Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Kādu normālu buti jau jūrā noķert var, tikai īpaši nopietni tas nav...
3.jūlijs 2009, 06:54 | links

CCau tauta!! :):) Ruut gribeetos uz buteem liepaajaa aiziet!!! Kaadi ieteikumi un vai vispaar veerts!!?? Iepriekss jau paldies!!! :):):)
3.jūlijs 2009, 04:47 | links

Es jau par šo,ne pa tēmu ,te dialogu iesāku "kā gājis"....
2.jūlijs 2009, 22:58 | links

Jūs būtu ar mieru, ka būtu vēl viens forums par Meža vimbām jeb salatēm?
Vnk gribas zināt kā viņas ir iespējams izvilkt, jo tā zivs ir ļoti gudra un vē gribētos dzirdēt kādus mānekļus var ieteikt profesionālie makšķernieki, kas ar šo zivju medīšanu ir aizrāvušies!
2.jūlijs 2009, 22:31 | links

Motelitis, te tev adrese par copi uz popera. http://video.mail.ru/mail/plotva.net/2/420.html
2.jūlijs 2009, 20:16 | links

to aakkis, tas ir jūras grundulis ja nemaldos
2.jūlijs 2009, 19:37 | links

atbildēt vēstulē!
2.jūlijs 2009, 19:30 | links

Ir kāds ventspilnieks kas taisās braukt šomēnes uz Nabes ezeriem? ja ir tad vai neatrastos vieta diviem copmaņiem? protams ceļa izdevumus varētu dalīt uz visiem!
2.jūlijs 2009, 19:29 | links

Rotans ne?
2.jūlijs 2009, 19:18 | links

Kas tas tāds ir?

2.jūlijs 2009, 18:59 | links

Asarim patīk sarkans uz āķa,nav obligāti jāslēpj.Bija daudz gadus atpakaļ variants Engurē,kad vilkām asarus ar rotiņiem.Čomam nokoda līdaka,vairāk viņam nebija neviens ar sarkanu,mētā-neņem.Šis rokās pa kasti,kur ne kur atrod lūpu krāsu,savelk strīpas-krustus uz lapiņas.Met un ir..ir un sāka mums kabināt pārliecinoši iekšā.Manējā,kad man pēc laika atrada kabatā tādu svešu lūpeni,tad līdz šķiršanos gāja kamēr pierādīju.
2.jūlijs 2009, 15:31 | links

>>Maarcis.

Pēc manas pieredzes diezgan liela. Kādā asariem bagātā ezerā pēc tukšas stundas mētāšanas ar roteri, kuram āķis pliks uz katra āķīša uzliku pa mazam tvisterītim un jau otrajā un trešajā iemetienā rezultāts bija pozitīvs. P.S. tvisteris jau gan nav pušķis, bet domāju, ka nozīme ir.
2.jūlijs 2009, 14:03 | links

Cik liela nozīme ir pušķīšiem, kas apslēpj roterīšu un vizuļu āķus?
2.jūlijs 2009, 13:50 | links

Paldies zogs,nemsu un eksperimentesu!
2.jūlijs 2009, 10:41 | links

Kāda cīņa,

kāds apģērbs!
2.jūlijs 2009, 08:03 | links

Nu es jau ar baigs spečoks neesmu, otro sezonu lietoju arī poperus, bet novēroju, ka plunkši grūtāk bija dabūt ar monofilo auklu, kad viena no ikdienas spolēm bija remontā. Ar pīto cita lieta, tā nestaipās. Protams ar cietāku kātu sanāks asāks cirtiens, bet manējais ir garāks, tādēļ izvēlos vieglāko, bet katram jau savs.
Ja lasi krieviski, ...ir ko palasīt tādiem iesācējiem ,kā mēs...
http://www.spinning.kharkov.ua/phpbb/viewforum.php?f=5
2.jūlijs 2009, 07:41 | links

ne vins nav tik smags,jo es savu 5,15.gr metaju nekada vaina,BET man liekas ka pa mikksstu! Jo nesanak tas PUK:)
2.jūlijs 2009, 01:09 | links

Nu tak poperi arī ir dažāda svara! Drošvien no 10 līdz 20 tāds varētu būt...tad nu arī tests atbilstošš. Es drukāju ar 5/25, bet šad tad sanāk arī ar 15/40. Baiga atšķirība nav, bet ar vieglāko foršāk.

Tik sadaļa nav īstā šai diskusijai.
Šodien, 01:05 Motelitis
Gudras galvas,PLIZZ! Palidzat iesacejam;) cik testu katam vajag lai varetu ar poperi normali sakt stradat???Popers ir 7 cm apmeram,tipa prieks Sapaliem Mezenem utttt.. Ipreiks paldies,mekleju Ytube nevar neko tolakm atrast
Šodien, 00:56
2.jūlijs 2009, 01:08 | links

Ng sačos piedalās - slovākijā vai slovēnijā, īsti neatceros!
30.jūnijs 2009, 16:33 | links

nez kur NG palicis ????
30.jūnijs 2009, 16:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager