urmaas - ne jau par to, ka tu esi brakars, bet par cilvēcisko attieksmi pret apkārt notiekošo:)) Tu pārmet cilvēkiem, kas norej. A es uzskatu, ka ir jābūt kādam, kas aizrāda... ja portāls ir brīvpieejas un netiek cenzēts, tad tikai no tā, kāda būs portāla dalībnieku reakcija uz notiekošo, būs atkarīgs tas, kāda vide šeit būs. Tu gribi redzēt bildes ar nogalinātu zivju kalniem, bildes ar pustīrītām zivīm, bildes ar asinīm un zarnām?... es uz brīdi, kādām minūtēm 10 biju savā galerijā ielicis cilvēku līķus, norautas cilvēku galvas - daudziem nepatika :D Runa ir par attieksmi, ne tikai pret dzīvību, bet arī pret normām kā tādām. un pats pats pats galvenais, ko gribēju pateikt - es nekad, nekur necenšos apgalvot ka esmu svēts, neēdu zivis un nekad neko nepārkāpju... taču ja piefiksēju, ka esmu pārkāpis, ar nelielos. Ja es būšu pārkāpis kaut vai stulbu likumu, taču normmu, kura visiem jāievēro... es ar to nelielīšos un uzskatu, ka tās nav lietas, ar kurām būtu jālielās. Jo lielīšanās kā tāda ir tikai un vienīgi sava ego barošana. Ir runa tikai par to....
P.S. Starp citu pateicoties cilvēku nespējai vienoties, es baudu Lattelecom paplašināto bezmaksas piedāvājumu. Tur ir tāds kanāls Strīm. Tur ir cope un medības. Lai gan man netīk skatīties diezgan dumjus raidījumus, kurus turklāt visu laiku atkārto, tajos var redzēt vienu fantastisku lietu - kad cilvēks ir nomočījis kādu antilopi vai ziloni, viņš stājas klāt, lai nopozētu. Un nekad, nevienā bildē neparādās asinīm noplūduši lopiņi, cilvēks kura krekls nošķiests asinīm, pusuzšķērsti dzīvnieki u.t.t. Es neesmu par debīlu sterilitāti... taču tur cilvēki, kas rīko tūres saprot, ka asinis un nāve nav tā lieta ar ko jālielās. Ir jālielās ar cilvēka prasmi šaut, ar cilvēka prasmi pielavīties un pārspēt viltībā dzīvnieku, bet nevis ar prasmi nogalināt daudz. Esi pārspējis līdaku - gods un slava, bet ja liec bildi ar 10 līdakām, tad vismaz pieliek klāt tekstu, ka tas ir divu cilvēku loms, nevis lielies ar to, ka tu spēj nogalināt daudz zivis. Tur jau tā ieta, ka vīriešiem ir baigi svarīgi rādīt cik viņiem garš loceklis. Un nezin kādēļ viņiem šķiet, ka tas izaugs garāks, ja visi uzzinās cik daudz zivju viņš var nogalināt... murgs... man krāns ir tik garš cik krānīgs es jūtos. Un no tā vai kāds vēl ieraudzīs tā garumu, man labāk vai sliktāk nekļūs:)))
11.novembris 2009, 01:08 |
links