Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
aakki, tavas vaimanas ir uzklausītas - zive.lv atkal rukā ;)
11.novembris 2009, 11:44 | links

pasakat kads kads vejs ietekme copi un kada veja keras?
kadam jabut debesis menesim lai kertos? pastastat ludzu
11.novembris 2009, 09:44 | links

Kaut ko te čiepstēja, uz sitiena nevaru atrast. Moš sabijies un izdzēsis ;DD
11.novembris 2009, 09:14 | links

Kilka, viņš teica kauko par Daiwa?
11.novembris 2009, 09:01 | links

mirtin - priecīgas!
Beidz Tu par tiem krāniem. Man ir krutometrs - kādreiz jau teicu ;)))
Pamanīju Tavu komentāru par daiwu - šoreiz pieļauju, ka augstās temperatūras iespaidā murgoji, tāpēc nepiedāvāšu satikties ;DDD
11.novembris 2009, 09:00 | links

Mirtinam emocionālais uzplaiksnījums.Labi raksta.
11.novembris 2009, 08:52 | links

Ei vīri,kuri tuvāk!Aizejiet palīgā zivei to kasti pārnest un štekerus savienot(saslēgt)!
11.novembris 2009, 08:27 | links

mirtin;Tie gudrie cilvēki vairāk domā pa sava maka biezumu pirmkārt,kā visi pārējie.Un šajā valstī viss tiek pakārtots tā-lai pelnītu uz cita rēķina.Un ielīduši tai EIROPAS savienībai tā pakaļā,ka laukā vairs netiek,jo nevar apgriezties.Visi pa to runā,visi zin un starp citu neviens necenšas kaut ko mainīt.Salaiž sviestā,izsaimnieko un tā tālāk,pat slēpj no sabiedrības,savas mahinācijas.Tas uz Parex,ka mazbērniem vēl nāksies maksāt pa Godmaņa bailēm un īpašnieki bāž makos lielos tūkstošus katru mēnesi.Viņu kontiem jau sen vajadzēja būt ar mīnus zīmēm.
Pa to zāļu biznesu viss pareizi,laba reklāma,lielas bailes un vairums atdos pēdējos latus-nu tās mani pasargās.
Tas tāpat kā ar riepām,krievu laikos brauca vasaru ziemu ar vienām-tagad maina gandrīz kā formulai1,sausam,slapjam laikam,ziemai,sezonai un tt.Uztaisīs vienas-cietīs biznes,a tā jāpērk vismaz 2komplekti.Ai,laikam būs pa daudz...
11.novembris 2009, 07:54 | links

nu mirtin ti dajošs... protams, ka zināma taisnība, iespējams, Tev tajā visā ir (ja par pamatu ņemam apgalvojumu, ka visās lietās ir ieguvējs, kurš tad tiek pieņemts par atbildīgo , kā slepkavībā motīvs), bet runājot postfaktum par lietu, sekas ar cēloņiem ir vieglāk savilkt kopā, arī neprognozētās sekas, un vispār mēdz gadīties, ka kādam notikumam piešuj ar to nesaistītu cēloni, kurš laikā un vietā sakrīt. Piemēram lāga cilvēks "dīvainos" apstākļos mirst, mantojumu saņem sieva, kurai ir uzradies nesem mīļākais, kurš tad visu acīs būs vainīgs pie nāves, protams, ka sieva, bet tā var arī nebūt sieva, bet gan paša lasītās sēnes copes laikā. Lai runātu zinātniski metodoloģiski pareizi, ir jāpierāda cēloņsakarības pirms paša notikuma, ja to nevar tad rodas konspirācijas teorija. Umberto Eko grāmata Fuko svārsts lieliski parāda, kā tas notiek. Nav īpaši saistoša lasāmviela (jo faktiski ir diezgan maz action vairāk spriedelējumi un apsvērumi), bet ir vērts izlasīt :)
11.novembris 2009, 07:52 | links

mirtins
sveiciens Lāčplēša dienā!!!:DDD
11.novembris 2009, 06:47 | links

Tā viš i! Es ar par to esmu ....nu, teiksim, dzirdējis.
11.novembris 2009, 02:09 | links

zogs - man gan šķiet, ka tas ir kas vairāk - esmu lasījis un klausījies dažādus medicīnas un farmācijas speciālistus, ka tā ir laboratorijā radīta gripa. Bija taču krīze, farmācijai ienākumi gāja lejā. Izlaida no laboratorijas slimību, turklāt pilnīgi mierīgi, jo zāles pret to jau bija:)) Un tagad pelna nevis miljonus, bet miljardus un farmācijas nozare atkal kāpina biznesu ... ja domājiet, ka esmu sajucis prātā, parunājiet kādā br''ivābrīdī ar savu ģimenes ārstu:)) Tie patiesībā ir gudri cilvēki :DDD skumji, bet ar mums ir tik viegli manipulēt...

Es sliecos arī piekrist, ka aids ir laboratorijas radījums, kuru speciāli izlaida. Var jau teikt, ka esmu sajucis prātā, bet es piekrītu tiem speciālistiem, kuri pauž aizdomas par izcelsmi. Kādēļ aids sākās Āfrikā? Vietā kur nekā nav, kur cilvēki slimo tikai tad, kad baltie cilvēki viņiem aizved kādu slimību. Cilvēki, kuriem drātēšanās ar mērkaķiem nav nepieciešama, jo pašiem savu sieviešu ir vairāk nekā nepieciešams, jo džeki viens otru nosit, vai tos medībās apēd krokodils vai lauva. Tad jau drīzāk kādai slimībai vajadzēja rasties Latvijā, kur normālam lauku čalim pālī iestellēt kaimiņienes govij vai kazai ir tāpat kā divus pirkstus apmīzt....

tā visa ir drausmīgā cīņa par resursiem... pļac.... un no tās nekur nepaslēpsies:)) Atliek tikai pieņemt un samierināties, lai kā to negribētos :DDD
11.novembris 2009, 01:48 | links

urmaas - ne jau par to, ka tu esi brakars, bet par cilvēcisko attieksmi pret apkārt notiekošo:)) Tu pārmet cilvēkiem, kas norej. A es uzskatu, ka ir jābūt kādam, kas aizrāda... ja portāls ir brīvpieejas un netiek cenzēts, tad tikai no tā, kāda būs portāla dalībnieku reakcija uz notiekošo, būs atkarīgs tas, kāda vide šeit būs. Tu gribi redzēt bildes ar nogalinātu zivju kalniem, bildes ar pustīrītām zivīm, bildes ar asinīm un zarnām?... es uz brīdi, kādām minūtēm 10 biju savā galerijā ielicis cilvēku līķus, norautas cilvēku galvas - daudziem nepatika :D Runa ir par attieksmi, ne tikai pret dzīvību, bet arī pret normām kā tādām. un pats pats pats galvenais, ko gribēju pateikt - es nekad, nekur necenšos apgalvot ka esmu svēts, neēdu zivis un nekad neko nepārkāpju... taču ja piefiksēju, ka esmu pārkāpis, ar nelielos. Ja es būšu pārkāpis kaut vai stulbu likumu, taču normmu, kura visiem jāievēro... es ar to nelielīšos un uzskatu, ka tās nav lietas, ar kurām būtu jālielās. Jo lielīšanās kā tāda ir tikai un vienīgi sava ego barošana. Ir runa tikai par to....

P.S. Starp citu pateicoties cilvēku nespējai vienoties, es baudu Lattelecom paplašināto bezmaksas piedāvājumu. Tur ir tāds kanāls Strīm. Tur ir cope un medības. Lai gan man netīk skatīties diezgan dumjus raidījumus, kurus turklāt visu laiku atkārto, tajos var redzēt vienu fantastisku lietu - kad cilvēks ir nomočījis kādu antilopi vai ziloni, viņš stājas klāt, lai nopozētu. Un nekad, nevienā bildē neparādās asinīm noplūduši lopiņi, cilvēks kura krekls nošķiests asinīm, pusuzšķērsti dzīvnieki u.t.t. Es neesmu par debīlu sterilitāti... taču tur cilvēki, kas rīko tūres saprot, ka asinis un nāve nav tā lieta ar ko jālielās. Ir jālielās ar cilvēka prasmi šaut, ar cilvēka prasmi pielavīties un pārspēt viltībā dzīvnieku, bet nevis ar prasmi nogalināt daudz. Esi pārspējis līdaku - gods un slava, bet ja liec bildi ar 10 līdakām, tad vismaz pieliek klāt tekstu, ka tas ir divu cilvēku loms, nevis lielies ar to, ka tu spēj nogalināt daudz zivis. Tur jau tā ieta, ka vīriešiem ir baigi svarīgi rādīt cik viņiem garš loceklis. Un nezin kādēļ viņiem šķiet, ka tas izaugs garāks, ja visi uzzinās cik daudz zivju viņš var nogalināt... murgs... man krāns ir tik garš cik krānīgs es jūtos. Un no tā vai kāds vēl ieraudzīs tā garumu, man labāk vai sliktāk nekļūs:)))
11.novembris 2009, 01:08 | links

Jūs nesapratāt prikolu :D
10.novembris 2009, 22:48 | links

aakkis!!! Tauta gaida:)
10.novembris 2009, 22:35 | links

Akis? Kāpēc?
10.novembris 2009, 22:30 | links

Jo?
10.novembris 2009, 22:28 | links

Aizsūti uz "Bez Tabū" ar pa to Valli reklāmu!
10.novembris 2009, 22:28 | links

30.10.2009 Vallē, "Makšķernieku paradīzes" dīķi tika ielaistas nākošās karpu copes sezonas sportistes - 146. gab. karpas svarā no 6 līdz 11 kg. Žurnālu "MMD" un "Poplavok" žurnālistu klātbūtnē tika izvēlētas trīs un nomarķētas visa trīs šīs sportistes... Kāpēc? Biežāk apmeklējiet mājas lapu: http://www.makskerniekuparadize.lv un drīz Jūs to uzzināsiet! Bildes tuvākā laikā varēsiet aplūkot abos žurnālos un CL mājas lapā.....
10.novembris 2009, 22:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager