Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
jeeska - 100% piekrītu
9.marts 2010, 18:55 | links

Tieši tāpēc ka jāķer sīkie es uz dzīvo reti kad braucu, bet patīk.:-)
Nozīme ir izmēram, diametram, asumam...pārējais ir sīkumi:-)
9.marts 2010, 18:42 | links

jeeska - man nav zaļu āķu :D Es āķa krāsai nepiešķiru nekādu nozīmi:D toties iespējai piecirst zivi copes laikā, gan:D Kad fiksi jāsaķer sīkās priekš līdakām un ir ķera, tad lieku uz neliela āķīša balto pilnīgi virsū - mazāk izsūc, mazāk noplēš un vairāk realizētu copju. Sīko ķeršanai patērētais laiks krietni mazāks un vairāk laika paliek ļīdakiem :D
9.marts 2010, 18:38 | links

var jau njemties,cik grib,bet zivij esma japasniedz peec iespeejas dabiskaa izskataa taas baroshanaas ipatniibaam....
9.marts 2010, 18:38 | links

Kad es makšķerēju es par tādiem sīkumiem točna nedomāju, parasti sāku meklēt vietu citam caurumam.
Nu nav tā sikumainība vajadzīga-mormiškas svars,pret auklas dimetru,tārpu spraučana aiz acīm vai astēm, āķu krāsai-to visu praksē jebkurš atkodīs pats.
Jā starp citu kādu ēsmu varētu uzspraust uz zaļa āķa-kādu zaļo zirnīti, vai zili krāsota-košļeni:-)
9.marts 2010, 18:36 | links

jeeska - tad kad tu trāpīsi uz ķeras nav un pie knapās copītes piedzīvosi tikai no mormiškas āķa noplēstu motili, atceries manus vārdus - uzspraud vienu motili uz āķa cilpā - tobiš aiz galvas un aiz astes. Tas ir vecs sportistu paņēmiens. Rezultativitāte palielinās būtiski.
9.marts 2010, 18:29 | links

ampelmans,zivjuy uzvediiba kopsh vecaam gramataam jau sen mainiijusies..kadreiz lidakas ar njeema kaa trakas uz gumijziviim,a tagad...nikuja
9.marts 2010, 18:26 | links

Nu džekas Jūs gan laižt. Makšķerēšanu pataisat par ...velnsviņu zin ko. Sarežģijat sev dzīvi tikai.
Mirtin
Tu kad spraud motili uz sarkanā āķa, viņam posmus arī skaiti, lai trāpītu īstajā.:-)
9.marts 2010, 18:26 | links

Andri, labāk pastāsti par velcēšanas noslēpumiem un to, kā var noteikt attālumus starp laivām mačos.
9.marts 2010, 18:18 | links

priekš kam tad žuļiki izdomāja matu?
Neklausiet, ko tas slimais žurnaļuga pļurkšķ! Gan krāsai, gan āķim, gan ēsmai ir nozīme. Viņš kā sarkanais partizāns "kažoku met", tad viņam sarkanā aukla ziemai ir labākā, tad beidzamais sūds. Phe
9.marts 2010, 18:15 | links

Ampelmans - par maijvabolēm nezinu - bet sienāzim, jo mazāk to traumēsi, jo labāk būs.
9.marts 2010, 18:10 | links

gulbis37 - "pat kjisis nerausta balto,kad noraavis no mormenes motili" - atbilde ir tepat iekšā. Ķīsis balto vienkārši negrib. Viņš grib motili. NEvajag censties paslēpt āķi ēsmā, bet gan ēsmu uzspraust uz āķa maksimāli pievilcīgi. Piemēram, balto nevis tūcīt visu virsū, bet aizķert tikai aiz pēcpuses, lai tas pēc iespējas ilgāk kustās un tirinās. Arī motili nespraust visu virsū, bet tikai aiz galvas, ja liek lielu pušķi, aiz vidus, ja vienu vai pārīti, vai ja pavisam cimperlīga cope, tad cilpinā - aiz galvas un astes. Āķa smaili slēpt nevajag :D
9.marts 2010, 18:10 | links

Vai te tomēr nav dažādas lietas? Mormiškai tomēr, to zivi, vairāk ar spēli pievilina. Bet, ja run air par stāvošu (mazkustīgu, pludinot) ēsmu, kā raudai , breksim, sapalam, ālantam utt? Sapals labāk maivaboli ņem, ja āķis paslēpts zem spārna... nu tā kaut kā...
9.marts 2010, 18:06 | links

Nu,nu,nu...,pat piesardzīgā karpa iesūc ēsmu ar visu āķi.Makšķerējot raudas uz baltajiem vai ziemā ,vai rudenī vienmēr atstāju āķa spici nenoslēptu.Pa krāsu varētu būt runa vienīgi lai tā pārāk ne atšķiras no ēsmas.Gribat teikt,ja es volframa mormiškai ar nolauztu āķi ielodēju jaunu āķi(sarkanā krāsā),tad man neķeras?Tā sarkanā krāsa pēc laika pazūd un āķis ir metāla krāsā,ko man atkal jāpārlodē?Kurš noslēpj āķi bez ēsmas mānekļiem,tai skaitā bļitkām?Plēsoņām vispār piedāvā nenoslēptu āķi,sevišķi vēl ja ar mānekli spēlē.
9.marts 2010, 17:56 | links

es ar vairs āķi neslēpju.
Nez zivs redz 2 dimensijās vai 3? :D tas ir vai kā čūskai, lai saskatītu ēdamo tam ir jāpakustas vai attiecīgi jākustas ir čūskai?
9.marts 2010, 17:55 | links

Šis jautājums arī mani nomoka jau kādu laiku....cik redzu vecās copes grāmatās par ēsmu, āķis, lielākotiess, ir redzams ārā no ēsmas... lai gan, kad pats mēģinu, liekas, ka cope švakāka...varbūt tikai ilūzija, nezinu:) Domāju, ka spicītes redzamības ietekme ir atkarīga vairāk no tā, ar kādu ēsmu tiek copēts.
9.marts 2010, 17:49 | links

Karūšeles jau ņem uz pliku āķi arī, bet Raudas un Asari ne par kādu cenu negrib ņemt. Tas ir no manas pieredzes(vasarā) nezinu kā citiem.
9.marts 2010, 17:32 | links

mirtin,ziemaa reaali nenjem ,ja akjis ir aaraa...nez,kaada tev pieredze,man shaada ir...pat kjisis nerausta balto,kad noraavis no mormenes motili
9.marts 2010, 17:17 | links

Nepiekrītu :D Kad ķeras nav, galvenais ir animācija un prezentācija :D Ja jūs uzskatiet, ka āķa krāsai ir nozīme, varbūt arī uzskatiet,ka ir nozīme tam, vai āķa gals ir redzams vai paslēpts ēsmā? Es puikas gados uzskatīju, ka ja āķis torčī laukā no sliekas, tad asaris neņems :DD Nu jau ļoti daudzus gadus man ir cits viedoklis :DDD Nu un ja nav nozīme ka no gardā kumāsiņa lien laukā spics asums, tad kāda nozīme ir viņa krāsai :D Gluži zelta āķīšus neizmantoju, bet balts, bronza vai tumšs... neredzu šķirbu :D Daudz lielāka nozīme ir āķa izmēram.... tās protams ir tikai manas domas un es nepretendēju uz absolūto taisnību :D
9.marts 2010, 17:13 | links

mirtins,kad zhors,ta jau noziimes nav....
9.marts 2010, 16:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager