Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
viepli :)) tieši tā, un tad es ar Tevi vispār nerunāšu :DD
10.marts 2010, 17:46 | links

Njāāā... Kā reiz speciāli šim pasākumam iegādājos muļķiku. Ko nu? Laikam jāpiepērk samu kāts.
:DD
10.marts 2010, 17:45 | links

Bet laikam jau rakstīju visu to kalamburu, lai kādam arī pielektu, ka var iztikt (ne pa 100%) bez zacepiem, daddy - mazafakeroties vari pats.
Nezkāpēc iesakņojusies pārliecība - ķert lašus, taimjus ir vienlīdzigs ar 10 kg norautu vizuļu.
Pa ielām var iemācīties braukt korekti un neizraisīt avārijas, bet, protams, ja pauris pārāk ciets- var močīt ar tanku, īpaši neiespringstot un priecājoties, ka stobru neviens nav pamanījies nolauzt :))
10.marts 2010, 17:38 | links

Gunča, Tierra 3000.
10.marts 2010, 17:28 | links

Viepli ! Rudenī Daugavā mētaju 72g. Nebija ne vainas.

Ar kādu spoli darbojies?????
10.marts 2010, 17:26 | links

viepli
...toties viņš varēs šitot, fakot un maķerēt...
:)
10.marts 2010, 17:21 | links

MK, žēl tikai, ka zacepa gadījumā salīdzinoši vieglā inventāra īpašniekam nepalīdzēs ne ņuhs, ne čujs, ne poņa.
:DD
10.marts 2010, 17:17 | links

Dārgie draugi ! murgs, vieplis un pārējie :)
Zacepi protams gadās katram, bet vienam nez kāpēc katrā otrajā metienā, otram vidēji 2-3 pa dienu.
Jautājums - kāpēc?
1kārt ir jāsaprot ko tu vispār dari un kur atrodas tavs vizulis, kā viš spēlē u.tt. Tas ir poņas un čuja apvienojums.
2kārt ir jāmāk tas vizulītis vadīt lai viš atrastos tur, kur tam jāatrodas, ņemot vērā straumes ātrumu, attiecīgās vietas dziļumu un mānekļa svaru. Nu te ir tīrā poņa un ar čuja palīdzību jāizjūt vismazākās nianses, kas liecina - tūlīt būs zaceps.
3kārt jāmāk lasīt upe, respektīvi- saprast arī pie liela ūdeņa, kur ir sēklis, akmeņu krāvumi, apludināti doņi u.tt. Atkal poņa :)
Ja šitos 3 p-tus ievēro, tad nevajadzēs sastādīt n-tos kg vizuļu upē, pēc tam ņemt samu spiningu, multiplikatora spoli, tīt 0,3mm pīto auklu un priecāties, ka kārtējam vizulim izstiepts taisns āķis.
To, protams, var darīt......
4kārt arī ņuhs ir svarīgs, jo zivi tak noķert arī gribas, nevis tikai izravēt attiecīgās ūdenskrātuves čakārņus :))
Vnvs - es par salīdzinoši viegliem rīkiem, par profesionālu copi un par draudzību :))
10.marts 2010, 16:57 | links

murgs, tas man subjektiivais viedoklis, jo pats esmu bijis tik reizi un ar neko neesmu dabuujis, bet

ja parēķina procentuāli, tad tos kukaiņus vairāk aizķer, nevis tie paši uzķerās.

Secinājums, nopērc saviem vizuļiem asākus āķus :)
10.marts 2010, 16:32 | links

daddy
nu kad gāju prom kopā kādi 6 bariņi bija pa 2-3 cilvēkiem :)
10.marts 2010, 16:00 | links

es ar biju 18.11.2009g pie rīgas hes pirmo reizi mūžā,neko nenoķēru,tikai norāvu,un saprtatu ka ar diegiem nav aršana.sabiju kādas 8st,nomētājos līks,bet tas nenozīmē ka nepatika ,šogad braukšu vēl,tas pumpainais tak jādabū ārā no tās daugavas.paldies vieplis par padomiem,kad ūdeņi būs vaļā varbūt arī ar kādu nojums satikšu,bet tas nu tā.
10.marts 2010, 14:31 | links

kaa nu to nosaukt par mesanu, dzersanu kaa vien gribi :D:D
10.marts 2010, 13:54 | links

tomel
tikai nesāc taisnoties, ka tev pohas no dziedāšanas bija... :)) ja skaidrs, ka no mešanas :))
10.marts 2010, 13:53 | links

daddy - man jau no poham bij slikti ne no meetasanas :D
10.marts 2010, 13:52 | links

jaam peec balliitem braukt spiningot nau taa labaakaa ideja :D

Viepli a cik ilgi Tu tur parasti neemies? visu dienu?
10.marts 2010, 13:51 | links

...man ar gadās, ka no mešanas paliek sūdīgi, bet ilgāk gan nekā 2 stundās...
:)
10.marts 2010, 13:49 | links

Tomel, tas ir ļoti pareizi - ja ir sūdīgi, visprātīgāk ir braukt mā gulēt.
:)))
10.marts 2010, 13:47 | links

tb lidinaaju
10.marts 2010, 13:43 | links

es ar rudenii pabiju daugavaa. tiesa gan vienu reizi un passajuuta arii nebij taa labaaka. man kaats bij Salmo power stick fighter x 2,4m tests 10 - 45g. lidaanu visaadus suupinus tiesa ne tik smagus kaa Vieplis. protams neko jau arii nenokeeru :D noraavu 1 suupinu. kopumaa tur biju apmeeram 2 stundas. bij tik suudiigi ka bij jaabrauc majaas guleet :D:D bet vispaar kopumaa taa lieta mani nepiesaistija, laikam taapeec ka vecu bij tik daudz ka gandriiz nebij kur kaaju nolikt.
10.marts 2010, 13:43 | links

saldenieks - gan jau liela smaka un beigtas zivis :D
10.marts 2010, 13:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager