Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
urmaasam labākā zivs = desa :)) ...ai, a man sami jau sapņos rādās...
11.marts 2010, 16:42 | links

Zivnieks
laivot drīkst visu gadu.līcī un jūrjā copēt no laivas ar visu gadu!līcī ļadus izies,tad jāmauc uz asariem!:)))
11.marts 2010, 16:34 | links

Vēl visādi var būt :) ar tām vimbām
11.marts 2010, 16:34 | links

man jau māc bažas, ka man uz vimbām šogad nesanāks :(, vismaz tur kur braucu katru gadu. pārāk ilgi ledus ies un līmenis ar būs tāds, ka maz neliekas. Pagāšgad liekas, ka jau aprīļa pašā sākumā sēdēju un vilku, šogad labi ja uz aprīļa beigām kaut kas varētu sanākt, bet tad jau sākās laivošana :(
11.marts 2010, 16:27 | links

Vimba būs kad ledus ies!!!!! :D
11.marts 2010, 16:24 | links

nu labi....Tā kā esmu sapratis, ka zivi nelieto ta jau skaidris :) Bet tie, kam gribās parovēt ko citu kā tikai ceptu zivi, vai piemēram zupu, iesaku šito noprovēt - ātri un garšīgi :)
11.marts 2010, 16:19 | links

vienīgais kas tavā aprakstā ir laps-tas ir TĒRVETNIEKS:)))
11.marts 2010, 16:11 | links

varu ieteikt perfektu recepti zandarta (īstenībā visu ne asakainu zivju) pagatavošanai :)
tātad:
Zivju strogonovs :)
Izfilējam zandartu, sagriežam fileju kubiciņos, kubiciņiem pievienojam sāli, piparus, garšvielas un izspiežam vienu citronu pa virsu, tad lai drusku ievelkās :)
Tālāk sagriežam zaļumus - dilles, lociņus, var arī sīpoliņus, kā arī sarkano papriku.
Tad lielā liesmā un augstā temperatūrā apcep šitos sagrieztos zaļumus, tad nogriež mērenu temperi, tad pievieno zivju kubiciņus un visu pārlej ar tomātu mērci, ja gribās šķidrāku, tad var ūdeni pievienot, tad to visu sautē kamēr ellīgi labi smaržo un kas izskatās ēdams, tad griež nost. šito pārlej pāri vārītiem karpelīšiem vai rīsiem. Tad no ledusskapja izņem vienu tērvetnieku, no pudeles noslauka rasu un ielej glāzē :) Labu apetīti. Un šādi pagatavota saldēta zivs ar ir ellīgi laba :) Šitas šodien taps :)
11.marts 2010, 16:04 | links

man pavasarii nokerts breksis saldeetavaa liidz ziemai nostaaveeja :D tiesaam nau tas kas svaigs.
11.marts 2010, 15:53 | links

aakkis
tāpat kā gaļa.tiko nokautai cūciņai ir cits smeķis.kad atdziest,vairs naf tas!:)
11.marts 2010, 15:34 | links

murgs;gadu saldētas zivis?Nu nav tas smeķis tām zivīm,gatavo kā gribi.Nevar salīdzināt ar svaigi ķertām un ceptām!
11.marts 2010, 15:27 | links

viepli
:)) izmērs patīkams, krāsa nomierinoša un cilvēka seja virsū...
11.marts 2010, 14:51 | links

daddy, man arī tie USD patīk. :))
11.marts 2010, 14:46 | links

man vēl tagad leduskapī sasaldētas četras līdakas no 2009g 1maija,plus 1na karpa ko noķēru jūlijā maksas dīķī.vasarā un rudenī ķertās gan apēstas,bet tur bija kādas tris.nesaprotu priekš kam tās mazās ziemā ķer?
11.marts 2010, 14:34 | links

http://www.salmo.ua/leto_/ jaunais salmo vasaras katalogs Ukrainai. Latvijā būs līdzīgs jādomā, tā ka var sākt meklēt iztrukštošo inventāru :)
11.marts 2010, 14:30 | links

Nekādu ekskluzīvu vēlmju nav, derētu kādas 2 mačkātam.
11.marts 2010, 14:26 | links

viepli - tad re kāpēc tev lbs un ft tā patīk :)) salmo spolītēm vis ir m, mm un kg... :))
11.marts 2010, 14:23 | links

Spoles sūtu no cita amerikāņu drauga. :)) Kāda tieši patīk?
11.marts 2010, 14:06 | links

Eh, domāju kādu spoli paņemtu. Ok, Tu jau bieži sūti, atceries par mani nākamreiz :)
11.marts 2010, 14:04 | links

Ampelman, līdz nedēļas beigām. Bet tiešām neko lielu - summā līdz ~30 USD.
11.marts 2010, 14:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager