Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Tev jau labi-iekurina kūpinātavu un laiž ezerā.Tikai laivu izvelc krastā-visādi var gadīties!
11.decembris 2009, 12:22 | links

Labi nav ko sēdēt uz lauriem jāmauc jānodragarē un jābeidz šī rudens balle.Jāsāk gaidīt Ļadus.Cerams,ka līdz pastardienai nebūs jāgaida.
11.decembris 2009, 11:48 | links

nu vēl daudz jāpiestrādā tas tik ātrais variants bet gan jau būs vis ok
10.decembris 2009, 20:25 | links

Super!
10.decembris 2009, 20:22 | links

:)
10.decembris 2009, 20:18 | links

Būs jāprasa autortiesības par manām bildēm
10.decembris 2009, 20:13 | links

vixfishinglures.webs.com
10.decembris 2009, 19:53 | links

savstapējie mači dalības maksu un heijā Polšs no degun kurš vinnē tas dzer kurš zaudē ielej.
10.decembris 2009, 18:25 | links

Kādi mači! Tikai tu un es. Un Vairis ar korķuviļķi.
:DD
10.decembris 2009, 18:16 | links

Viepļīī konečno ,bet mačos nepiedalīšos .Nepatīk un viss.
10.decembris 2009, 18:15 | links

mirtin -a man piļņigi vieņalga mači vai močī :)))
10.decembris 2009, 18:14 | links

Bums, tu taču man parādīsi kā, kur, kad, uz ko un ar ko, vai ne?
:)))
10.decembris 2009, 18:13 | links

Ja par tīkliem Liegums ir no 1 apr lidz 20 jūn
10.decembris 2009, 18:12 | links

bums - tu jau tikai negribi, ka tavus zanderus izķer :D Varētu pats pieteikties mačiem un visiem iekabināt. Iedomājies, visi ar laivām, bet tu ar savu peldošo pirti. Neviens neko neķer, a tev meitenes un zanderi :D
10.decembris 2009, 18:12 | links

Zēni ar Usmu jābūt uz jūs jo cik mači ir notikuši izņemot pavasara maija atklāšanu -visas ekipāžas bija praktiski pa tukšo Parasti novinnē vietējie jo ezeru pārzin Ezers ir dziļš un cops ir savdabīgs nesalīdzināt ar babīti kaņieri enguri u.t.t Un ņemot vērā ka mūsu mentalitātei pārsvarā patīkamas ir seklas ūdenstilpnes Usma maču rīkošanai nav tas veiksmīgākais izvēlis.
Sory viedoklis ir stingri privāts un procesus neietekmējošs.
10.decembris 2009, 18:11 | links

Nu uz laiku jau var iuzcelt tās parpalas laukā. Arī kad raļļus taisa, tad taču ceļi ir ciet, lai gan tak reāli aizliegt pa ceļu braukt nevar.

Vairis30 - tikai nesaki, ka tu jokus nesaproti :DDD

Gatis - man gan šķiet, ka atbildēju, bet varu atkārtoties... - laiks un nauda. Ja es ko darītu, tad nopietni, a lai nopietni tam pievērstos vajag daudz naudas un vēl vairāk laiku. Tad jau labāk nepiedalīties, nekā censties uzlēkt augstāk par savu pakaļu un tad konstatēt, ka laikam tomēr nevar gan :DDDDD
10.decembris 2009, 16:35 | links

Valdība Tev prasa vai tu vēlies nodokli tādu ?Pieliek Tev visam un sveiki.MK rīkojums Nr:...un no-līdz liegts lkt,tas izsaka visu.
10.decembris 2009, 11:38 | links

Ar tiem tīkliem būs broblēmas, jo viņi ir TAČU nopirkuši licenzi un kad grib, tad liek!!
10.decembris 2009, 11:25 | links

Viss pareizi par Usmu,katrā gadījumā tīklus uz to laiku var noliegt,dienas iepriekš izķeksē visus laukā un pastiprinātā kontrolē norises laikā.Kempingu pa to pusi(krastu) pietiek,viens pie otra.Tāda Engure to nekad ar savām niedrēm nevar pavilkt,nav tādas bāzes.Zivis tādiem spečiem būs,pārējais tikai rīkotāju un finanšu ziņā.
10.decembris 2009, 11:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager