Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Štrunts pa auklu,bet sīgas vēl labākas
8.marts 2010, 18:34 | links

Izskatās laba aukla tai katalogā 58-59lpp.
8.marts 2010, 17:42 | links

http://webservice.mbag-online.de/angelspezi/katalog/flash/
Jaunais angelSpezi 2010 gada katalogs šis tas jau atronams
8.marts 2010, 17:25 | links

Vienreiz gadījās noķert zuti jūrā, nekas jau neparasts nebūtu , ja tik no rīta maisiņā zutim no ānusa baigais lentenis neizlīstu :))) Sievai nedrīkst teikt šādus brīnumus, tā uz jau tā zušiem skeptiski skatās , gandrīz vai jāiemāna ....
Stintēm jau mazie tārpeļi normāla parādība ....
8.marts 2010, 17:16 | links

nu lai atvaino pusaudži,bet kad būs jums tāda situācija,nevien tāds vārdukrājums nāks ārā..... :DDD
8.marts 2010, 17:11 | links

Bums ,
es labprāt sakooperētos lielajam pirkumam , mani interesē tāda lieta
http://www.689.lv/index.php?id=234&tx_ttproducts_pi1[backPID]=234&tx_ttproducts_pi1[begin_at]=60&tx_ttproducts_pi1[product]=3291
tikai jāuzzin cik tāds tur maksā .
8.marts 2010, 15:53 | links

tak beidzat veči! tas garais baltais lentenis, kas zivī iekšā, tas cilvēkam nav bīstams (tomēr bučot viņu neiesaku). Ok ir pretīgi uz viņu skatīties un arī no tās zivs arī nav ko ēst - kauli un āda...bet vēlreiz saku - šitie cilvēkam nav bīstami, tāpat kā salaku vēdera tārpi.

GB minēto lenteni var iemantot ēdot nepietiekami apstrādātu zivi, jo tā galviņa ir zivs gaļā vai piem. mazsālītus līdaku ikrus...
8.marts 2010, 15:20 | links

striker, es ar lamaajos, bet ne sseit, pusaudzzi tak nnem piemeeru.
Nennem llaunaa, saprotu tavu riebumu par situaaciju.
8.marts 2010, 14:56 | links

copēt ar dzīvo zivtiņu arī nav aizliegts:DDD.jāsāk būs līdzi staipīt ši gara darba kopija:).
8.marts 2010, 14:37 | links

laikam būs jāattārpojās,jābrauc uz aptieku pakaļ riepām,fu bļa slikta dūša palika,bet es kartupeļus tiko uzcepu .... :DDD
8.marts 2010, 14:26 | links

Ja runa par lenteņu zivim -pārtikā tās nelietoju.Es jau no skata varu pateikt kuru zivi labāk nozūmēt.Kaķiem arī tās nedodu.Usmā pa retam arī pa kādai pieķeras
8.marts 2010, 14:22 | links

Savulaik Elbe park Tas ir ceļā no Berlīnes uz Magdeburgu Copes lielveikalā sapirku dažādas mantiņas kuras laikam te Latvijā mūžam neredzēt/žēl/
Kaut gan jāatzīstas ,ka viss vasaras copei.ziemas copei tur nebija nekā /braucu gan ziemu gan vasaru/vienīgais ziemā pa lēto varēja iegādāties Shimano kātus kādus nu sirds vēlās.Varbūt tagad ar kādu varētu sakoperēties un vasaras sezonai sapirkt visādus brīnumus un jaunumus.
8.marts 2010, 14:10 | links

Lietojot uzturā kaltētas zivis vai saldūdens zivju ikrus, pastāv liels risks savā puncī ieperināt tā. saucamo zivju lenteni. Tas ir parazīts, kas sastāv no galviņas, kakla un vairākiem tūkstošiem posmiņu. Lenteņa garums var būt pat līdz 20 m, un tas var dzīvot cilvēka zarnu traktā pat līdz 30 gadiem.

Ar cilvēka fekālijām zivju lenteņa oliņas nonāk ūdens krātuvēs, kur notiek lenteņa tālākā attīstība. Vispirms ar to inficējas mazie vēzīši, pēc tam tas nokļūst zivīs, kas šos vēzīšus apēdušas. Visbiežāk zivju lentenis sastopams saldūdens zivīs, piemēram, līdakās. Taču zivi termiski apstrādājot, lentenis iet bojā.

Ilgstoši uzturoties zarnu traktā, lentenim ir pirmā roka pārtikas uzņemšanā, līdz ar to cilvēks var novājēt un pat iegūt mazasinību.
8.marts 2010, 14:07 | links

kvaletativas makskeresanas piederumus tirgo tikai arzemē :D
8.marts 2010, 14:01 | links

sveiki... vai kads zin kadu normalu i-veikalu kur var iegadaties kvaletativas makskeresanas piederumus ?
8.marts 2010, 13:51 | links

Zivju lentenis cilvēkam nekaitējot bet paskats gan naf apetelīgs.
8.marts 2010, 13:50 | links

straikers - parazīti ir daudz kur. Es jau nu tās zivis neestu. Bet par to vai ķert, vai neķert... nu tā ir tikai tava izvēle. Var jau noķert un kādā citā āliņģī tā patālāk laist vaļā :D
8.marts 2010, 13:50 | links

ja kārtīgi termiski apstrādā-cilvēkam neskādējot.bet...nu nepatīkami ķert tādas zivis.ši iemesla dēļ tāpat kā daudzi citi paziņas vienam brekšuku bagātam ezeram n-to gadu garumā braucam garām.
8.marts 2010, 13:46 | links

Romantiska atkāpe......es šomēnes tā nopietnāk piegāju brekšu copei Valgumā,velku un priecājos,bet mājās tīrot tās zivis katru reizi kādai iekšā LENTEŅI,BĻAĢ PRetīgi,kādam ir tā gadījies un vai ir vērts ķert zivis ja viņās ir iek''sā šitādi triperi,ka nenosprāgst pats beigās vēl ... :)
8.marts 2010, 13:38 | links

murgs
Vislabāk sakausēt izmantojot lodāmuru!
8.marts 2010, 13:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager