Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Reāli neviens neraksta tas ir skaisti .
16.novembris 2009, 19:56 | links

bums - nu tur jau tā lieta, ka neesi vienīgais, kas lasa globālā tīmekļa druskas :)) Ir dažādi viedokļi:)) Domājams, ka daudz lielāka taisnība ir tiem, kas pētījuši zivis privātās dīķsaimniecībās. Es nezinu, vai karpas pienskābes ir daudz atšķirīgākas par laša... tiešām nezinu, neesmu ihtiozaurs, bet to, ka līdakai lielos vilcienos ir pie kājas, ka viņa vairākkārt pabijusi uz āķa, man ir skaidrs no paša pieredzes. Man ir bijušas līdakas ko pat vairākas sezonas esmu izvilcis un atlaidis. Piemēram babītē tādas man ir bijušas divas - vienu beigās kāds cits noķēra, vai arī viņa aizmigrēja, bet otru es pats noķēru pavasarī, atlaidu, bet tagad rudenī noķēru un apēdu :)) Varbūt lielām zivīm ir savādāk... es lielas nemāku noķert :))

un par demagogu atbildēsi :))))
16.novembris 2009, 19:52 | links

Viepļa kungs -mirtins ir pamodies un nu varat to ļembastu turpināt Mīļā un godājamā publika sākās otrais raunds .!!!! G O N G Bet es eju uz čučumuižu jo brīvdienas bija emociju pārpilnas :)) Rezultātu pačukstat rītdien.:))
16.novembris 2009, 19:52 | links

Vajdzēja jau sarosīties un uzrīkot akciju zivju pārcelšanai pāri hesam:)
16.novembris 2009, 19:48 | links

Sapalsg, ja atmiņa neviļ, tu pats sāki bubināt par nelegāli paturētām zivīm, ne tā?
16.novembris 2009, 19:46 | links

Pa lielo man arī ir pie kājas, ko katrs dara. Ja dzīvajā redzu, ka notiek nelikumības, tad izvērtēju, vai ir iespēja kaut ko ietekmēt vai nav:)) Gluži kauties ar cilvēkiem negribu, bet tīklus griežu un ceļu ārā. Saprotu, ka risks pašam iekulties, bet tādēļ jau tā ir dzīve:)) Man patīk saudzīgāka attieksme pret dabu arī virtuāli - nepatīk asiņaini skati, pusnotīrītas zivis u.t.t. Neesmu estēts, ēdu zivis, bet cenšos ar cieņu izturēties pret dzīvības dažādām formām. Tobiš - ja jau jānogalina, tad saudzīgi, ja jānogalina, tad ar to īsti nelepojos:)) Tas ka te vienam otram pumpaino ķērājam krāniņš lašu nārsta laikā aug ir ok:)) viņi cenšas attaisnot savas darbības ar to, ka lašiem nav kur nārstot pie Rīgas hesa:))

Viepli, kas ir ko... ja tev nebūs kur nonārstot, varbūt ka varu ieraut tev bleķi dibenā :DDDD

nu ir jau tā, ka tas Daugavas jautājums nav sakārtots, bet kā jau teicu - lašus neķeru... tādēļ slaktējiet uz nebēdu. Varētu jau teikt, ka esmu baigi pareizais, bet ja tā labi padomā, jau dažus gadus pavasaros velku vimbas... un nebūt ne maz. Nepaturu vairāk par 5 vimbām, bet tak vimbas iet uz nārstu:)) Tā ka neesmu ne par matu labāks, lai jau puiki lašus ķer, ja tas ir atļauts. Ja nav... nu tad tā ir viņu pašu un viņu sirdsapziņas problēma:)) izņemot to, ka lepoties ar nogalināšanu un noteikumu pārkāpšanu nav glīši :))) Piemēram guntariņš jau pa godīgo to lasi nožmiedza un tā arī uzrakstīja. Bet ja Vieplis kādu nožmiegs, tas jau pašā saknē nebūs godīgi :)))
16.novembris 2009, 19:46 | links

sapalsg,

nu tu, vecīt, sabrauci riktīgā kukuruzā:)) ... cilvēks noķer skaistu zivi, ... prieks, emociju jūra, ... es arī gribētu, lai visi to redz ... kaut uz vienu dienu, tikai uz kaut uz vienu:)) .... a, kas tev tā iedūra sirsniņā? tas, ka tev vēl šogad tādas nav? ... da, bļin, ieliec kaut 1976. gada bildi, ja tas tevi kaut nedaudz darīs laimīgāku:))
16.novembris 2009, 19:45 | links

bums tu rullēēēēē.
Es to gaidīju, vienam ir jārunā kā īstam upmalietim .
Iedomajies ko es izjutu ,kad visi mani uzmet . Kā vafeli ar bildēm vai bez . Hujovata na. ja vajag konsultet raksti. Man sāp iepriekšejā diršanās.
Te sapals copmanis ar realu pieredzi ....
16.novembris 2009, 19:44 | links

Zinat kāpēc man patīk cope ārzemēs ?? Nav problēmu ar lomiem Tie vienkārši ir jālaiž vaļā ,jo nav kur tās likt.
šei neiet runa par mirtina humanismu -aka demoģoģiju.
Latvijā es atļauto lomu paturēšu /pārtikai/.Kungi vai kāds var pateikt vai izvilktais lasis atlaižot turpina laimīgu un skaistu dzīvi.? Palasiet internetā par pienskābes veidošanos lašveidīgo muskuļu audos stresa situācijā. Ja jau vienu esat noķēruši pasakat paldies zivju dieviņam un braucat uz mājām pie laulenes un bērniem.
16.novembris 2009, 19:38 | links

Pieraksties ekstrasensu cīņās, ja pēc bildes vari pateikt, kas legal, kas ne :DDD
16.novembris 2009, 19:31 | links

to mirtins - es arī agrāk to darīju ,bet redzi mani ,manu fateri aplauza. Tagad rūgtums uz visu to kartību. Saproti mani pareizi 0- nav uz upes taisnības . Par kop es arī ta starp citu uzrakstīju,bet cepiens reālais .
Copmaņi viss ir ok. ķeram . Bet katrs dara ko sa prot par vajadzīgu. Te likumi upes vidū ir katram viņa paurī. Bildēja°mies - tas ir o.k. Pēc bildes redzu kas ir legal ,kas nē.
sapalsg
16.novembris 2009, 19:27 | links

Spainis karūsu :DDD
16.novembris 2009, 19:27 | links

sapalsg Es tev nu gan augumā nebraucu Man vecam puikam Tāda smaga un skumja ņirga nāk par tām Jūsu šeptēm.: NAŠIŅG ŠPECIAĻ kā bende teica.
16.novembris 2009, 19:25 | links

O mirtin kur tad tu tik vēlu pamodies ,kad jau viss zarubs beidzās.??
16.novembris 2009, 19:22 | links

to bums - aigaaigaru esu po česnomu konsultējis ,tā kā vajag jau mani aicināt pie sevis ,nevis braukt augumā.
sapalsg
16.novembris 2009, 19:20 | links

bums - nu nav tev taisnība :D Mani daudz vairāk satrauc nevis tas, ka nepamatoti uzbrauc augumā par legālu lasi, bet gan tas, ka - "ķipa visi tak ķeram gan Gaujā gan Ventā, tikai nevienam nerādam..." pilnīgs sviests... un tas ko liek krievu saitos ir tas, kādēļ es tur neeju, lai nebendētu nervus. Pirms pāris gadiem vienam kroplim uzlaidu policiju par lašiem virtuvē. Protams viņam nekas par to nebija un izkruķījās, bet bija izdolbījis normālus dabiskos lašus nārsta laikā un nevis Daugavā. Protams, tur neviens neko nekritizē, tādēļ, ka tur cilvēkiem ir attiecīga attieksme - tikai močī, jo daba nevienam nepieder. Man tāda attieksme šķiet pretīga, bet tu tādu uzskati par normālu. :)) tādēļ man šķiet, ka tev nav taisnība:) Es tomēr sliecos uz saudzējošāku attieksmi, lai gan lašus neķeru un pumpainie man pie kājas :)))
16.novembris 2009, 19:19 | links

Kur palikāt?
16.novembris 2009, 19:17 | links

Ikki katalogs piedāvā recepti ar zivi MEŅOKS?????? Kas tas tāds...
16.novembris 2009, 19:16 | links

sapalsg Netaisnojie te publika robusta un neiecietīga vari Aigarsaigars uzprasīt ;)))
16.novembris 2009, 19:16 | links

Tas ir nopietni . Man ir savs dīķis 3ha Liepājas raj.
16.novembris 2009, 19:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager