Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
nu laiks radiis. to uzzinasim tikai pirms pirmaa posma, vai dabusim laivas..
6.aprīlis 2009, 17:36 | links

Cik noprotu, tad pirmajā posmā būs pāri par 30 ekipažām. Un domāju Liepājas ezerā tur tiešām laivas dabūs paši pirmie. Bet cik sazinājos ar LMSF, par dažām lietām, tad šogad būs vairak ekipāžu nekā pagašogadu (krīzes laikos, ļoti labi).
6.aprīlis 2009, 14:53 | links

tiem LIELAJIEM speciem jau savas laivas,tā kā cerrības tomēr ir.
6.aprīlis 2009, 13:41 | links

esmu atgriezies aprite, beidzot savos nekurienes mezzos dabuju netu!
6.aprīlis 2009, 12:56 | links

nu mums jau arii ir gumijniece... bet it kaa skaitas 4-vietiiga , ta kaa to tienesi kkur malinaa vareetu nosedinaat, lai iipasi nemaisaas pa kajaam.
bet tapat jau neertibas lielas, jo ja saliek akumulatorus un visas mantas laivaa, tad tapat ir pasauri..

un uz vietas domaju nebuus reaali dabut laivu, jo lielie speci buus visas aizrunajusi..
6.aprīlis 2009, 11:29 | links

Andzaans:

Tieshi taa ar ir.
Man laivaa ar nesaliidiis 3 cilveeki,takaa buus jaaaiiree lielaaka laiva,kas atkal ir izmaksas:(
Bet,ja tiesneshi seedees katraa laivaa,tad vismaz vairs nebuus taadas baumas par negodiigaam sacensiibaam,ja neguus labas vietas tad nevarees vainot kaadu par kraapshanos:)
6.aprīlis 2009, 11:25 | links

un tad tos tiesnesus tur kkaa samaina ja?
nu es panemu kaadu liidz un tad manejais iet pie citas ekipazas un kads cits nak uz manejo vai ne?
jo citaadi neredzu jegu tam pasakumam..
6.aprīlis 2009, 11:17 | links

Ar tiem tiesnešiem ir maza problēma, man laiva domāta diviem cilvēkiem, ja tagad jāreķina vel klāt tiesnesis, tad laivā knapi varēs apgriesties, jo jārēķina tiesnesis. Protams citu veidu, jau laikam nav lai būtu godīgi, jo cik saprotu ši gada individuālais LČ brauks uz PČ. Nevis kā iepriekšs vienalga kurš uzvar LČ izlases sastāvs nemainās. Bet nu tagad jarisina problēma par laivas lielumu. Riebīgākais jau, ka Laivas aizsistas būs jau laiku iepriekšs, bet pieteikt var tikai menesi pirms!
6.aprīlis 2009, 09:39 | links

var būt jebkurš.
6.aprīlis 2009, 08:02 | links

Kads nezin LR cempionata spiningosana tiem tiesnesiem jabut kkaadam sertifikatam, vai jebkurs var but tiesnesis?
5.aprīlis 2009, 23:40 | links

vai vedzeles keras?
5.aprīlis 2009, 16:41 | links

man ir gadijusies tikai smuki breksi.. asarus tikai sikos varu nokert, laikam jau taas istaas vietas neparzinu...
5.aprīlis 2009, 09:44 | links

Paldies.Ezeru zinu diezgan labi.Ir vivkti smuki asari,raudas,līdakas,brekši.Zandartu tikai neesmu dabūjis
5.aprīlis 2009, 09:26 | links

tur ir 2 ls ziemaa.. un 3 ls vasaraa..
uz sezonu atlauja 18 ls + laiva 5Ls (katru reizi) ar savam laivaam nelaiz un no krasta klat isti klaat nevar tikt...
5.aprīlis 2009, 00:11 | links

Andzan. Cik tad tagad jāmaksā tur,dzirdēju ka ezers paņemts apsaimniekošanā?
4.aprīlis 2009, 20:12 | links

Virsuu varees tik varees no laipaam..Pats shodien aplauzos Sarumaa,naacaas mekleet laipu..
4.aprīlis 2009, 18:48 | links

nu skaidrs. buus laikam jaaizlaiz un ladezeru pedejo reizi..
4.aprīlis 2009, 18:41 | links

Pats nebiju,krustēvs pie paša ezera dzīvo.teica,ka 1,2dien arī vēl tiks virsū,bet ķēries neesot nekas.
4.aprīlis 2009, 18:40 | links

juons

Vai tad malas nebija Agee valjaa,un uz ko gaaji??
4.aprīlis 2009, 18:34 | links

Vismaz šodien pa Aģes ezera ledu vēl varēja iet
4.aprīlis 2009, 18:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager