Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Ja jums nepievienojas,tad ir jāizmaina pikseļu lielums.Tās bildes,kuras gribat pievienot,jāatver Microsoft Officē Picture Manager,tad rediģēt attēlus,mainīt lielumu,pielāgots platums un augstums(pikseļi).Izmaina,saglabā labojumus un pievieno.Pikseļus salīdzini ar tām bildēm,kuras pievienojas,no galvas neatceros.
10.jūnijs 2009, 09:49 | links

draiskulis
man tā pati problēma, bet es atklāju, ka lapa pieļauj noteiktas izšķirtspējas fotogrāfijas likt iekšā, man fotoaparāts 3 reizes pārsniedz šo normu un nevaru ielikt bildi, kādā foto apstrādes programmā esot iespējas tās fotogrāfijas izšķirtspēju samazināt līdz pieļaujamam līmenim, bet man pašam tādas programmas nav, pamēģini, varbūt izdodas.
10.jūnijs 2009, 09:36 | links

aakkis

Tiesi taa jau izdariiju, bet :( nekaa !!!
10.jūnijs 2009, 08:38 | links

laba adrese var paskatities

www.fishing.fnhost.org/?lang=lv
10.jūnijs 2009, 08:37 | links

Veido jaunu albumu(izmaini mazliet nosaukumu) un tad pa vienai bildei pievieno,vienu,otru untt.
10.jūnijs 2009, 08:20 | links

Veči, izdzeesu albuumu kuru vakar biju izveidojis un saaku visu no saakuma, bet nekaa. Albuums izveidojas , bet bildes pievienot nevar. Ko iesaakt?
10.jūnijs 2009, 08:08 | links

Tev pēdējās pievienotās bildes ir 16.09.2008.No sākuma izveido albumu un saglabā,tad tam albumam pievieno bildes.
9.jūnijs 2009, 23:20 | links

A albuums ta labs ar manis kjertajiem Daugavas brekshiem uz fideriiti un to kuupinaashanu :)
9.jūnijs 2009, 22:47 | links

Bvakar, iemaaniiju jaunu albuumu ar bildeem 2x, bet neku un neviena bilza neparaadaas, kas par shtelli?
9.jūnijs 2009, 22:46 | links

Beidzot meitenes tās grieķietes uzvarēja!!!!
9.jūnijs 2009, 22:10 | links

Sveiki! Kādas atsauksmes par Sebile Magic Swimmer un Sebile Blood Series?
9.jūnijs 2009, 18:15 | links

Sveiki makšķernieki! Kāds varbūt varētu ieteikt kādu vietiņu Daugavā kur ar fīderi pasēdēt uz brekšiem!Vēlams uz Salaspils saulkalnes pusi!
9.jūnijs 2009, 17:54 | links

Kādas vēdzeles vasarā ? Vienu gan sēžot uz zušiem vasaras vidū izvilku, bet arī no kāda 8m dziļuma ....
9.jūnijs 2009, 11:05 | links

Pa lielam ņemot, vēdzeles tiek ķertas mēnešos, kuros ir burts "R" !
9.jūnijs 2009, 10:17 | links

kads nav bijis uz vedzelem neiskatas parak aktivas sobrid
9.jūnijs 2009, 10:05 | links

No svētdienas uz pirmdienu pie Dobeles tika nozagtas 5 aprīkotas makšķeres ,2 dārziņi,2 sačoki un kaste ar vizuļiem. Par informāciju garantēta atlīdzība un anonimitāte ,tel. 29494871
8.jūnijs 2009, 22:13 | links

Tikko atgriezos no Tosmares kanāla. No brekšiem un zandartiem ne ziņas.
8.jūnijs 2009, 15:21 | links

Es to mīklu ierakstīju tikai tā-tas nozīmē,nevis brīvi nolauztu,vai nogrieztu maizes gabaliņu,bet saspiestu bumbiņā.Citādi mīkstumu tie mazie ātri noēd un nevar iepeldināt tur ,kur vajag.Pa virsu tikai nogriežu kubiciņu kopā ar garoziņu un pārsvarā uz divžuburi virsū.Kukaiņus aruz divžuburi.Priekšrocības tās,ka tik ātri to garozu nenosit mazie un droši turas zivs mutē.
8.jūnijs 2009, 14:10 | links

Protams, ka atkarīgs no vietas, bet ja brauc uz zināmu vietu, dziļums1,3-1,5 m citu zivju tur nav, nekas netraucē, vienīgais jāatrod kurā tieši vietā tas sapalu bars atrodas un problēmu nekādu, ņemu tikai kilogramniekus, 500-800g zivis laižu atpakaļ, vienā copes reizē parasti ņemami kādi 2 , parasti kamēr pie tiem tiek amnestēju 3-5 zivis, ir mēģināts uz citām ēsmām un dziļumiem, bet tur vislabāk strādā manis iepriekš aprakstītais paņēmiens ar "Ķieģelīti" (nevis mīklu)
8.jūnijs 2009, 13:46 | links

aakkim taisnība ta tiešām ir peld piemēram maizes garoza sīkie ņemas nevar sadalīt piepeld lielais nu ja jūs nevarat sadalīt tad nebūs nevienam ņemšu es un kāts ripā :D
8.jūnijs 2009, 13:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager