Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Viepli - man vislabāk patika šis "Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi!" :DDD
Ķilka - a kas tur tāds uzrakstīts? Kā tad man vajadzējā rakstīt!?! Paldies suda brali viepli, ka iemeti to recepti, pizdu izliekas vienkarši zajebisa! Vai tā? Paskaties, cik bija pulkstens, neceru, ka kāds atbildēju, bet..
12.janvāris 2010, 22:38 | links

tere vairis:)
rīt uz upes gaidīsim siltāku!:)))
12.janvāris 2010, 22:06 | links

kilka,gaidām siltāku:)
12.janvāris 2010, 22:03 | links

kilka, vēl man ir insanta infa par vienu pierīgas ezereli. Ar visām puskumpo bildēm. :DDD
12.janvāris 2010, 21:53 | links

vairi - mēs taču ķip' jau sarunājām, ne? ;)
Un uz lielākiem mīnusiem mēs ar īpaši neparakstāmies ;))
12.janvāris 2010, 21:37 | links

viepli,Tev gan ir drosme:)Es gan tomēr negribu,ka mani ignorē MRK,kaut gan pats neesmu īpaši atsaucīgs bijis:)Mēs varam braukt ar 2-ām mašīnām:)No manas puses vienīgais lūgums par gaisa t,ne zemāk par -7 gr.?
12.janvāris 2010, 21:35 | links

Viepli - man vislabāk patika šis "Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi!" :DDD
12.janvāris 2010, 21:35 | links

vieplis
es jau saku MĒS!:DDD
12.janvāris 2010, 21:27 | links

Urmaas, maz labojums. JŪS par to uzziniet tikai tagad.
:DD
12.janvāris 2010, 21:25 | links

vieplis
re kā ir.avt-veidīgais ar Reflex-veidīgo jau rīt skaldīšot!!!a mēs par to uzzinam tik tagad!!!:(((
:)))
12.janvāris 2010, 21:24 | links

Viepli; pienākas jau pienākas:)))
12.janvāris 2010, 21:09 | links

Vairi, pie Mirrora vajadzētu aizbraukt, MRK neinformējot. Labas copes gadījumā tas būtu smags un, galvenais, pazemojoš trieciens viņiem. ko saki?
:)))
12.janvāris 2010, 21:05 | links

Kads nezin kas par sacencibam bija Liepaja - Tosmares kanala - pie Zemudenem !
12.janvāris 2010, 17:02 | links

P.S. Vismaz ne pirmais!
12.janvāris 2010, 12:28 | links

Tāpēc es arī rakstīju, ka dažādās situācijās, dažādās vietās katrs māneklis strādā labāk vai sliktāk. Es nenoniecinu bļitku, kaut arī ar to neķeru. Taču es nelielos, ka regulāri rādu paraugstundas bļitkotājiem, darbojoties ar mormišku. Un tas nebiju es, kas kādu no mānekļiem nosauca par sūdu!
12.janvāris 2010, 12:25 | links

Nemat vien veera tadu apstakli ka blitkas darbibas un redzamibas raadius ir daudz lielaks neka mormiskai.Ar balansieri un planejoso bliku 10 metros var metrus 3-4 apskaldit.Un ja makskere ar mulltispoli vai bezinerci tad ari izvilksana iet daudz atrak neka murmulniekiem.
Toties metra dziluma protams ar mormisku bus atrak un apzvejas laukums tads pats.
12.janvāris 2010, 12:22 | links

Un pirmas dienas makskernieks ar blitku var ielikt tadu rekordu.Starp citu ar latvijas meistaru blitku.
http://www.rsn.ru/articles.php?articles_type=1&aID=2515&cID=
A uz mormiskas ka ?Slabo?:))
12.janvāris 2010, 12:17 | links

GatisBB, tas, ka tu esi tik ļoti ieciklējies copē ar mormišku, nenozīmē to, ka ar bļitku nevar gūt labākus rezultātus...un nav nemaz tā, ka ar bļitku ejot pa zināmām vietām tikai tad ķeras :))
Cik nav bijis, ka arī galīgā necopē asari labāk uz ņemšanu var sakacināt tieši ar bļitku, nevis ar murmuli...neesmu ne bļitkinieku pusē, ne murmuļnieku, jo pats darbojos ar abiem veidiem, skatoties pēc laika apstākļiem :)
12.janvāris 2010, 12:07 | links

Vairi, tāpēc jau arī teicu, ka nav māksla noķert zivi vietā, kurā Tu zini, ka viņa ir un zini, ka viņa ņem tieši un noteiktu bļitku. Bumu neviens aiz mēles neraustīja teikt, lai es nebāztos "ar tiem sūda murmuļiem". Dažādās situācijās, dažādās vietās katrs māneklis strādā labāk vai sliktāk. Toties kad zivs ir kūtra vai ir nepazīstama vieta, mormiška bļitkai ieliek kā stāvošai. Zināmā vietā - pieradinātu lopiņu šaušana!
12.janvāris 2010, 09:43 | links

aiso_s thank pa info ,vai nu siesu vai nu pie kajas metisu tapat,inspektori mums ir izmirstosa suga
12.janvāris 2010, 09:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager