Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
chika99
es makšķerēju jau gadus 30 un jau gadus 10 atpakaļ esmu sapratis, ka ar zivīm ir tāpat kā ar sievietēm:)))) nekad neko tā īsti nevar saprast, ir gadījušies visādi brīnumi un to jau te portālā arī vecos ierakstus palasot varēs atrast:)
24.jūlijs 2009, 22:58 | links

Kamēr citu uz Liepāju uz BBP, es prom uz upi pirmo reizi ķert brekšus... redzēs kā sanāks... Principā man pludiņš un gruntene nesaista, bet ko darīt, ka plēsoņas neņem... :(
24.jūlijs 2009, 17:29 | links

man ir ķēries uzreiz pēc pērkona
24.jūlijs 2009, 17:24 | links

dažiem var likties diezgan stulbs šis jautājums, bet vai pēc pērkona ķerās zivis???
24.jūlijs 2009, 17:10 | links

Njaa, kaa tur ir ar to Gauju. Peec lielajiem lietiem pirms taas saulainaas karstaas nedeeljas bija ceelies liimenis. Divas dienas 4rataa ar spiningiem un uz dziivo kjeeraam un vispaar nekaa. Pirms liimenis nebija ceelies liidakas copeeja kaa trakas.
24.jūlijs 2009, 14:59 | links

jautājums par pavadiņām spiningošanai, kādas būtu labākas un lētākas, vai varbūt kāds zin kādu veikalu Rīgā kur pardod tiesi pavadu materiālu jo liekas ka pasa izvēlētas karabīnes un grizuļi ir kvalitatīvāki un arī var variēt ar garumu, kādas jūsu domas?
22.jūlijs 2009, 17:33 | links

sandx...Šodien ir viena no labākajām fāžu maiņām priekš karpu copes. Es parasti uz 'fāžu maiņām braucu,arī 3 prognoze ir ok. Protams tas nav 100%,bet bieži trāpu uz labu copi.Ne asakas!
22.jūlijs 2009, 17:22 | links

Kāds tūliņ un tagad var pastāstīt par ūdens lietām(līmenis, duļķis) Zlēku raj.
Windgurs sola normālu laiku, varētu pēc stundas laist! Vai ir jēga ?!
22.jūlijs 2009, 16:23 | links

Es gan noskatīju ka windguru rīt saulkrastos bezvēju sola,varētu asjukus padzenāt,bet rādās ka darbs ablomīs:(
Gauju gan jau lietus sačakarēja-tā ka brīvdienās uzmini nu ko darīt:)
22.jūlijs 2009, 15:57 | links

Sandx, nekad mūžā neesmu lūrējis ne to fāzi, ne copes kalendāru, lai izšķirtos, braukt copēt vai nē. Ja ir foršs laiks, brīvs laiks un gribēšana - uz priekšu!
:)
22.jūlijs 2009, 15:37 | links

Sveiki!ka domajat sodien ir jega uz nakti braukt kadu karpu pameginat piemanit?vienkarsi sodien ta menesfaze mainas :)
22.jūlijs 2009, 14:46 | links

Biznes!!!
22.jūlijs 2009, 12:39 | links

Miskastes nav jāvāc, bet ceineri gan:)
22.jūlijs 2009, 12:34 | links

Sveiciens visapkārt!!! Gribu bišku padalīties iespaidos par Latv. Mežu Gulbju ūdenskrātuvi Tērvetē. Sadomājām divatā ar čomu aizbraukt uz Gulbīti no vakara un palikt pa nakti. Cilvēku daudz, dzīvojas pa namiņiem ar visiem bērniem - nu feina atpūta. Mēs bijām ar busiņu un gribējām apmesties tālāk uz dambja. Nekādu problēmu - maksā 10Ls un uz priekšu !!! Nu bet kad aizbraucām līdz vietai kur varētu vismaz makšķeri iemest, tad sapratām, ka te nu nav ko darīt..... viss aizaudzis, ka praktiski pie ūdens netiec....bija pāris vietas kaut kad pļautas, bet tur draugi makšķernieki atstājuši īstu miskasti... Nu skaidrs,ka tādos apstākļos palikt nu galīgi nebija interese. Devāmies prom un izteicām pretenzijas pārvaldniecei uz ko viņa atteica, ka pati jau viņa pļaut nemākot un miskastes ar viņai neesot jāvāc... Labi vismaz,ka desmitnieku atdeva. Laikam jau Latvijas Mežiem ar tehniku tā paknapāk, ka nevar sakopt teritoriju ap ezeru.... Laikam jau sanāca man tas stāsts pagarš, bet gribējās padalīties ar savām emocijām.....
22.jūlijs 2009, 12:00 | links

http://www.adazi.lv/upload/lemumi_noteikumi/ln_2009/
ln_28_04_2009/s3.sn_kugosanas
22.jūlijs 2009, 09:39 | links

Gribētu dzirdēt atbildes uz Jouns76 jautājumiem par Baltezeriem ???
22.jūlijs 2009, 09:24 | links

Pirms pieciem modos, lai tiktu uz copi... 4 vietās pabiju... labāk būtu ēdis...
22.jūlijs 2009, 08:31 | links

juris_555
Brien iekshaa upee.
Vajadziigs kaats+aukla+aakjis
Uz aakja sprauzj - visideaalaak maijaa iet maijvaboles. Sapali kaa traki kjer. Peec tam vairaak vabulju nav un jaameklee spaares un sienaazji.
Nu un spraud uz aakja kukaini un laid auklu pa straumei - pludini. Ja zivs njems, tad to redzeesi un pieceert.
22.jūlijs 2009, 08:17 | links

Kādas cenas Baltezeros un vai ar savām laivām tur drīkst?Kādreiz bija viņi publiskie-varbūt tagad kas mainījies.
21.jūlijs 2009, 20:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager