Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
kilka
tadu lietu tik driz nepanaksi :D
28.maijs 2009, 21:11 | links

Guntarskl, atsūti lūdzu savu e-pastu, ir jautājums.

gm-mail@inbox.lv

P.S. Kaats, tev gan bildē forša laiva. Nav grūti ar tādu airēties? :-)
28.maijs 2009, 20:58 | links

iebakstīt ar pirkstu nav tas pats, kas padot roku
28.maijs 2009, 20:47 | links

aigaigar - Būs jau labi, nesāc tik piņņāt, ja ;)
28.maijs 2009, 20:42 | links

viss sarunaats tu kladzini es dziedu un beigta balle!
28.maijs 2009, 20:39 | links

kilka es nesaku ka jus tikai kladzinat un es esmu sakarigs
cik nu sakarigs var but 3x jaunaks cilveks par jums protams tadam tac nav ne kripatinjas smadznju un runat vins toc nemaak :(
28.maijs 2009, 20:38 | links

Veco zēn es sīroju tikai kurzemē , vidzemes pusi nepārzinu.
28.maijs 2009, 20:36 | links

cilvēk - Burtnieks, netālu no Burtnieka ir Jaunjērcēnu dīķi.
28.maijs 2009, 20:31 | links

Alūksnes ezers, bet man ir diezgan droši avoti ka tur nekas neķeras šobrīd :) Bum, varbūt tu man vari ko ieteikt? :)
28.maijs 2009, 20:29 | links

cilvēk - arī maksas dīķos jāmāk zivis izvilkt ;)
28.maijs 2009, 20:28 | links

aigaraigar - tu tikai runā sakarīgi un citi tikai kladzina, ne? :DDD Toč' skaisti dziedi :DD
28.maijs 2009, 20:26 | links

Cilvēk Kurš tad ir tavs iemīļotais ezers ?? Varbūt veči laiž muļķi un cope ir laba?? :))))
28.maijs 2009, 20:23 | links

es ar esmu gan zivee gan copee gan vel dazos bet nu tur ta nav ka ienak uzreiz vienaa dienaa 20 svesi purni visi pazistami un saak pa savam visaas temaas kko kladzinaat
protams ka vienmeervisu ierastais teiciens NEKĀ PERSONĪGA tapec nevarat man neko parmest :P
28.maijs 2009, 20:23 | links

Sveika tauta! :) Man ir viena kārtīga problēma, ceru ka jūs man varēsiet palīdzēt. Tātad man ir brīvas veselas 3 dienas (kas manā situācijā ir ļoti daudz) un es ļoti mīlu makšķerēt, taču esmu tāds kā svētdienas makšķernieks un īsti nezinu kur varētu aizbraukt un jauki pavadīt šīs dienas, jo manā iemīļotajā ezerā, uz kurieni es braucu visulaiku, šobrīd nav jēgas braukt, jo aptaujājot vietējos, tur nekas vispār neķeras! Taču es, protams, braucot uz copi vēlos šo to noķert (kaut vai mazās zivtiņas - tas nav svarīgi). Tāpēc ceru ka jūs man varēsiet ieteikt kādu labu ezeru, kas nav īpaši tālu no Rīgas (max 150km) un kur ķeras diezgan labi. Varat arī ieteikt kādu maksas dīķi, jo ekonomiskā situācija mani šobrīd negrauž :) Un, protams, cerams ka arī tuvākajā nākotnē tā mani negrauzīs! Tāpēc būšu ļoti pateicīgs ja ieteiksiet man kādu labu copes vietu! Izskatīšu visus piedāvājumus :)
28.maijs 2009, 20:20 | links

Aigar nečakarē prātu vālē citu tēmu sliekas ,spoles u.t.t .Citādi sāksies atkal tā vecā kasīšnās Es arī zivē esu tikai ar citu niku ,kāda starpība kur rakstīt .
28.maijs 2009, 20:18 | links

paskaidrosi kaa tas pirmais jautajums jasaprot? kur man butu jalido? :D
28.maijs 2009, 20:13 | links

dziedi jau tu skaisti, nez kā tu lido? :DDD
ja tu labi uzvedīsies, varbūt kļūsim par CL faniem ;)
28.maijs 2009, 20:12 | links

nu ja neraxtaties kaa čataa un nelienat citas temas baigi raxtities bet tikai pasu nepieciesamako tad jaa ok ludzu :D
bet pec zives atgriesanaas ar kaaju pa pakalju un prom :D
28.maijs 2009, 20:07 | links

aigaraigar - tad Tu mums atļauj te piedalīties, ja? :DD
28.maijs 2009, 20:02 | links

Netīšām nobuksēju.Lietenes vietā vajadzēja naktstārpi
28.maijs 2009, 20:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager