vieplis - ha un tu vēl tagad apgalvosi, ka citātos pateikts lamuvārds kļūst par tik cenzēts un patīkams, ka sirds atmaigst? Šaujot ar kaimiņa pistoli, lodes mīkstākas nepaliek :pppp Esi tu rupjš un viss :DDDD
MrOizo - tur nav ko meklēt:)) Brauc uz Rīgas apvedceļu un viss. Turpat šosejas malā pie tilta atstāj mašīnu un staigā. Par mazo Juglu man ir aizdomas,ka sakarā ar apbūvi , varētu būt pārvietošanās problēmas tilta apkārtnbē, bet pa Lielo no tilta uz augšu var iet droši. Uz leju arī ir labas vietas, taču tās parasti ir apsēduši pludiņnieki.
MrOizo - bet Juglas parasti tās vietas, kur normāli var tikt klāt ir pilnas ar pludiņniekiem, tas ko es teicu - spiningu iemest nebūs kur. Ja esi gatavs paklejot tālāk, tad ej pa Lelo Juglu no apvedceļa uz augšu.
MrOizo - Vimplis jau nu būs tas, kas normālam spiningotājam varēs kaut ko ieteikt Ha !!! :D:D Viņš tak nav redzējis lielāku upi par kuiļa čuru :D Man jau šķiet, ka nekas tuvāks par Baltezeriem nebūs. Babītes ezerā drīkstēs tikai no jūlija. A Baltezeros laivu bāzes jau darbojas. Ja tālāk, tad Lielupe.