Nav ļoti būtiski kas par zivi. Vienīgi baidos no karūsām-tās kā sērga.
12.marts 2010, 17:18 | links

Guntarsk,laikam jau taisnība,ka jākonsultējās pie kāda īsta speca. Bail kaut ko sačakarēt.Bet info noder jebkurā gadījumā.
12.marts 2010, 17:16 | links

...galvenais ko pats gribi redzēt šajā ezerā ?
12.marts 2010, 17:15 | links

France, mazo dīķu spečuku te daudz, ja man būtu tik liels ezers, es 100% konsultētos pie speciālistiem.
Nekādas ierunas nepieņemu, šajā sakarā:DDDDD
12.marts 2010, 17:14 | links

Sveiki ! Būtu ļoti pateicīgs,ja kāds man varētu pastāstīt par zivju ielaišanu ūdenskrātuvē. Man ir ezers apm 9 ha,kuru šobīd padziļinu. Dziļums būs no1,5-4m. Darbus pabeigšu uz pavasara pusi.Pirms nolaišanas tur bija līņi,līdakas,ruduļi.Bija arī raudas un asari. Maluzvejnieki izdarīja savu.....Kad labāk laist zivis iekšā un kādas? Kuras nesadzīvo?Ezeram cauri tek upīte un ir arī daudz avotu.Nēesmu plānojis nodarboties ar zivju tirgošanu-tas viss pašam un saviem draugiem baudai..
Pastāstiet kāds ko tuvāk -man analfabētam šajā jomā.Būšu pateicīgs.Varbūt uzaicināšu izbaudīt manis radīto...
12.marts 2010, 17:10 | links

pat ļoti.
:DD
12.marts 2010, 17:10 | links

Vieplīt... vai tagad būs labi?
12.marts 2010, 17:09 | links

Es divas foršas balalaikas nopirku, bišk zem divi lati. Nezinu kuras ir īstās, bet man šitās patika, tapēc ka kasetīte un iekšas no plastmasas, un izmērs ar mazāks nekā širpotrebam:) Ēsmā, uz Ģertrūdes.
12.marts 2010, 17:06 | links

ok.
12.marts 2010, 17:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager