Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Un kā tad būs ka lašveidīgās tikai ar mākslīgo-kāda starpība tai zivij kā viņu noķer-slieku vai vizuli. Izmērs un skaits taču ir noteikts
3.marts 2010, 19:39 | links

Izsludinu konkursu - kurš atradīs nākošo gļuku MN par ko IR VĒRTS "PACEPTIES"- 10 Užavnieki no manis :)). Pavisam nopietni :), bet kopā nokopsim placi :DD
3.marts 2010, 19:37 | links

PAAAALDIES :)
3.marts 2010, 19:22 | links

ja,Grabovskis specs par brekshiem....
3.marts 2010, 19:18 | links

arnix
Nu paskaties šajā pašā lapā N.Grabovskim uzdotos jautājumus un viņa atbildes! Grūti vai?
3.marts 2010, 19:16 | links

ziemaa parasti kjer uz balto mushas kapuru,ja kjer stacionaari ar iebaroshanu,citi taisa pat pludinju klaat pie ziemenes...ja aktiivi,tad meklee dziljaakas vietas,un liec balto kombinacijaa ar motili...bet dziljaa ziemaa breksis njem stavoshaakaa udenii,bedrees,pavasarii jau bvairaak starumee..taa kaa skaties pats,eksperimentee...
3.marts 2010, 19:15 | links

Nja skaidrs te visi tik gudri laikam muuld,bet pienemsim ka es iesacejs pajauta kautko loti vienkrsu-taa bums un nekaa!Es saku varbuut kads ir ieverojis copeejot breksus uz ka labak u.t.t.Gulbis 37 Ziema :)
3.marts 2010, 19:11 | links

arnix
lielos ķer tāpat kā mazos
Iedziļinies savā jautājumā uz to te isumā tev neviens neatbildēs. Raksti Grabovskim ja viņam būs pacietība varbūt tev smadzenes iepravīs.
3.marts 2010, 18:41 | links

cope-tas nav vienkarshi hobijs,bet dveseles stavoklis:))))))
3.marts 2010, 18:30 | links

RINTINTINS,nez,kas tas par zveeru....
3.marts 2010, 18:26 | links

no krievu valodas-medvetka ir zemes vēzis?sami labi uz šiem ķeroties
3.marts 2010, 18:23 | links

Uz āķa :D
3.marts 2010, 18:09 | links

arnix,ziemaa vai vasaraa.....
3.marts 2010, 18:03 | links

Vai patiesam nau ne viena kas vareetu pateikt uz kaa labak kert lielos breksus?Varbut kads kautko zina ?
3.marts 2010, 18:01 | links

Zēni nivajag taj pašā kurzemes upē kur vilku labus jūrniekus ar šķērsenēm klopē brekšukus ,kā ķilavas no bundžas ar dakšu Pats redzēju 3 rāvieni un 3 finierīši.Lai ar šķērseni nodarītu postu -zivju koncentrācijai jābūt vienādai ar ķilavu koncentrāciju bundžā.Nevienam no izvilktajiem breksēniem nebija veseli sāni visi bija vairāk vai mazāk apskādēti.
3.marts 2010, 17:20 | links

:)))Janvārī biju ciemos uz mazu plezīru, netālu no Salaspils. Sanāca ar nedaudz pacopēt Likteņupē. Mēģināju ar šķērseni....copi neredzēju, kur nu vēl zivi aizcirst!!! :)))
3.marts 2010, 17:14 | links

RD : Avangard 5:3
3.marts 2010, 17:14 | links

ak jā....
gribēju pajautāt par rītvakaru...kāda tēma briest pasākumam? dikti gribētu aiziet, bet līdz šim nav bijušas man tik ļoti saistošas tēmas...
3.marts 2010, 16:43 | links

nu vismaz staigashana pa Lielupi palikusi daudz vieglaaka,tik pie krasta japarbrien,veel nav kartiigi sasalis,bet pa pashu upi vico bez probleemaam....
3.marts 2010, 16:35 | links

mirtin
es ar nevienu āķi neesmu nokniebis, lai gan īsti ar viņām upēs nemāku :))
3.marts 2010, 16:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager