Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Ne uz visām zivīm viņš ietekmē vienādi, galvenais , lai ir patstāvīgs spiediens un nav krasas maiņas , 5 vienības jau ir slikti .....Citreiz pirms laika maiņas ir laba cope ...Ja ir pārāk augsts vai zems spiediens ar nav labi....
7.maijs 2009, 00:15 | links

hei vīri, vai kāds var īsi un skaidri izstāstīt, kā atmosfēras spiediens (barometra rādījums) ietekmē copi konkrētajā brīdī? Man ir barometrs un cenšos iebraukt šajās likumsakarībās, zinu, ka nozīme tam esot, bet tieši kāda?
6.maijs 2009, 23:55 | links

Pa precizitāti-visām rādītāji maz atšķiras vienai no otras.Pret rādītājiem īstenībā dabā ar maza kļūda,ja vairākām dienām uz priekšu tad visādi gadās.Un datus jau ar viņi maina diennaktī vairākas reizes,kā kurš.
6.maijs 2009, 22:39 | links

Tas man Liepājniekam nav precīzi, ja neesi Liepājnieks nesapratīsi .....Par lietiem un atmosfēras spiedienu diezgan precīzi ....Diezgan saprotami arī sarakstīts.
6.maijs 2009, 22:37 | links

http://www.yr.no/place/Latvia/Tukuma_Rajons/Kandava/ Citu pilsētu un rajonu izvēle pašiem.
6.maijs 2009, 22:33 | links

Jā bet pats rakstīji ka nav īpaši precīzi.
6.maijs 2009, 22:32 | links

to kuru es ieliku ir pa pilsētām !
6.maijs 2009, 22:21 | links

Saprotu ka ir daudzas.pats to zinu. bet varbut kāds zina kura ir preciizaaka.var arii nebuut lavtijas adrese. var ar buut arzemju bet kur ir par latviju un tas pilsētām.
6.maijs 2009, 22:20 | links

Kā tas domāts Latvijā,man ir daudz adreses kur var redzēt laika apstākļus pat pa pilsētām.
6.maijs 2009, 22:16 | links

gismeteo.ru , bet īpaši precīzi nav...
6.maijs 2009, 22:14 | links

Varbūt kāds zina interneta adresi kur var redzēt preciizus laika apstākļus Latvijā?
6.maijs 2009, 22:13 | links

bums
Kas tad tās licences izdod?Pašvaldība-tāpēc jau nav ko brēkt,ja tur nav saprašana.Un vēl noteikti ar traļiem pavilks.Tīklus tirgot tikai tiem kam ir licence un zvejas tiesības?Mūsu valstī tas nav izdarāms,tikai uz papīra.Ja būs pieprasījums pēc tīkliem,tad mājās zem spilvena paliks piegādātājs,maksā tikai,visi grib pelnīt.
6.maijs 2009, 22:04 | links

Nu ko ir pirmais rezumē par 1 maija atklātajām ūdenstilpnēm .Usmā kempingiem vakums jo copmaņu bija stipri maz .Domājams ,ka būs vēl mazāk jo cilvēki pārsvarā sāks braukt uz ūdeņiem kuros nebūs jāpērk ne licenzes ne atļaujas.Šogad maija spiningošanā dienas licenze maksā 2 ls ja gribi vēl pacopēt ar makšķeri vēl +1.5 ls ja vēl laiva jāīrē +5 ls ja gribi uz 2 dienām .+15 ls par mājiņu tātad izmaksas 2 cilvēkiem=
4+3+10+15=32 ls neskaitot degvielu un šņabuku.Tādas lūk šīs lietas :(((((
6.maijs 2009, 21:39 | links

Kādreiz Liepājas ezers bija tā pat nosēts un zivs pazuda dažu gadu laikā, tā vēl joprojām nav atjaunojušās , kā nekā murdi pie mums ir atļauti ...
6.maijs 2009, 21:32 | links

Roli
Vai tu vari iedomāties ,ka šogad izdotas licenzes tīkliem ar kopējo garumu 14 kilometri un tas tikai uz Usmas ezeru.Daudzi vietējie gaidot vēl sūdīgākus un laikus izņem savus 50 likumīgos metrus.Pašlaik jau nebūtu problēmu ar špiningu ,jo praktiski tīklu atklātā ūdenī nav bet pēc 20 jūnija špiningošana būs stingri apgrūtināta.
6.maijs 2009, 21:27 | links

Tur Tev Bums par visiem 100% piekrītu, to es te sen esmu izteicis, kā ari vecos tīklus nodot utilizācijai ...
6.maijs 2009, 21:21 | links

nosisti tos kropļus kas liek tīklus. es saprotu ir gaļenieki,bet tie ir tīrākie kropļi.
6.maijs 2009, 21:03 | links

Kāds tur sviests kam tagad viegli ko pērk to tirgo.
Sen jau vajadzēja izveidot soecializētus tīklu veikalus piem. kads ir mskačkā .Un tirgot tos kuriem ir zvejas licennzes ,tā pat kā municiju.
6.maijs 2009, 20:59 | links

bet vaitad tīklus nevajadzētu pārdoti tāpat kā ieročus ar atļaujān???? tad būtu kārtība kaut kāda.
6.maijs 2009, 20:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager