Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
mirtin - kas tieši Tev turpmāk būs no silikona? ;)))
16.novembris 2009, 20:51 | links

Nu hakeristi uzdarbojas Man kautkādi banku konti ar parolēm ienākuši varbūt kādam vajag :DD
16.novembris 2009, 20:50 | links

Viepli, bet pilnā nopietnībā, es gandrīz esmu gatavs saņemt savas silikona mantiņas :)))

Paganels(pp) - sabijies, ka viepli ķērusi trieka? Neceri, šito pat cūku gripa nenopļaus... ja nu vienīgi laša vietā roņi tīklu saplēsīs :)))

viss kā parasti-pašu jautrāko atkal esmu palaidis garām.;( Viepli tavas bildes taču pazuda jau piektdien.es vēl sabijos ne pa jokam....:D
16.novembris 2009, 20:47 | links

Viepli albūms pie manis pašlaik taviem feisiem kombinēju ūsas klāt.Un lašiem buļļa metamos.;DD
16.novembris 2009, 20:44 | links

VIETU VIETU pasakiet kur strelka būs es nolīgšu kādu ķinīša taisītāju Zveju vai Olti un tad būs ,,blokbasters,,;DD
16.novembris 2009, 20:42 | links

Mirtin, nāk atpakaļ noteikti...dabas cikls, bet vai uz to pašu vietu?? Lašveidīgie tajā pašā upē atgriežas tikai 5%. Latvijā ir satikti gredzenotie no visām valstīm, Polijas, Somijas, utt.
Mūsējiem jau labi, Amerikā pēc nārsta noliek ķelli:)
16.novembris 2009, 20:42 | links

Interesanti, pie kura mans albums ir šobrīd? Un ko viņš ar to dara?
:)))
16.novembris 2009, 20:41 | links

Mirtin, tu apzinies, ka mūsu satikšanās ir neizbēgama?
:DD
16.novembris 2009, 20:39 | links

vieplis - es jau sāku domāt par to, vai pie tevis ko priekš ģimenes pasūtināt:)) Kad nākamreiz iesi līdakas slopēt, pasaki, es tev vismaz rapalnieku urbi iedošu, lai nav šitā ļaužu priekšā jāblamējas :)))
16.novembris 2009, 20:38 | links

Bums, a tu redzēji, kā viņš pa manu albūmu šiverē?
:DDD
16.novembris 2009, 20:36 | links

Āķi turies un neatzīsties ka no Viepļa ķeņķi nozagi ;DD
16.novembris 2009, 20:36 | links

Veči sory ,bet es neizturēju cēlos aukšā un lasu Cik Patīkam ,ka neaizmigu >Cik daudz jaunu atziņu un nu laikam Āķis aiz savas labās sirds tūlīt paliks par kraiņo.;DDD
16.novembris 2009, 20:35 | links

guntarskl - nu vimbu tur daudz nevajadzētu būt, kaut kā statistiku neesmu redzējis, bet domāju, ka neviens tās īpaši necenšas atražot, bet lielāko spiedienu taisa uz Lielupes baseina populāciju. Par to ikru uzsūkšanos esmu dzirdējis... bet kas pēc tam? Vai pēc kāda laika nāk atkal? Vai paliek jūrā... vot tur Vanemam būtu darbs... tikai nav kas samaksā par pētīšanu:))
16.novembris 2009, 20:33 | links

labi labi. Bet rūgtums paliks...
:)))
16.novembris 2009, 20:31 | links

Neapvainojies,bet tavs albums parādās pie manīm,tur kaut kas nav kārtībā,Tev vispār nav albuma.
16.novembris 2009, 20:29 | links

vieplis - ko nervozē? :D tautai jāzina savi varoņi. Man par tādu lomu nebūtu kauns. Vienīgi pateiktu, ka ķēru Gerkena dīķī, lai nepieklājīgais jaunēklis, nepārmet, ka vairāk nekā 5 esmu paņēmis:)) Vari uzrakstīt, ka pēc fotosesijas atlaidi :)))

P.S. Vispār varētu satikties :D

Mirtin, tas ko Kola redzēja nebij ar mazu plakātiņu rokās "es uz jūru, čau visiem"!!!:)
Neviens tur nonārstojis vēl nav(un nebūs), ne viņš, ne viņa. Runā ka ikri uzsūcoties, kā tā zivtiņa jūtas, nezinu.
Bet tie laši, un tās vimbas, kuras sitas līdz asinīm pret hesu, es neapskaužu. Tad jau labāk lai cilvēki apēd.

āķi, tev kaut kas lielāks izauga?
16.novembris 2009, 20:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager