Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Ja tārps pārtrūkst,tos atsevišķi,pēc tam var sakapāt un piejaukt iebarojamai barībai.
29.maijs 2009, 08:16 | links

Paldies par info.
29.maijs 2009, 08:10 | links

Kad notver tārpu,lēnām velc,nenāk-strauji izdari kustību atpakaļ alas virzienā.Tad viņš atslābina muskuļus,citreiz pat vairākas reizes vajag.Sevišķi sausā laikā,pēc lietus jau nav problēmu-visā garumā no alas laukā.
29.maijs 2009, 08:02 | links

kaats-Tev par to naktstārpu izstiepšanu taisnība,tā es pavasarī pielasiju vesalu lērumu šamējos saliku spainī bet pēc kāda laika šiem pedāļi gaisā.bet kā lai šos savdzīgi salasa jo šie tak tūlīt šmauc alā iekša un bez vilkšanas tur nekā.
29.maijs 2009, 07:57 | links

kaats.kas tev pret ikkauņiem?:)
28.maijs 2009, 23:52 | links

Ta pat kompostkaudzēs viņi ir vai zem tām ... pēc salnām viņi paliek mazkustīgi un nebarojās vairs tik aktīvi ...
28.maijs 2009, 22:49 | links

kopija ASA
28.maijs 2009, 22:48 | links

pēc salnām cik noprotu naktstārpus var salasīt tikai rokot zemi .Vai tad viņi jau nau aizgājuši čučāt.
28.maijs 2009, 22:47 | links

Ja sliekas (nakststārpus) salasa pēc salnām rudenī, viņus var turēt šasliku bundžās visu gadu, ne zemi, ne lapas nav jāmaina , vienīgais ledusskapī jātur ...
28.maijs 2009, 22:44 | links

nu ja -kaatam tas labākais variants/loģiskākais/
28.maijs 2009, 22:40 | links

Vieglāk jaunus salasīt,kā pārlasīt,tādā "lietainā" pavasarī.Šodien pirmais lietiņš uzlija-maz.
28.maijs 2009, 22:27 | links

naktstārpiem sūna nav jāmitrina! Tā pati paliek mitra, kad sliekas izdala sķidrumu, tādā veidā regulējot sev vajadzīgo temperatūru. Neder arī sakaltušas sūnas, galvenais lai svaigas un nesaturētu zemes daļiņas, čiekurus, zarus, skujas, kas var satraumēt naktstārpus. Sūnas pirms ieklāšanas izpurina un skatās lai tajās nedzīvo skudras.
Sliekas liek kārtām, blīvi nesaspiežot sūnu, tā lai vairāk tiktu klāt gaiss. Nekas nav jāmaisa un jācilā! Tādā veidā, naktstārpus, spainī ar caurumotu vāku, var saglabāt mēnešiem ilgi, novietojot tos vēsā pagrabā un reizi nedeļā nomainot sūnu . Viss ideālākais variants ir, ja uzsists kulaks uz galda, atkarojot savu vietiņu ladusskapja apakšējā atvilknē/plauktā/, tādā veidā parādot ģimenei, kas tu esi.
Lasot naktstārpus, jācenšas mazāk tos saspiest un neraut ar varu no alas ārā, jo pārraujot zarnu traktu, tie ātri nobeigsies un bojās pārējos. Glabāšanai saspiesti, pārrauti/kaut tikai astīte/- neder. Pie pārlasīšanas, no tādiem ir jāatbrīvojas
28.maijs 2009, 22:22 | links

Tieši tā,iespēju ir daudz vairāk.Muldēšanai vēstules.
28.maijs 2009, 22:20 | links

eu Guņķik, tad jau man atkal kāda ackaite jāieliek būs, par zandrātu sezonas atklāšanu! Ikaunis, ceru, arī būs
28.maijs 2009, 22:18 | links

:) Nu kas i purni/jaunieši utt:DDD
Grozs, gan jau sacopēsim, mēs pirmdien paprovēsim, un tad jau:)
Mestrs, šeit ir iespējama savstarpēja sarakste, uzklikšķini uz profila un raksti...
28.maijs 2009, 22:05 | links

brekšuki neinteresē,tāpēc jāpakasās:)
28.maijs 2009, 21:49 | links

Ka mazi berni,butu par ko kasities!:)Ejat labak Breksukus vilkt........
28.maijs 2009, 21:47 | links

aj nu labi neemat mani veraa esmu siks muldonja ko tur padariisi :D
28.maijs 2009, 21:42 | links

nu aiggaigars!tu mani nosauci par vienu no 20švešajiem "PURNIEM".šito ierāmēšu......:D
28.maijs 2009, 21:40 | links

http://www.russnast.ru/more/7/
parikte kā griezt tīklus
28.maijs 2009, 21:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager