Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Kauko par sievietēm.
:))
10.marts 2010, 19:57 | links

Nu varu arī uzskitīt:
1)pret lasi...par daudz sargājam, bet ķert neļaujam. valsts tērē dahujā atražošanai...naudas neliederīga izlietošana:-)
2)rauda-faking asakaina
3) užavas aliņš-neadekvāti dārgs un ja godīgi man ne īpaši. Tad labāk Tērvetnieks vai Valmiermuižas, bet ziemā šnabīts ar citrobniņu:-)
vēl kaut ko:-)?
10.marts 2010, 19:56 | links

Tāpat, iešu nopirkšu alu un čipsus :)
10.marts 2010, 19:54 | links

eMKa
Par ko saskumi..?:-)
10.marts 2010, 19:51 | links

Jeeska, te vispār ir jābūt uzmanīgam ar tādiem paziņojumiem. Kādam var nepatikt un tad būs "eu, kas tev pret lasi... raudu... užavas alu utt".
:DDD
10.marts 2010, 19:51 | links

Uz priekšu, iemācaties vēl internacionāles meldiņu pareizi novilkt, un pirms katras copes- lai uzprišina garu, bļin, kaut kā saskumu....
10.marts 2010, 19:50 | links

Voblā tā neko, ja nav blakus čipsi:-)
10.marts 2010, 19:48 | links

Jeeska, vēl traģiskāka ir rauda. Tā ir kaukas vidējs starp zivi un neko.
:)))
10.marts 2010, 19:46 | links

Viepli
Es jau sen lasi par zivi neuzskatu, par foreli biški labākas domas, bet vienalga stūlbāku zivi nezinu...kakraz stīvināšanai;-)
10.marts 2010, 19:44 | links

Pareizi, Jeeska! Brauksim slānīt raibo un stīvināt ar!
:))
10.marts 2010, 19:42 | links

Bebrs
Tur jau tā lieta, ka vis smuki pasniegts....ar pašu ministru priekšgalā, bet ko nu tur . Sen pa 5 reizēm jau izrunāts un apriets tas vīrelis un organizācija.
Kas grib lai iet. Es pie labākās gribas vairs MN neievēroju...daudzus punktus:-)
10.marts 2010, 19:37 | links

vakar pasmejos vienaa copes veikalaa,pardevaas mormishkas ar pieziimi-smagas:)))))))))))
10.marts 2010, 19:31 | links

Dzīvais ūdens ir inspektoru ikdienas darbs kuru nekādā viedā LMA neorganizē. Es piemēram maliķus tramdu jau 9 gadus un vienīgais kas ir bijis ir vienu gadu pāris desmiti litru benzīna un ne jau no LMA. Grib tikai "izbraukt" uz cita veikto un viss.
10.marts 2010, 19:29 | links

jeeska, nejau tos vecus atskatiities tur ieshu :D:D

tur buus iespeeja ar inspektoriem paplurksteet utt. es jau aizieshu, ja nekas praatiigs nebuus braukshu majaas.
10.marts 2010, 19:14 | links

Viepli
Kāpēc jāpērk, ja var izmantot cvecas auklas un sūdīgus āķus.....vai tad zivs ir galvenais:-). Pie AR foreles ar slieku baroju vispār bez āķa:-)
tomels
Sūds tas pasākums ar visiem organizētājiem-īpaši vienu, ar tā uzvārdu mēra stūlbuma pakāpi:-). Pateicoties viņiem ar makšķerēšanas noteikumiem esam kur esam. Pārstāvēja visus LV makšķerniekus (tā apgalvoja) , bet 90% makšķerniekiem sataisija sūdus, 10% ir svēdienas makšķernieki.
10.marts 2010, 19:10 | links

jeeska vispaar jau es riigaa dziivoju :D man vecmamma tur aluuksnee un tad es pa vasaraam tur braucu copeeties :)

daba ir skaista, tos riitus pie gaujas pat gruuti aprakstiit. tieshaam patiikama sajuuta.
10.marts 2010, 19:09 | links

Ne asakas, un lai tainojas āķi :DD
10.marts 2010, 19:08 | links

man vispaar gauja riigas apkaartnee diezko nepatiik. siguldaa gan gaujaa neesmu bijis. a aluuksnes raj gaujaa nokert kaadu lasveidiigo ir sameeraa gruuti, jo tur vinu nau tik daudz. es pats neesmu dabujis nevienu, bet muteres bracka divus pa 3 kg ir izvilcis.
10.marts 2010, 19:08 | links

tomels
Nu jums jau tur vispār daba-taiga.Toties nedaudz lēnāki esat:-), bet ātrāki kā igauņi:-)
10.marts 2010, 19:06 | links

Jeeska, ir dabonami arī riņķīši, kuri atlaiž āķi, bet nu kaukā nau ticības.
:)
10.marts 2010, 19:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager