Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Murdus un venterus liek ar muti pret straumi, bet tagad jau viņi ir abpusēji .. Liek starp zalēm , ja vajag pļauj celiņus, plika vietā likt jēgas maz ! Murdus un venterus liek uz grunts , paralēli krastam , kurā upē tad murdus var likt ?
2.jūnijs 2009, 22:53 | links

ja atbrauks, pajautāšu
2.jūnijs 2009, 22:53 | links

par tiem murdiem tev kādam inspektoram jāpajautā ,kā būtu labāk :))))
2.jūnijs 2009, 22:46 | links

jautājums par murdiem, kā šamo pareizi likt -ar muti pret straumi, paralēļi krastam , pirms , pēc gultnes padziļinājuma, kādā dziļumā, a fig viņ zin ko vēl pajautāt, drīz ienākas atļauja, jāsāk saprast, kas tas par verķi, un kā apieties;)
2.jūnijs 2009, 22:44 | links

>>aakkis

mmm... laba biznesa ideja.
2.jūnijs 2009, 22:35 | links

grozs:D Par to grāmatu:) Nu to ko es konkrēti rakstīju, tas ir tas ko tiešām reāli pats esmu pārbaudījis :D Mans ieguldījums šīs grāmatas tapšanā ir ļoti niecīgs, Juris paprasīja vēl šai saulē būdams par vienu vietu sarakstīt, jo turp kādreiz bieži mēdzu braukt. Tur ir tikai teksts par to, ko un kā esmu ķēris. Nepretendējot uz vienīgo patiesību. Tas ir par Kaķīti. Diemžēl tur nav ielikta tā karte ko es pats zīmēju. Jo Tajā kartē, kas ir publicēta, neparādās interesantākā vieta ezerā sausais kalns, kas ir zem ūdens. Taču viņš tur ir :D Protams, tie kas ķer karpas kaķītī un samus, tie tur neko interesantu neizlasīs, uzskatu ka tā ir ezera sacūkošana. :)) Protams tur nevar izlasīt arī to, ka zivis tur ir pilnas ar lenteņiem, jo tad kad es to rakstīju,. tad situācija pavisam cita bij. Par pārējiem darbiem neko nevaru teikt, jo neesmu lasījis. Varbūt man kāds ieprezentēs to garadarbu, tad varēšu pateikt. Taču iesējums ir visai glīts, kvalitāte laba, papīrs labs un bildes smukas. Domāju, ka Juris Robežnieks ir pelnījis ne tādu vien piemiņu. Lai viņam tur augšā ir mākonis par spilvenu :D
2.jūnijs 2009, 22:17 | links

Emija - ja tu gribi makšķerēt - tad tiešām vietu daudz, makšķerē kur gribi :) Ko tu gribi makšķerēt? Un ar ko? Tas ir īstais jautājums :D
2.jūnijs 2009, 22:07 | links

zinu ka viens ir Dzērbenē
tur bija asari un karpas tochna!
2.jūnijs 2009, 21:58 | links

Eu lūdzu kāds pasakiet kādu maksas dīķi ap Cēsīm!!!
2.jūnijs 2009, 21:40 | links

Sveikiņi.
Man jautājumiņš. Zinu ka vietu jau daudz kur makšķerēt, bet gribas kaut kur netālu no Rīgas...Kādi ieteikumi, jūs jau te tomēr spečuki :)Tiešām priecāšos ja ko ieteiksiet ;)
2.jūnijs 2009, 20:27 | links

Nu tad sapali šogad būs trekni noēdušies :))))
2.jūnijs 2009, 20:00 | links

Tad tikai lasi,Rīgā pie lielajiem makšķernieku veikaliem pircēju netrūks.
2.jūnijs 2009, 19:57 | links

Ja kas, līča krastā (vismaz Saulkrastos) ir pilni krasti ar maijvabolēm, tiešām pilni. Pie jūras pat normāli nevar pieiet, neuzkāpjot kādai virsū. Tas tā, varbūt kādam noder.
2.jūnijs 2009, 19:49 | links

Sveiki! vai te kāds varētu pateikt kādu maksas dīķi ap cēsīm?? vēlams būtu makšķerēt karpas un līņus. paldies jau iepriekš!
2.jūnijs 2009, 16:45 | links

Paldies par inf.
2.jūnijs 2009, 11:58 | links

Un par copes gadagrāmatu viennozimigi ir interesantaka
2.jūnijs 2009, 09:48 | links

akki
Par grāmatu..
loti interesanta lasamviela ar visam geogr. un dzilumkartēm. Robežnieka k-ga teksts.
apskatītas visas Latvijas interesantakas zivju vietas, piem.: Babite, Kaņieris, Daugava, Salaca, lielupe, Usma, Burtnieks, utt. Kā, kur un ko ķēras agrāk un tagad.
Vakar kā piesedos, tā pusi uzreiz izlasīju:)
200lpp.
cena J. Rozes veikalā 7.79ls
2.jūnijs 2009, 09:40 | links

grozs;
Pa to grāmatu,Tu nopietni,vai gribi iznest cauri kādu.Es tāpat nepirkšu,kurš tad gudri sarakstījis?
1.jūnijs 2009, 23:20 | links

grozs.mlin.jāsāk jau pierast.kā brīvdienas tā laiks dermo.nāks tivāk,manīs kā būs:)
1.jūnijs 2009, 23:05 | links

Nopirku tikko gramatu "25 zivju vietas Latvijā"- nu ļot interesanta lasāmviela..
1.jūnijs 2009, 22:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager