bums - nu nu. Gribētos paskatīties. Abiem nezināma vieta, vienāds laiks. Tu ar bļitku, es ar murmuli. Domāju, ka Tavas "sūda" bļitkas paliktu mierā. Zināmās vietās protams - tad tas ir kā pieradinātus lopiņus šaut!
ši ir viena no Vairim konfiscētajām Pašas labākās atsauksmes /ar sarkano trīsžuburīti un + pērlītes rubīnsarkanas uz katra āķa/ Un aizdariņu lietoju citu kaut ir domas ,ka šis mezgls lieks.Pat mazajiem ašukiem viss āķis ierīts līdz Mama ņegaruj.
texas65 nivajag stresot uzraksti Vix un sarunā kādā veidā atsūtīs un Vairim arī ir visi veidi Viņš tos tagad dancina un mēģina Personīgi es pārbaudīju divus no kuriem viens ir tiešām labs.
Warning tu nebāzies ar tiem sūda murmuļiem labs žibulis ieliek murmulim kā stāvošam .Gan skaita gan lieluma ziņā Ķer savus sporta matrosikus Man Šodien 75 asari -Murmuļnieki atplēstām žaunām siekalojās un lamāja savus zirgazobus.Nosalušiem knaģiem un sasalušiem sariem Es kā baltais cilvēks ar žibulīti rādīju paraugstundu.Starp citu labi gāja ar VIX žibulīti tikai maķenīt uzlabotu /sarkanie trīsžubura āķi tiešām labi/