Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Jančukiņ, kas tie tādi "mēs"? Man gan patīk te palasīties, kā vīri pafilosofē par dzīvi. Beigās jau tāpat viss būs labi. Vai ne, Mirtin?
:)))
4.jūlijs 2009, 14:39 | links

Labi vairs neko neteikšu, bet kādam ir jāzin, ka šeit ir kāds aizrāvies ar kautkādu filozofiju. Es izlasīju ar vienu reizi un man ar to pietika un otreiz es nelasīšu!!! Izskatās, ka kāds te jūtas ļoti liels un varens. (fubar)
4.jūlijs 2009, 14:36 | links

Un kas Jancīti būtu jāraksta šajā lapā ? Varbūt bērns būdams vari mani pamācīt ? Pārlasi velreiz visu rakstīto , tur ir dziļa filozofija par dzīvo dabu un cilvēku tajā ...
4.jūlijs 2009, 14:28 | links

He, he , he .... Te nu mēs aizrakstījāmies :)))
*Cik šīs filozofijas un psihologijas grāmatas , mācību materiālus, darbus utt. esmu izlasījis vairs neatceros , bet tas nav svarīgi ...
*Jebkurš notikums , kas radies cilvēka darbības vai bezdarbības rezultātā būs saistīts ar kādu konkrētu cilvēku, tāpēc cienot pārdzīvotus notikumus tas vienmēr asociēsies ar kādu cilvēku vai cilvēku grupu...
* Visaptveroša mīlestība utt. - jebkura pārmērība ir netikums( neatcerēšos kurš to teica no filozofiem)
Tā pat cilvēkam jācenšās ievērot mērenība, tā saucamais "zelta vidusceļš"...
*Cienot dzīvo radību mums dod tiesības necienīt cilvēkus ?
* Es neesmu pacifists kā varētu likties , bet tieši pretēji , to ko esmu dzīvē piedzīvojis un redzējis reti kurš savā mūžā nosapņotu ....

Starp citu tās visas ir bleņas ko mēs rakstam , runa gāja par AAkkis pareizo komentāru, ka ir vienas un tās pašas personas , kas staigā pa bildēm un rakstas cieņas aizskarošus rakstus, kaut gan likums nav pārkāpts, šadi komentāri paši ir likumapārkapums un ar morāli un filozofiju tam nav nekāda sakara ! Šeit ari ir tas, ka katrs cenšās uzspiest otram savu filozofiju ! Tā ari izpaužās savi kompleksi vienam otram ....Un runa šeit neiet un negāja par tevi , nevajag visu personīgi uztvert ....
4.jūlijs 2009, 14:22 | links

Es atvainojos, šeit ir Copes lietas mājas lapa un domājams, ka jums tie teksti galīgi neatbilst šai lapai. Es iesaku nomierināties vai ja newar, tad lūdzu privāti pa vēstulēm. Mums šeit nau jālasa šie garie teksti, kas galīgi vairs neatbilst makšķerniekam! Lūdzu izrādiet cieņu.
4.jūlijs 2009, 14:20 | links

Rolis - lai gan tu esi izlasījis divas psiholoģijas grāmatas, tomēr līdz Freidonkulim vēl tālu :D Ja būtu izlasījis trešo grāmatu, tad zinātu, ko Freidonkulis teica pirms pašas nāves. Tas bija par slaveno banānu - banāns reizēm ir tikaibanāns:)) Tas par tiem bērnībā pārdzīvotajiem notikumiem. Ne visu, kas ir šodienas personība, var izskaidrot ar bērnības psiholoģiskiem pārdzīvojumiem. Turklāt dzemdību pārdzīvojuma ietekme uz turpmāko dzīvi faktiski vispārnav izpētīta, jo ir tik ļoti reti gadījumi, ka kāds atcerētos savas dzemdības. Un tad, kad tas tiks saprasts, neatceros kurš no Jungiem, Veberiem atzina, ka tas, ko reizēm mēs uztveram kā bērnības traumu ir vienkārši cilvēka fantāzijas par iepsējamiem notikumiem kuru nemaz nav bijis.

Un visbeidzot - cilvēks var cienīt tikai kaut ko reālu. Līdz ar to tu bevari cienīt manas bērnības traumas par kurām pat man, kur nu vēl tev ir kaut kāda nojausma :DDDD

Aicinājums izturēties ar cieņu pret dzīvību, aicinājums uz visaptverošu mīlestību nav jāuztver kā kompleksi, kas radušies no pārdzīvojumiem bērnībā :D

Reizēm absurdāko dzīves situāciju iztēlošanās palīdz saprast patiesību, tas ir arī viss. :))) Es vienmēr esmu bijis par mieru un sapratni un saudzīgu izturēšanos pret visu dzīvo. :)))
4.jūlijs 2009, 13:51 | links

Mirtin nu neko par Tevis rakstīto es nedomāju , es cienu Tavus uzskatus un kādreiz pardzīvotos notikumus :))
4.jūlijs 2009, 13:37 | links

Mazvērtības komplekss nav tas ko cilvēks dzīvē sasniedz, bet gan cilvēka iekšējās pasaules uztvere , bērnībā vai jaunībā pārdzīvoti psihologiski notikumi utt....
4.jūlijs 2009, 13:32 | links

Rolis - Ja tev nepatīk ka kaimiņš kakā uz tava kājslauķa, tu viņam to nepateiksi, jo tad viņš padomās, ka tev nepatīk tādēļ, ka tu pats tā dari. Ja tu paskaties pa logu un ieraugi, ka kāds apzog tavu mašīnu, tu viņam neaizrādīsi, jo tad viņš padomās, ka arī tu esi zaglis. Kad kāds drāzīs tavu sievu, tu necelsi iebildumus, jo pats esi izdrāzis sava labākā drauga sievu... tu kaut kā tā to domāji? :DDDD
4.jūlijs 2009, 13:31 | links

Lūk ko atradu no psihoologijas kursa augstskolā :))))

KRITIKA, PRETENZIJAS UN NEAPMIERINĀTĪBA .
Cilvēks pats veido savu pasauli- tātad, pievelk savai dzīvei noteiktus cilvēkus un situācijas. Kādas gan mums ir tiesības kritizēt citus ? Ja, jums kaut kas nepatīk otrā cilvēkā, tad ielūkojoties sevī- šī uzvedība piemīt Jums. Jo līdzīgs pievelk līdzīgu. Paužot necieņu pret citu uzskatiem un domām, Jūs pirmām kārtām necienat sevi ....
4.jūlijs 2009, 13:00 | links

Par tiem noteikumiem.... eksistē tāda lieta kā privātie ūdeņi un uz kuriem sorry- MN neattiecas, varu ņemt kaut 10 kaut 15 zemmēra līdakas (vai citas zivis) un neko nebūšu pārkāpis, jo darbojos ar dīķa saimnieka atļauju, ja iet runa par publiskiem ūdeņiem tad cita lieta.
Tas par ko te reiz izcēlās tās pārrunas (līnīši uz pirkstiem un nobružātie ,apkaltušie brekšuki), tad jā , no estētiskā viedokļa skats nebija diezcik patīkams, bet neuzskatu, ka tur kas īpaši nosodāms vai izceļams, eksistē tāda lieta, ka balsošana par bildēm un komentāri, lūdzu īstā vieta kur pateikt savas domas bilžu autoram.
4.jūlijs 2009, 12:40 | links

aakkis - nav gluži tev taisnība. Es vismaz pāris kritizētājus pazīstu personiski. Viņiem nav mazvērtības kompleksu, viņiem ir viss ko cilvēks dzīvē var vēlēties. Taču es viņiem piekrītu - popularizēt slaktiņus, necienīgu attieksmi pret dzīvību, kuru clvēks nogalina, nav labi. Es arī ēdu zivis. Taču es nebildēju zivis ar norautām galvām, nespraužu tās uz pirkstiem, neduru uz kokiem un nebāžu dūņās un ja sanāk kāda šaize, tad ar to nelielos un nebāžu forumā. Ja šeit nebūs cilvēku, kas aizrādīs zemmērnieku ķērājiem un citiem entuziāzistiem, kuri neievēro noteikumus, tad kurš tad viņiem pateiks, ka tā nav labi. Sēdēt malā un klusēt ir latvieša tipiskā taktika. Un pēc tam sēdēt pie tukšas upes un zūdīties, ka zivju nav un tad dziedāt : bēdu manu lielu bēdu".

Ne asakas!
4.jūlijs 2009, 12:29 | links

aakkis...pareizi pateici!Kā ar pirkstu di..ā!
4.jūlijs 2009, 11:39 | links

Tur tik tiešam nav ko apvainoties, tas saucās vienkārši- mazvērtības komplekss ....
3.jūlijs 2009, 18:00 | links

Roli;es neņemu-vienkārši te forumā to kritiķu saradušies pārāk daudz.Ka tikai kāds nav pareizi nomērījis,paņēmis,atlaidis,saskaitījis,izdarījis un tt.Bet paši tai pašā laikā vairums ar trīcošām rokām velk zivi.-ka tikai nepamūk,nedod dievs!Pārējie -gaļinieki-noķera pa daudz vienai ēdienreizei un t.t.
3.jūlijs 2009, 17:36 | links

Andisn: Krievu valoda nav mana stiprā puse un no viņas es saprotu ļoti maz :(
3.jūlijs 2009, 13:36 | links

Jā, kastmasters man jau ir iegādāts, tikai viņām mests pie purna ir dafiga reizes, tikai ne viena vēl nav dabūta un itkā aukla arī ir tieva 0.22 monofīlā un mests arī ir gandrīz pāri Lielupei :)
3.jūlijs 2009, 13:34 | links

janchuk manuprat labakais mezavimbu maneklis ir un paliks kastmasters
3.jūlijs 2009, 11:10 | links

www fishing.my1.ru /Daudz copes video par dažādām tēmām
3.jūlijs 2009, 09:58 | links

Janchuk
Uz mani neceri, men mežene ir tikai blakus produkts, par to tev neko smalki pastāstīt nevarēšu, jo esmu līdaku bende (no krasta, bez GPS, bez eholotēm u.t.t.:)))
3.jūlijs 2009, 07:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager