Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Tāpēc jau Mirtins tevi aicina. Ja kas, esmu ar mieru piemest biļetei šurp.
:D
9.janvāris 2010, 12:45 | links

un mirtin nevajag sapņot - ar galvu man viss kārtība vienīgi varbūt dažreiz par daudz izrunājos :D
9.janvāris 2010, 12:43 | links

nu gan dažiem te fantāzija :)))
9.janvāris 2010, 12:39 | links

Viepli nemaz nevajadzes biedeet-vins jau no neta pazudis!
9.janvāris 2010, 12:38 | links

aaanju jaa -peec tam veel uz jauneeekla reekina visi barchikaa esoshie ierautu:D:D:D kaa tajaa vecajaa smiekligajaa filmaa stulbs un veel stulbaaks kur shie sagraaabaas uz taa ve cha reekina!
9.janvāris 2010, 12:37 | links

Ashukaini - viņš jau aigaram solīja pirmo uzsaukt - iemest āķi lūpā lai tālāk maksā pats. Smalks aprēķins!
9.janvāris 2010, 12:35 | links

Mirtin, labi. Bet vai šaušalīgi un briesmīgi nobaidīt drīkstēs?
:DD
9.janvāris 2010, 12:34 | links

Gati- Mirtinam Tevis uzaicinaashana nav izdeviiiga-ja nju Tev labi grims dzeramie-daargi apiesies-a Aigaigars tik cela biltens un 1kokcha:D:D:D-pa leeto saliidzinoshi:)
9.janvāris 2010, 12:33 | links

vieplis - tu varētu pacelt roku pret grūtgalvi? Es nē:) Viņš jau nav vainīgs. Tas tik pat kā sist suni, kuram saimnieks ir idiots. Suns jau nav vainīgs :DDD

Teikšu krievu tautas viediem vārdiem - Kto ni kurit i ni pjot, tot zdarovinkim pamrjot!

Mirtin, tā saka nāpšļi.
:DD
9.janvāris 2010, 12:32 | links

GatisBB - teikšu klasiķa Kilkas vārdiem - alkohols ir inde :DDD
9.janvāris 2010, 12:31 | links

Nu ja mani pats VIEPLIS aicina, tad tas ir jāuztver nevis kā uzaicinājums, bet kā pavēle!
YES SER!!!!
9.janvāris 2010, 12:29 | links

Varbūt kāds ir kaut ko dzirdējis par sacensībām 16.janv.Liepājas raj. Vērgales dīķī ?Cik dalības maksa? Cik cilvēki vienā komandā ?

http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/novados/2010/01/08/vergales-dika-ledus-pulces-makskerniekus/
9.janvāris 2010, 12:27 | links

Mirtin, tu ar tām garantijām lūdzu neaizraujies!
:DDD
9.janvāris 2010, 12:21 | links

Gati, es tevi uzaicinu!
:D
9.janvāris 2010, 12:20 | links

martins - a mani? Mani neaicināsi? Es pat dzert varu!
9.janvāris 2010, 12:14 | links

pārkāpjot seno apņemšanos ar tevi nekomunicēt nepieglājīgais jaunēkli, par manu neveikšanos varēsi runāt tad, kad tev būs mājās vairākas medaļas un diplomi no dažādām sacensībām un vismaz viena zelta medaļa spiningošanā Latvijas čempionātā. Tas gan bija sen, kad pie tām tiku, taču fakts uz sejas. Kad tu to iespēsi, varēsi stāstīt, kā citiem neveicas :)))

Man ir priekšlikums, aizņemies no kaimiņa 10 lati un atbrauc ceturtdien uz Rīgu uz krodziņu. Es tev ceļu turp atpakaļ nosponsorēšu + vienu akušiera kokteili, jo bērnus ar alkholu nemēdzu apdzirdīt. Varēsi ieskatīties acīs vīriem, kurus esi zākājis par idiotiem un stulbeņiem. Viņi ir forši veči un neviens tev pāri nedarīs. To es garantēju. Varēsi vienkārši pasēdēt vīru kompānijā... tas ir forši... varbūt ka tā sāpe vēdera lejasgalā tevi atlaidīs beidzot :))

Nemīz, atbrauc :DDD
9.janvāris 2010, 12:11 | links

nu nabadziņš kā viņa dzīvē neveicas
vienīgā mīlestība - vieplis ar viņam neko jauku neraxta :D
9.janvāris 2010, 11:56 | links

Ne jau es martinu ar medaļām kaitinu, bet Tu ar raudām! Beigtām!
9.janvāris 2010, 11:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager