Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nu kas ta te i......va ta uz Durbi neviens netaisās laist!!!???
11.augusts 2009, 22:21 | links

ievads: Makšķerēt sāku ~10gadu vecumā un aizrautīgi makšķerēju kādus 20 gadus. Tad dzīve sagriezās, makšķerēšanu nācās pamest, bija citas, it kā svarīgākas lietas u.t.t. Tas bija 1994.gadā. Tagad pagājuši 15 gadi, notika kaut kāds "klikšķis" un tā sakārojās pēc makšķerēšanas ka vai traks... Nopirku pāris kātus, pāris spoles, pāris prastākas auklas, pludiņus, āķus... Veikalā vairs neko nesaprotu, stāvu un blenžu uz nezināma pielietojuma verķiem, visādi nosaukumi, kuriem pat nozīmi nezinu... Padomijas laikā labākā (ejošākā) inerces spole bija pa 3,90rbļ un Kļinskaja aukla pa 0,60rbļ par 0,3/100m spoli.
Aizņēmos no paziņas piepūšamo laivu (vēl veco, labo, krievu gumijas, brezenta maisā) un aizbraucu uz ezeru kur pirms 20 gadiem tīri tā neko bija veicies (Plaužu ezers). Rezultāts - sauja sīku asarīšu... Esmu atpalicis no dzīves un nav ideju kur vēl varētu aizbraukt pamēģināt pamakšķerēt.
Tātad ideja: Piedāvāju no savas puses transportu (amortizācijas izmaksas + 1/2 benzīna). Vēlos no Tavas puses: otru pusi benzīna izmaksas un zināšanas kur braukt, kā piebraukt, kur novietot autiņu, kur nopirkt licenci (ja vajag), ko tur ķert un kā labāk... Ir pie manis vienvietīga gumijas laiva, tā kā varu makšķerēt atsevišķi... bet var arī kopā ja Tev ir lielāka, vai ja ezerā jānomā uz vietas.
Esmu No Ogres, bet varu iebraukt pēc Tevis pa ceļam uz makšķerēšanas vietu vai tuvākajos miestos kā Salaspils, Ikšķile, Lielvārde...
Divi nosacījumi: 1)Nekāda alkohola 2)Tev jābūt pilngadīgam.
11.augusts 2009, 20:59 | links

labaak sitaas lietas te CL nedari,ja negribi lai tevi nobanoo
11.augusts 2009, 08:19 | links

http://cashos.com/index.php?r=silvestrs

Laba adrese ka Normali var piepelnities ar paris klikiem dienaa Viegla nauda un pa dienu tas paprasis kadas 20 min peace
11.augusts 2009, 00:27 | links

Es tikai tgd izlasiiju, to varēja izdarīt Microsoft office picture manager, tālāk uzliec edit pictures...
Gan jau tālāk tiksi galā.
11.augusts 2009, 00:09 | links

liels paldies par atsaucību!!!!!!! :(
nekas sataisiiju tagad ir ielikta mana pagaidām lielākā!
10.augusts 2009, 22:00 | links

veči kurš var palīdzēt ar bildes izmēru samazināšanu? gribas tak savu lielāko līdaku ielikt!
10.augusts 2009, 21:33 | links

ķīšezerā pie jaunciema ir vajadzīgas kaut kādas licences?
10.augusts 2009, 17:41 | links

O.K Agni,paldies.
10.augusts 2009, 12:59 | links

Jurison vienaa no CL zurnaliem bija tiesi aprakstiits par zabakbikseem(veideriem),panem nopeerc un izlasii,tas bija zurnaals kadi paris nummuri atpakal
10.augusts 2009, 08:50 | links

Iebarošana-"tri karasja"
10.augusts 2009, 05:54 | links

Sveiki.

Kāds nezin kādu labu copes vietu netālu no Valmieras kur ķerās brekši, līņi vai karūsas?? (Izņemot gauju, man gaujā nepatīk. )
9.augusts 2009, 19:44 | links

Sveiki,kungi!Vai kādam ir pieredze ar zābakbiksēm?Es domāju ražotāju,materiālu.
9.augusts 2009, 19:02 | links

Sveiks visiem!! Kaa ar buteem Liepaajas pusee!!! Man ccoms grib atbraukt uz buteem, bet taakaa man taa lieta ir pasvessa, es vairaak jau ar spiningu, tad gribeetu zinaat vai vinnam ir tagad veerts no Riigas sperties!!?? :)
9.augusts 2009, 11:36 | links

Nu packa jau uz beigam iet:)))
visu dienu saule izkarsis, smilšu pilnu puti:))
8.augusts 2009, 21:16 | links

grozs.vēl ņea.tūlīt šauju uz ķēķi:)))
8.augusts 2009, 21:12 | links

Atkal cepums?
:))
8.augusts 2009, 21:09 | links

vismaz kautkāds prieks :)
8.augusts 2009, 21:01 | links

shamie pa gauju gavē:)Pats ar famīliju līdz alaukstam biju aizšāvis-ūdens uzziedēja un sīkos ar mietu ūdenī nevareja ievilkt.vismaz puika uz ziemeni pličus raudas un asukus atvilkas:)tur experti blatoja ka pirms nedēļas 38 kg ar brekšiem savilkuši:)lai jau velk
8.augusts 2009, 20:56 | links

mēs mēģināsim Tūjā!kā šķukineni?m :)
8.augusts 2009, 20:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager