
šādam gabalam 2 ēdamkarotes sāls un 2 ē.kar cukurs

Ja lasis ir vairāk ,palielnat cukura un sāls daudzumu nemainot proporciju, Maisījums noklāj zivi
Aizveram trauku un liekam vēsumā.Pēc 24 stundām zivi apgriežam uz otru pusi

Vēl pēc diennakts zivs ir gatava.Zem auksta ūdens nomazgājam lieko sāli,un atdalam no ādas veidojot att.redzamos gabaliņus

Tad šos gabaliņus kārtojat sevis izvēlētajā traukā atkarībā no laša gaļas daudzuma.Kad viss ir sakārtots visu pārlejat ar labu augu eļlu ieteicam tā kurai nav savas specifiskas garšas/neitrāla/šādā veidā lasis vēsumā jums glabāsies līdz pavasara lašiem un galvenais būs vienmēr pa rokai.