Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
12 krēslus uzskatu par visu laiku un tautu labāko gabalu.Ja nu vienīgi Bulgakova Suņa sirds sastāda tai konkurenci :)) nu bet tas ir mans pers viedoklis .
27.novembris 2009, 21:57 | links
 
Pats svarīgākais tomēr šai visā nodarbē ir galvenā sastāvdaļa H20,(avota):))))
27.novembris 2009, 21:56 | links
 
lielāka kļūda ir tad ja visu izdzīto daudzumu sajauc 1 traukā parasti pirmos 1,5 litrus nolieku atsevišķi PERVAK pārējo gan lieku vienā toverī sjaucuj ar labu ūdeni līdz 50 grādiem .Pēc tam to visu uzkarsēju lidz 75-80 grādim samaisu un lieku atdzesēt.Ja vienkārši pie spirta piespersiet ūdeni šņabis iznāks nekvalitatīvs jaukšanas procesā izdalīsies siltums un šo reakciju vajag stimulēt.Kā teica krievu ģēnijs Mendeļējevs Vodku delatj eto vam ne bab šcupatj.:))) Viskija taisīšanai gan dzimtenītes stiprumam jābut 75-80 grādi Bēc gatavības bičiņ jāatlašē
27.novembris 2009, 21:51 | links
 
Nu jā. Es arī rus islasīju bērnībā :))))))
Zelta teļa kino laikam arī tas nebija.
27.novembris 2009, 21:45 | links
 
Oi, sorre, oriģinālvalodā Ilfu un Petrovu lasījis neesmu.
:DD
27.novembris 2009, 21:43 | links
 
Griezēj, USA pilsoņi tādu vārdu neminēja.
:)))
27.novembris 2009, 21:41 | links
 
Re ko dara grādīgā dzimtenīte - visi veči runā normālā tekstā, SUPER!!!
27.novembris 2009, 21:41 | links
 
Nu ibio, panesās. Nāk prātā, kā Benders amerikāņiem kanžas receptes tirgoja. Tur bija pat TABURETOVKA :DDDDD
Un USAisti ar labu prātu atcerējās maigo vārdu - PERVAČ :)))))))))
27.novembris 2009, 21:39 | links
 
Pareizi tajā lapā visu ko var sameklēt Man no tās lapas caur ekrānu sāk pat pēc kandžas smaržot :DDDDD
27.novembris 2009, 21:30 | links
 
ja nav slinkums ieejiet www.samagon .ru !!!
27.novembris 2009, 21:28 | links
 
guntisssd Pilnīgi pareizi bet tas ir tad kad ziema ir bargāka .Iznes brāgas katlu ārā nosaldē un pusgatavu mantu nolej nost.Bet es to tomēr pārdzenu :)))
27.novembris 2009, 21:25 | links
 
saldējot varēja no katufeļiem mantu iegūt!:)
27.novembris 2009, 21:23 | links
 
Viepļi a laši, laši !!!!!!!!! Tūlīt pastāstīšu recepti ,kā lašus visai ziemai var sagatavot :)))))
27.novembris 2009, 21:23 | links
 
bums . netikai tvaicējot, bet ari saldējot!:) Tehn, procesu nepārzinu, bet manta sanākot kvalitatīvāka:)
27.novembris 2009, 21:22 | links
 
Bums, bet man nekā nav.
:))
27.novembris 2009, 21:21 | links
 
mlin,panesies!man jau siekala sāk tecēt:)
27.novembris 2009, 21:19 | links
 
Viepļi Bez probļem i kompromisov Barter .!!!!!
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
:))))))))))))))))))))))))
27.novembris 2009, 21:17 | links
 
āķi laba mantai ārā nedrīkst nākt.Manā jaunībā kāds breks sāka džegoties bet Veči vienā balsī sāka bļaut
-Žani !!!!! tu vem uz iekšuuuuuu !!!!!!
27.novembris 2009, 21:16 | links
 
Klau, Bums, baigi sarežģīti. Vai varu kaukad cerēt uz gala produktu aka Black Label?
:))
27.novembris 2009, 21:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager