Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Mr. Griezējs, pavasarī būšu Canadā... ;) Tagad vēl Latvijā..sagatavošanās posms.. PS. Pērciet no manis džerka komplektu labāk ;)
19.februāris 2010, 12:04 | links

kilka - es tak tev teicu - paprasi NG, lai viņš izstāsta. Ņemot vērā, ka sarunas par barībām beidzās, nolēmu šo tēmu necilāt. Pirmkārt NG sietus neizmanto un tam ir iemesls. Otrkārt tu tik un tā nesaprastu :DDDD Sarunājam, ka aizlaidīsim kādreiz kopā uz copi, tad es tev parādīšu, kāda ir atšķirība.... tas būs daudz uzskatāmākk :DDDD
19.februāris 2010, 10:02 | links

Kas notieka ar Zive.lv......
19.februāris 2010, 09:39 | links

"Siltajā" kā vienmēr siltas sarunas šovakar bija :)
Paldies NG un par viesmīlību Kurmim.
Paldies mirtinam, ka barību tēmā galvenais jautājums nebija cenas veidošanās ;DD
P.S. mirtin - par sijāšanu tā arī neizstāstīji!! :(
18.februāris 2010, 22:56 | links

Jurcik, Tu tagad Canadā? Vai kā? Nesapratu.
18.februāris 2010, 22:13 | links

BUKS, bet tikai jau ciemos.. pacopeet uz rudentiņu ;) Vareesi peec tam braukt maajaas :D
18.februāris 2010, 20:03 | links

Nē Jurcik, es pieņēmu galīgo lēmumu par prom braukšanu!Nekur es nebraukšu, sākšu te visu no sākuma....vairāk e-pastā.
18.februāris 2010, 20:01 | links

BUKS, labāk gatavojies uz Kanādu braukt ciemos ;) Nebūs tik lēti, bet varēsi 10kg muskijus vilkt uz nebēdu :D
18.februāris 2010, 19:50 | links

Da vienalga kur pats esi, galvenais, lai kājas būtu siltumā!:)
18.februāris 2010, 19:21 | links

kur ceturtdien jābūt?? :)
18.februāris 2010, 19:17 | links

Kolēgas, vai kāds gadījumā nezin kādu saiti par zviedrijas ezeriem, kaut ko līdzīgu mūsu "ezeri.lv".Pamazām tiek plānots(un sapņots) jau par copi Zviedrijā un gribas jau šoreiz krietni smalkāk visu saštukot.Mēģināt jau atrast ezeru ar iespējami dzidrāku ūdeni, piemērotu dziļumu džerkošanai un u.t.t.
Paldies!
18.februāris 2010, 19:02 | links

Griezejviepli? PHEEEEEEE
Heino, nevajag mani ar To briļļaino kopā raxtīt.
Neieredzu briļļainos!
Vot!
18.februāris 2010, 18:19 | links

Kurrat, nez vai mūsu ativitātes zivei vairs līdzēs. Otmazka par serveri un hostēšanu laikam izgāzās.
:)))
18.februāris 2010, 17:16 | links

Griezejviepli
-vai jukusi ka pie babeles torna,
galigi nesaprotamas meles runat sakusi
-tak butu labak zivi remontejusi
:))
18.februāris 2010, 17:12 | links

Tad jau Braliti tu svinīgi par godu sudrabam pacēli karogu mastā.,pat Siguldas mērs izdevis rīkojumu pacelt karogu pie kultūras nama.

Dukuri jau ar man liekas kaut kur tavā pusē dzīvo.
18.februāris 2010, 12:14 | links

Kilka, I have a bad suspiction Dr. Griezeejs is crying at the moment. Deep inside he is very delicate person (not people) with silky soul.
:DD
18.februāris 2010, 12:11 | links

Beigās tik jāpieraksta:
" Be so kind and go to нахуй через window, please"
:DDD
18.februāris 2010, 12:05 | links

I'm Sorry for my bubbling Mr. Vieplis. Especially because my comments aren't so creative and excellent as yours and PMA's
18.februāris 2010, 11:59 | links

kilka, viņš ir arī Smartmens un Clevermens. Atkarībā no situācijas.
:DD
18.februāris 2010, 11:51 | links

Dear Dr. Griezeej. Hope, however, to meet you at Zorgevic's house, and go together to the pub "Warm" to enjoy a beer and listen the wise men speaking!

Saprati, mirtins ir Vīzmens! ;)))
18.februāris 2010, 11:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager