He, he , he .... Te nu mēs aizrakstījāmies :)))
*Cik šīs filozofijas un psihologijas grāmatas , mācību materiālus, darbus utt. esmu izlasījis vairs neatceros , bet tas nav svarīgi ...
*Jebkurš notikums , kas radies cilvēka darbības vai bezdarbības rezultātā būs saistīts ar kādu konkrētu cilvēku, tāpēc cienot pārdzīvotus notikumus tas vienmēr asociēsies ar kādu cilvēku vai cilvēku grupu...
* Visaptveroša mīlestība utt. - jebkura pārmērība ir netikums( neatcerēšos kurš to teica no filozofiem)
Tā pat cilvēkam jācenšās ievērot mērenība, tā saucamais "zelta vidusceļš"...
*Cienot dzīvo radību mums dod tiesības necienīt cilvēkus ?
* Es neesmu pacifists kā varētu likties , bet tieši pretēji , to ko esmu dzīvē piedzīvojis un redzējis reti kurš savā mūžā nosapņotu ....
Starp citu tās visas ir bleņas ko mēs rakstam , runa gāja par AAkkis pareizo komentāru, ka ir vienas un tās pašas personas , kas staigā pa bildēm un rakstas cieņas aizskarošus rakstus, kaut gan likums nav pārkāpts, šadi komentāri paši ir likumapārkapums un ar morāli un filozofiju tam nav nekāda sakara ! Šeit ari ir tas, ka katrs cenšās uzspiest otram savu filozofiju ! Tā ari izpaužās savi kompleksi vienam otram ....Un runa šeit neiet un negāja par tevi , nevajag visu personīgi uztvert ....
4.jūlijs 2009, 14:22 |
links