Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
abonēt copeslietas vispār ir dumji ! :D sori par atklātību :D Tur ir tikai NG un vēl pāris normāli raksti :D
4.janvāris 2010, 11:25 | links

Es jau rakstīju - pastā ir konkrēts bardaks. Ja ir vēlēšanās var sūdzēties pasta priekšniecībai bet šaubos vai tam ir kāda jēga.
4.janvāris 2010, 10:14 | links

Bet abonamentiem tak kkādi bonusiņi pienākas. Ja žurnāls veikalos parādās ātrāk nekā pastkastītē, kam vajadzētu sūdzēties? :)
4.janvāris 2010, 10:03 | links

Abonēt žurnālu ir galīgi garām. Jo pasts strādā tādā "ātrumā" ka žurnāls brīžiem atnāk pēc 2 nedēļām. Praktiski katru mēnesi ir jāiet uz pastu un jāprasa kad beidzot atsūtīs žurnālu, vieglāk ir nopirkt kioskā.
4.janvāris 2010, 10:00 | links

Ap kuru datumu parasti atnāk žurnāls?
4.janvāris 2010, 09:38 | links

....un kas labs notiek Ventspil'i ar gur'kiishiem??
3.janvāris 2010, 14:47 | links

varbūt kādam noderēs: par fano.lv- Sakarā ar svētkiem...uz nenoteiktu laiku ir ATVĒRTA REĢISTRĀCIJA bez ielūgumiem! !
2.janvāris 2010, 23:22 | links

sheit pat pie video skatijos, pavadinjas nebija, speeles itkaa visaadas, bet 1 nu ir skaidrs, ja ir copes diena, tad speelee kaa gribi, njems.
2.janvāris 2010, 21:02 | links

muļķības!līdakām līgani pacēlieni,asariem asi īsi rāvieni.reizēm pat pietiek patirināt,it sevišķi ja uz āķīša ir pērlītes!:)
2.janvāris 2010, 21:02 | links

Nu uz lidakas izmantoju ravienus kaut kur 20 - 30 cm.. bet ir dzirdets ka tada spele asarus atbaida... jaspele ar loti mazim ravieniem..
2.janvāris 2010, 21:00 | links

Uz vietas jau tu neturi vinju zem uudens? :D

Nee nu peldot lai vins iet kaa vajag, nevis kaa saavadaak :) nu nez, jaamegjina vairaak praksee, riit braukshu, jaameegjina, jaaskaataas :)
2.janvāris 2010, 20:53 | links

kaa spele ar balansieri asaru uzmanibas piesaistisanai??
2.janvāris 2010, 20:43 | links

Ja stingri tureesies, tad nestaigaas kaa vajag, un buus resnaaka vieta, daudz vieglaak pamanaama. Veel kaada viedokli luudzu :)
2.janvāris 2010, 20:40 | links

Es vairak skesenes izmantoju lidakam. bet dazreiz cope ari asari... bet loti reti... pavadinu lieku... bet tadus mazakus.. ja saki ka atbaida sitoties... izdoma kautko, lai nesistos.. piemeram... uzvelk uz stiprinajuma vietas kaut kadu mazu gumijas gabalu lai stingri turetu...
2.janvāris 2010, 20:24 | links

Urmass-nu zelta cilvēks,lai resna veselība.Pēc otreizējas apskates -konstatēju ka naži uzlikti uzlikti bij ar asām kantēm pretēji urbja spirālei-urbi griez itka pareizi,bet naži stāv pretēji-Semjon semjonič,vot labi ka nokonsūlteji.
2.janvāris 2010, 20:17 | links

Sveiki! Man viens jautaajums tiem, kuri vairaak mazaak nodarbojas ar skjeersbljitkaam. Vai uz asariem juus liekat pavadinju? Ja jaa, tad kaadu speciaalu? Es pats itkaa lieku, jo bez taas ljoti daudz liidakas vnk nokozh, bet bez tomeer asaris njem labaak. No pieredzeejushaakiem copmanjiem dzirdeeju, ka karabiiniite sitoties pret skjeersbljitku izdara asarim nepatiiikamu skanju, kas protams traucee. Juusu domas par sho?
2.janvāris 2010, 20:02 | links

Man ir jautajums... vai ziema makskere uz Rigas Hes udenskratuves? pa vasaru tur daudz copmanu.. bet ziema tur nevienu reizi nebiju...
2.janvāris 2010, 19:02 | links

Nu skraidrs -laikam stāv virsū pareizi.tikai naži tādi ar robiem kā zāģim,moška uzlikt parastos-un kādam ledum tie robainie domāti.
2.janvāris 2010, 18:20 | links

Esi mēģinājis,ka zini?Varbūt tas kāds pārtaisītais?
2.janvāris 2010, 18:15 | links

ar smailo spici uz centru.gludā virsma uz leju.asās maliņas urbja griezšanās virzienā uz priekšu!
p.s.vari likt visu pretēji,tik lunkas neizurbsi!:)))
2.janvāris 2010, 18:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager