Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
urmass, liels paldies! polšs no manis :D
8.janvāris 2010, 08:27 | links

eergli
janeesi nekad bijis,tad vienkāršākais būs-braucot Saulkrastu virzienā,ceļa labajā pusē būs DUS TREST.vai mēģināt autiņu tur atstāt.vai ceļa pretējā pusē ir stāvlaukums!:)
8.janvāris 2010, 08:20 | links

Kolēgas, kur var tagad piebraukt pie dūņezera? par cik nekad tur neesmu braucis, tad dikti interesē pa kuriem ceļiem varētu piebraukt?
8.janvāris 2010, 08:08 | links

pļac duraki, aizķēzījuši tik labu tēmu. Vakar starp citu par raudām bija tikai pāris individuālas domu apmaiņas ielūkojoties dziļi viens otram sejā :D

GatisBB - kādēļ BB neņem vienu čempja posmu pie sevis? Vai nav vēlmes zonas biezā ledū spraust:D Tagad tak sniega daudz, nebūs jāurbj, varēs mietiņus pa sniegu sabakstīt :D Starp citu, ienācās informācija par "ledu maģisko". Kolēģis uz parastā mikro pārbaudīja. Atbilst. Tā ka atliek tikai tavs digitālais. bet man aizdoma, ka runa varētu būt par tūkstošdaļām, kam reāli vairs nav nekādas nozīmes:DDD Man jau nav nekādu pretenziju, būs tikai liels prieks par to, ka strādāju ar kvalitatīvu mantu :D
8.janvāris 2010, 06:51 | links

Ņefig uz jūru braukt- turt vasarā jābrauc alu dzert:-)
Taisijos ar RŠ, bet tālāk par taisīšanos netiku.:-)
7.janvāris 2010, 22:51 | links

Pie Armanda septembra beigās nu jau katru gadu tiek organizēts foršs pasākums "Berze 20xx". Pagāšgad nesanāca aizbraukt - pirms tam aizvilkos un jūru un apslimos.
:)
7.janvāris 2010, 22:44 | links

Ta es jau gadiem(laikam 7), kopš beidzu pie viņa stŗādāt(praktizēties) taisoz aizbraukt.:-)
7.janvāris 2010, 22:41 | links

ar vertikālo, šancē kur gribi un kā bribi
7.janvāris 2010, 22:36 | links

interesanti,kurš bija ineceators šinī šķērsblitku nelietošanā?
7.janvāris 2010, 22:33 | links

Jā, iepīpāt paštinamo nav slikti.
7.janvāris 2010, 22:33 | links

Man vēl ir arī tabakas netikums, ja kas!
7.janvāris 2010, 22:30 | links

Un kaa ar vertikalam blitkam ar ielodetiem diviem āķiem?
7.janvāris 2010, 22:29 | links

nuja.
7.janvāris 2010, 22:26 | links

Pats esmu sapisies tajos likumos. Taatad škērbļitkas var lietot tikai ezeros bet upes ne ?
7.janvāris 2010, 22:23 | links

Gačenieks pazuda. Laikam nejaudā Cēsu Švakā pudeli vaļā dabūt.
:)))
7.janvāris 2010, 22:22 | links

Kā nu ne! Tikai sen nav būts Malēnijā.
7.janvāris 2010, 22:20 | links

Tu taču AR pazīsti, jeb es kļūdos:-)
7.janvāris 2010, 22:19 | links

Ar slieku vai mailīti bija superīgi, nekāds bleķis blakus nestāv. Sajūtu ziņā. Deju skolotājs Daņiļevičs ierādīja.
:))
7.janvāris 2010, 22:17 | links

Bet vajadzētu. Varētu arī par zivīm parunāt-ne raudām un sporta asarīšiem-teiksim forelēm:-). Zinu ka ir mums kopīg paziņas. Vismaz viens no tie man iemācija foreles uz slieku ķert:-)
7.janvāris 2010, 22:13 | links

pareizi! Un uzvedīsimies skaļi, izaicinoši un... un... nu tu saprati, ja!
:DD
7.janvāris 2010, 22:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager