Pa lielo man arī ir pie kājas, ko katrs dara. Ja dzīvajā redzu, ka notiek nelikumības, tad izvērtēju, vai ir iespēja kaut ko ietekmēt vai nav:)) Gluži kauties ar cilvēkiem negribu, bet tīklus griežu un ceļu ārā. Saprotu, ka risks pašam iekulties, bet tādēļ jau tā ir dzīve:)) Man patīk saudzīgāka attieksme pret dabu arī virtuāli - nepatīk asiņaini skati, pusnotīrītas zivis u.t.t. Neesmu estēts, ēdu zivis, bet cenšos ar cieņu izturēties pret dzīvības dažādām formām. Tobiš - ja jau jānogalina, tad saudzīgi, ja jānogalina, tad ar to īsti nelepojos:)) Tas ka te vienam otram pumpaino ķērājam krāniņš lašu nārsta laikā aug ir ok:)) viņi cenšas attaisnot savas darbības ar to, ka lašiem nav kur nārstot pie Rīgas hesa:))
Viepli, kas ir ko... ja tev nebūs kur nonārstot, varbūt ka varu ieraut tev bleķi dibenā :DDDD
nu ir jau tā, ka tas Daugavas jautājums nav sakārtots, bet kā jau teicu - lašus neķeru... tādēļ slaktējiet uz nebēdu. Varētu jau teikt, ka esmu baigi pareizais, bet ja tā labi padomā, jau dažus gadus pavasaros velku vimbas... un nebūt ne maz. Nepaturu vairāk par 5 vimbām, bet tak vimbas iet uz nārstu:)) Tā ka neesmu ne par matu labāks, lai jau puiki lašus ķer, ja tas ir atļauts. Ja nav... nu tad tā ir viņu pašu un viņu sirdsapziņas problēma:)) izņemot to, ka lepoties ar nogalināšanu un noteikumu pārkāpšanu nav glīši :))) Piemēram guntariņš jau pa godīgo to lasi nožmiedza un tā arī uzrakstīja. Bet ja Vieplis kādu nožmiegs, tas jau pašā saknē nebūs godīgi :)))
16.novembris 2009, 19:46 |
links