Un savs ,, iedzimto,, pulciņš - kurš vienkārši noliek visu, kas nav viņu saprašanai !
:DDD
Bet kā saka - nevienu jau ar varu uz turieni nevelk un arī te netur, kā jau mijēji - djemokratjija !
Vedu šodien ragutiņas uz Rīgu. Būšu tur līdz apm 14.07 -ir viena 88cm ragutiņa rezervei uztaisīta. Ja kādam ir interese varam saštepselēties.
Tas ,ka zive mostas... tas priecē.Šamējais forums tāds ieturēts ,mazāk dzīvs -laikam jau tāpēc ka speciālisti katru komentu ar nopietnām sejām novērtē - liela daļa raustas izkratīt sāpošo copmaņaņa sirdi-tas neattiecas uz Viepli,rakstnieku Mirtinu un trako bandu.Kāpēc piem man zive vairāk patīk : 1-netiek no adminu puses uzlikts tāds kā etiķetes zīmogs. 2- Pamatojoties uz punktu Nr1 visi kaut kā vairāk atverās ar visiem saviem + un - .Demokraķija odnako .Protams ir arī sviesti - bet dzīve tāda.. 3-esmu ieguvis tur reālus copesbiedrus un interaktīvās sarunās par copi utt. atpūties.
Te kaut kā pamatojoties uz punktu Nr.1 jāpadomā ko par to teiks speciālisti - varbūt klusēšana ir zelts ?? Visu cieņu copeslietām - jums vismaz serveri neuzkarās .
Gribi labu skolu - brauc uz mačiem , tautas klases - vienu dienu saskatīsies kā sr'tādā uz ko un sapratīsi .
:)
Tuvākās - rīt Vārmē pie Kuldīgas . :DDDD
es loti atvainojos!! bet vai kaaads var pakert mani liidizi copee :s Es vienkarsi esu iesaceejs un gribu guut padomus pieredzi u.t.t.buusu pateicigs visiem kas dos kaadu zinu!!!melnais_142@inbox.lv.Paldies jau ieprieks.Ceru uz atsaucibu!!Cerams ir kads paritis cilveeku kas grib iedzit asini jaunajos :)
Terte Urmass!
Nea, Bārdainais ir tas, kas pa mākoņiem dzīvojas :DDDDDDDD
Tefi ar bārdu nekad neesu manījis. Tikai ar ķipa "rugājiem" pēc Daugmales Grand Prix :DDDDDDDDDDD