agrāk,kad biežāk sēdēju ar grunteni mēdzu no sievas aizņemties petrolejas lampiņu ar aromatizēto petroleju.nebij jau tik traki,ja negrieza lielu flammi.biežāk jau tomēr lietojām sveces-romantiskāk tomēr:))
Broli copmani lugums palidzet!
Balvu raj. Berzpils pag. Icas upes Solas tilta atstata vizulu kaste, pret atlidzibu lugums atdot. Velos no tiem paturet tikai nelielu dalu, kas man saistas ar tuvu cilveku davanam un atminam. Lielakajai dalai cilveku viniem pielietoju nav, atlidzibu garanteju!!!
Mob.-28471785 Andris
chika99
es makšķerēju jau gadus 30 un jau gadus 10 atpakaļ esmu sapratis, ka ar zivīm ir tāpat kā ar sievietēm:)))) nekad neko tā īsti nevar saprast, ir gadījušies visādi brīnumi un to jau te portālā arī vecos ierakstus palasot varēs atrast:)
Kamēr citu uz Liepāju uz BBP, es prom uz upi pirmo reizi ķert brekšus... redzēs kā sanāks... Principā man pludiņš un gruntene nesaista, bet ko darīt, ka plēsoņas neņem... :(
Njaa, kaa tur ir ar to Gauju. Peec lielajiem lietiem pirms taas saulainaas karstaas nedeeljas bija ceelies liimenis. Divas dienas 4rataa ar spiningiem un uz dziivo kjeeraam un vispaar nekaa. Pirms liimenis nebija ceelies liidakas copeeja kaa trakas.
jautājums par pavadiņām spiningošanai, kādas būtu labākas un lētākas, vai varbūt kāds zin kādu veikalu Rīgā kur pardod tiesi pavadu materiālu jo liekas ka pasa izvēlētas karabīnes un grizuļi ir kvalitatīvāki un arī var variēt ar garumu, kādas jūsu domas?
sandx...Šodien ir viena no labākajām fāžu maiņām priekš karpu copes. Es parasti uz 'fāžu maiņām braucu,arī 3 prognoze ir ok. Protams tas nav 100%,bet bieži trāpu uz labu copi.Ne asakas!
Es gan noskatīju ka windguru rīt saulkrastos bezvēju sola,varētu asjukus padzenāt,bet rādās ka darbs ablomīs:(
Gauju gan jau lietus sačakarēja-tā ka brīvdienās uzmini nu ko darīt:)
Sandx, nekad mūžā neesmu lūrējis ne to fāzi, ne copes kalendāru, lai izšķirtos, braukt copēt vai nē. Ja ir foršs laiks, brīvs laiks un gribēšana - uz priekšu!
:)