grozs:D Par to grāmatu:) Nu to ko es konkrēti rakstīju, tas ir tas ko tiešām reāli pats esmu pārbaudījis :D Mans ieguldījums šīs grāmatas tapšanā ir ļoti niecīgs, Juris paprasīja vēl šai saulē būdams par vienu vietu sarakstīt, jo turp kādreiz bieži mēdzu braukt. Tur ir tikai teksts par to, ko un kā esmu ķēris. Nepretendējot uz vienīgo patiesību. Tas ir par Kaķīti. Diemžēl tur nav ielikta tā karte ko es pats zīmēju. Jo Tajā kartē, kas ir publicēta, neparādās interesantākā vieta ezerā sausais kalns, kas ir zem ūdens. Taču viņš tur ir :D Protams, tie kas ķer karpas kaķītī un samus, tie tur neko interesantu neizlasīs, uzskatu ka tā ir ezera sacūkošana. :)) Protams tur nevar izlasīt arī to, ka zivis tur ir pilnas ar lenteņiem, jo tad kad es to rakstīju,. tad situācija pavisam cita bij. Par pārējiem darbiem neko nevaru teikt, jo neesmu lasījis. Varbūt man kāds ieprezentēs to garadarbu, tad varēšu pateikt. Taču iesējums ir visai glīts, kvalitāte laba, papīrs labs un bildes smukas. Domāju, ka Juris Robežnieks ir pelnījis ne tādu vien piemiņu. Lai viņam tur augšā ir mākonis par spilvenu :D
2.jūnijs 2009, 22:17 |
links