Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
zivjulauva - nav runa par to ka ķer daudz un krāmē spainī, bet runa par to, kādu attieksmi mēs atbalstam. Ja kāds sāktu likt profilā bildes ar putru, kas paliek pāri pēc tam, kad zvejnīeki mīcās pa reņģēm, domāju nez vai kāds būtu priecīgs.

ziemelis - kādā zinā apd...? Vai lai neko neteikt, ka viņam vairāk nekā pieci liņi vai vimbas, vai lai neko neteikt, ka zemmērus bendē nost? Ja viņamnav kas mājās pasaka, ka nav labi zemmērus bendēt, kurš to pateiks, ja šeit visi klusēs?

automeistars - ja tu ej tik augstās kategorijās, tad jebkurš cilvēks ir dabas ienaidnieks. nekad neesmu noliedzis, ka esmu dabas ienaidnieks un ne viss manā dzīvē ir tāds, ar ko es varētu lepoties. Tādēļ jau vēlos šeit diskusiju par to, ka nav labi propagandēt lietas, ar kurām nez vai ir prāta darbs lepoties. Vai tu lepojies, ka pārbrauc pie sarkanās gaismās krustojumā? Vai kāds autovadītājs lepojas, ja notriec uz gājēju pārejas cilvēku?... dzīvē notiek visādi, prāta aptumsumi var ieslēgties jekuram no mums jeb kādu iemeslu dēļ. Taču es ar to nekad necentīšos lielīties.
15.jūnijs 2009, 13:59 | links

mirtins,un kā Tu domā,tiem kociņiem,ko postīji,lai noliktu blakus tām vimbiņām un raudiņām,nesāpēja ?Tu takš esi dabas ienaidnieks !!!
15.jūnijs 2009, 13:38 | links

tiešām vīri, nevajadzētu apdirst puikas, kas noķēruši savas pirmās zivtiņas!
15.jūnijs 2009, 13:11 | links

(Fonā krišnaīti sit bungas) Nepārspīlē- veči, kas šeit rakstās jau daudz maz zolīdi. Ko tādā gadījumā, lai saka par rūpnieciskajiem zvejniekiem?..
15.jūnijs 2009, 13:06 | links

Negribu taisīt vaļā jaunu tēmu, bet, skatoties fantastiskās bildes šajā forumā, vēlos saprast vai es esmu idiots, vai arī sabiedrība iet kaut kur šķērsām. Man domāt arī šim publiskajam forumam būtu jāpropagandē saudzīga attieksme pret dabu, pret dzīvību. Nav runa par to, ka visas noķertās zivis obligāti ir jāatlaiž atpakaļ, vai ka ķert vispār nedrīkst, vai ka nedrīkst uz āķa spraust dzīvo. Runa ir par zivju nogalināšanu un attieksmi pret nobendētajām dzīvībām. Ceru, ka šajā forumā nav daudz cilvēku, kuri uzskata, ka zivis nav dzīvas būtnes un ar tām var kurināt krāsni. Taču mani māc bažas skatoties uz zemmēra zivīm, zivīm ar norautām galvām, kaudzēm plankumainu, pussakaltušu zivju, makšķerniekiem kuri pozē uzmaukuši uz katra pirksta pa zivij u.t.t. Man arī dzīvē visādi ir gadījies, taču es ar to nelepojos. Vai tiešām cilvēki neaizdomājas, ka pret dzīvību jāizturas ar cieņu, kaut vai tā ir tikai zivs dzīvība. Vai tiešām, ja no beigto zivju čupas aizvāks zivi ar norautu galvu autoram kļūs īsāks krāniņš? Vai tiešām ir makšķernieki, kas uzskata, ka sakaltuši asari un zandarti ar vaļā mutēm, kas izskatās kā izbāzeņi ir forša bilde, kas apliecina katra makšķernieka varēšanu, spēju un meistarību? Vai tiešām samaucot uz pirkstiem beigtus līņus, kāds spēj izjust satisfakciju un jūtas kā varonis?

Es nevienu nenosodu. Negribu nevienu mācīt, vēlos tikai lūgt cilvēkus aizdomāties, vai varbūt pirms bildēšanas zivis varētu kaut vai ar mitru lupatu noslaucīt, lai tās nav smiltīm novārtītas, varbūt padomāt, vai vajag apgriezt uz otriem sāniem, jo no ilgās stāvēšanas krastā zivs ir pleķaini apkaltusi. Varbūt var to visu kaut kā mazliet humānāk izpildīt, lai parādītu vismaz elementāru cieņu pret dzīvībām, kuras mēs nogalinam.

Paldies par sapratni.

P.S. Kā tagad atceros to vīru, kurš vienā mazā Kurzemes ezeriņā uz dzīvajām ķēra līdakas. Viņš tās nogalināja ar skaistu spērienu pa galvu, tā ka līdaka braši aizslīdēja pa ledu, skaisti tirinot spuras pret debesīm. Faktiski jau diezgan humāna nogalināšana, tas pats, kas ar speciālo humanizatoru. Taču skats bija vienkārši baiss. Īpaši, kad kārtējo izvilkto līdaku ar tādu pašu slaidu kājas spērienu nogalināja viņa mazais dēlēns.

mani māc skumjas
15.jūnijs 2009, 12:34 | links

Kāds varētu pateikt ko ēd mazie asarīši ezerā? :)
15.jūnijs 2009, 12:06 | links

Sveiki! Šodien Bārtā neviens nav bijis? Gribēju uzzināt, vai ūdens nav kļuvis duļķains?..
15.jūnijs 2009, 10:38 | links

Pēc MN,atļauts ķert-
17.8. vēžus (platspīļu un šaurspīļu) — saskaņā ar licencētās makšķerēšanas nolikumiem, bet ne vairāk kā 50 gabalu;
15.jūnijs 2009, 08:43 | links

Kāds nezin kas ar tiem amerikāņu vēžiem tos drīkst ķert vai nē ???
15.jūnijs 2009, 08:34 | links

Šodien pamatīgi aplauzos. Nu jupis rāvis to foreļošanu. Tas nav priekš manis. Upītes pilnas ar duļķainu ūdeni. Un tās foreles neķeras.
14.jūnijs 2009, 19:59 | links

Šauj nost,apraud tavu īpašumu.
14.jūnijs 2009, 19:04 | links

ko darīt, ja dīķī karpas apdraud kaijas?
14.jūnijs 2009, 18:50 | links

Es jau teicu, ka normāli līs, Windguru prognozēm daudz maz var ticēt:)
14.jūnijs 2009, 17:27 | links

Ņemu savus vārdus atpakaļ,stundas 3 jau līst pavisam nopietni.Līmenis būs augšā,tas priecē,atdzīvosies upe.
14.jūnijs 2009, 17:06 | links

No šā slapinātāja nekādas kafijas nebūs,tikai mazliet no krastiem noskalotais duļķis.
14.jūnijs 2009, 12:41 | links

M.fāze ir mēnes fāze.
14.jūnijs 2009, 12:00 | links

Sbriolino?
14.jūnijs 2009, 09:03 | links

interesē,.sīkais nospieda.
14.jūnijs 2009, 09:03 | links

Gribas pajautāt-Vai būs lietotāji,kuriem interesē?
14.jūnijs 2009, 08:55 | links

kur ta M.fāze atrodas?
14.jūnijs 2009, 08:38 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager