Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nu ibio, panesās. Nāk prātā, kā Benders amerikāņiem kanžas receptes tirgoja. Tur bija pat TABURETOVKA :DDDDD
Un USAisti ar labu prātu atcerējās maigo vārdu - PERVAČ :)))))))))
27.novembris 2009, 21:39 | links
 
Pareizi tajā lapā visu ko var sameklēt Man no tās lapas caur ekrānu sāk pat pēc kandžas smaržot :DDDDD
27.novembris 2009, 21:30 | links
 
ja nav slinkums ieejiet www.samagon .ru !!!
27.novembris 2009, 21:28 | links
 
guntisssd Pilnīgi pareizi bet tas ir tad kad ziema ir bargāka .Iznes brāgas katlu ārā nosaldē un pusgatavu mantu nolej nost.Bet es to tomēr pārdzenu :)))
27.novembris 2009, 21:25 | links
 
saldējot varēja no katufeļiem mantu iegūt!:)
27.novembris 2009, 21:23 | links
 
Viepļi a laši, laši !!!!!!!!! Tūlīt pastāstīšu recepti ,kā lašus visai ziemai var sagatavot :)))))
27.novembris 2009, 21:23 | links
 
bums . netikai tvaicējot, bet ari saldējot!:) Tehn, procesu nepārzinu, bet manta sanākot kvalitatīvāka:)
27.novembris 2009, 21:22 | links
 
Bums, bet man nekā nav.
:))
27.novembris 2009, 21:21 | links
 
mlin,panesies!man jau siekala sāk tecēt:)
27.novembris 2009, 21:19 | links
 
Viepļi Bez probļem i kompromisov Barter .!!!!!
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
:))))))))))))))))))))))))
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
āķi laba mantai ārā nedrīkst nākt.Manā jaunībā kāds breks sāka džegoties bet Veči vienā balsī sāka bļaut
-Žani !!!!! tu vem uz iekšuuuuuu !!!!!!
27.novembris 2009, 21:16 | links
 
Klau, Bums, baigi sarežģīti. Vai varu kaukad cerēt uz gala produktu aka Black Label?
:))
27.novembris 2009, 21:13 | links
 
Noturot ozolu mizās dabon to pašu viskija efektu un krāsu tikai process ir ātrāks jo tur viss notiek no iekšas dedzinātās ozola mucās .Skaidas arī maķenīt apsvilinu.Devu špeciem salietu baigi glavnās butelēs -neatšķīra pat skaidrā prātā.
27.novembris 2009, 21:12 | links
 

Tikai pozicijā 3 jāliek divi fūzeļķērāji.

1 — brūzis; 2 — vāks; 3 — caurule; 4 — zmejeviks; 5 — aukstais ūdens; 6 — savācējs; 7 — aerometrs -spirtometrs; 8 — termometrs man vēl ir uz brūža manometrs
27.novembris 2009, 21:08 | links
 
bums
tāpēc jau rakstiju ka dzen tvaicējot!!!!!!
tas ir vāra ūdeni citā kannā,no kuras šlanga pievienota štucerim kurš aiziet līdz miltu kannas opakšai.tas tvaiciņņs visu labumu patrubām aizdzen pārītī trīslitreņu.kādreiz priekš sevis taisiju.hmmmmm :)
ja liksi miltu kannu uz plīt,tad tirsā darsbs un materiāli!!!
27.novembris 2009, 21:00 | links
 
Bums/Ko tās ozolu mizas dod?Kādreiz veci cilvēki vārīja tēju no tām pret caureju sivēniem un ne tikai.Man viens paziņa naktī pamodies-baigi kaltē,ievilcis no čaiņika to novārījumu-ta trīs dienas nekas ārā nav nācis.
27.novembris 2009, 21:00 | links
 
Urmas sory Tu jau piji pateicis pašu galveno TVAICĒJOT
27.novembris 2009, 20:59 | links
 
Aparāta aprakstu un rasējumu tūlit ielikšu netā .Visnozīmigākais aparātam ir fūzeļu uztvērēji Un jāseko -un velreiz jāseko temperatūras režimiem.:)))
27.novembris 2009, 20:58 | links
 
Urmas ar miltu brāgu jābūt uzmanīgam jāuzpasē temperatūra ,ja sāk vārīties uzrauj fūzeli vai ari nedrīkst piedegt .Rezultātā dzimtenītei ir naturāliš ļergas izskats bāli duļķains :))
27.novembris 2009, 20:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager