Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
ak kā tad tu lielīsies un saliksi 10iem bildes ar medaļām!
mirtins vismaz varēs atkal uzraxtīt ka viņam skauž :D
9.janvāris 2010, 11:50 | links

Man jau vēl paliek trijniece vasarā un uzvara posmā ziemas čempī - vai ne?
9.janvāris 2010, 11:48 | links

jā tad nu gan tu no mania saņemtu tādus komentārus ...
bet tu vismaz varētu pateikt visu ko domā :D
9.janvāris 2010, 11:47 | links

A to piecinieci līdaku es nemaz necenšos noķert, savādāk vēl uznāks vēlme to līdaku no diviem dažādiem rakursiem nofocēt un piecienot divas trofejas!
9.janvāris 2010, 11:46 | links

bet vienalga 5niec tev nav! :D
9.janvāris 2010, 11:44 | links

jā man jau pamatskolas laikā učenes teica ka raxtu kā āzis ar kāju
re tu ar to pamanīji
:DDD
9.janvāris 2010, 11:44 | links

aigar - gan hokeju ziemā, gan lauka hokeju vasarā spēlē uz laukuma, divas komandas viena pret otru. "Bumbiņas dzenāšana pa pagalmu" ir pavisam kaut kas cits - augtāka pilotāža. Cits līmenis!
9.janvāris 2010, 11:43 | links

vispār vasaras olimpiskajās ir tāda lieta kā lauka hokjs un ziemas pietiek ar hokeju
tāka ar gudrību šoreiz neizcēlies bet es tev piedodu tu jau no kauna nezini kur likties - nevar ne 5nieci noķert :))
9.janvāris 2010, 11:41 | links

Njāāā... Tā āža kāja tev visu laiku lien ārā.
9.janvāris 2010, 11:40 | links

Bumbiņas dzenāšana pa pagalmu ir labākais sporta veids pasaulē, pārējie ir galīgie mēsli. Tikai žēl, ka piemērotu pagalmu maz un noteikumi aizliedz irmantot vairāk bumbiņas par divām. Šo sporta veidu vajadzētu Olimpiskajās spēlēs iekļaut - gan ziemā, gan vasarā. Laibāk lai citu sporta veidu pārstāvji pasaka, kurā citā sporta veidā vajadzīga tāda koordinācija, spēks, prāts un meistarība kā bumbiņas dzenāšanā pa pagalmu??
A???
9.janvāris 2010, 11:39 | links

vispār toč nebūtu sūdīgi kkur aizbraukt un pāris karpas izvilkt
tad vēl ielikt video kā ar sūdainu mietu pa koko mmmmm :))) tā ka asinis pa gaisu
ak kā šie lūgsies lai izņemu un lai mani nobano, ak kā šie kritīs ceļos pi karpas zvaigznāja un aizlūgs par mani muļķa puišeli aks vēl nesajēdz ko nodara :D
hāaaa hāaaaa
9.janvāris 2010, 11:38 | links

Kurš raksta, ka citas zivis ir draza? Noķer karpu, nosit un apēd. Un ieliec bildi - lai tik kāds mēģina pasmilkstēt.
:)))
9.janvāris 2010, 11:35 | links

protams ir daži izņēmumi kā valdis
viņš jau aī asarus slaktē uz nebēdu kas man nu galīgi nepatīk bet tā viņš ir normāls!
varbūt vēl pāris te atradīsies!
9.janvāris 2010, 11:34 | links

viss ir taka domāju
besī tie kas ķer tos sūdus un vēl di** ka citas zivis tās jau nav zivis tās ir taka nezāle
labāk lai viņi saskaita cik rizes gada laikā copējot nav bijusi karpa virs 8kg? varu derēt k lielākā daļa klusētu jo tā ir vienmēr un tad kunkst ka karpas ir maz utt :@
9.janvāris 2010, 11:32 | links

Vecozēn, nevajag stulbus komentārus rakstīt un viss būs čikiniekā.
:DD
9.janvāris 2010, 11:28 | links

vieplis kā paēdis pēctam kad mani izņirgā!!!
9.janvāris 2010, 11:20 | links

... vai ne, Normund?
:DD
9.janvāris 2010, 11:15 | links

normund5 - vismaz es nepievienoju vienu un to pašu zivi 2x pie trofejām. Zivs viena - a trofejas divas.
P.S. Rakstu te, nevis čakarēju karpiniekiem foruma tēmu!
9.janvāris 2010, 10:00 | links

martins - es tieši šodien likšu pilnu fasādi, lai rīt Baltezerā nebūtu par driblu jādomā - roka pati visu izdarīs!
9.janvāris 2010, 09:03 | links

Labāk vēlāk nekā nekad :D Gati BB lai tev šodien gaiša galva, droša roka un ātrs dribls pēc vakardiens svinībām :D chpokš!!!!!
9.janvāris 2010, 08:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager