Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
tā viņš ir! a to kāds vēl uzzinās īstās koordinātes un izsmels visu bedri!
1.aprīlis 2009, 22:31 | links

nedrīgst tak braukt uz citām vietām......katram jāsēd savā vietā un jāklusē kā partizanim...:):):):)
1.aprīlis 2009, 22:27 | links

vienkārši cilvēki ir slinki paņemt rokās karti un pabraukāt pameklēt.
1.aprīlis 2009, 22:25 | links

Maz ir tādu kas to saprot!!!!!!
1.aprīlis 2009, 22:18 | links

čaļi ja kas mūsu mazajā valstiņā ir vairāk kā 5000 upju un vairāk kā 2200 ezeu vitas kur ķert ir kā teikt (da žo..) un zivju ari vēl ir d. h.. ,tikai tās paliek gudrākas un grūtāk noķeramas.
1.aprīlis 2009, 22:16 | links

rītu braukšu un paskatīšos.....kakraz esmu sataisijies uz copi, gribās tak kādu vimbu noķert!!!!!
1.aprīlis 2009, 21:48 | links

Nu tad "latvieti" padalies ar savām copes vietām ! Ja nav žēl, ka citam arī kaut kas noķeras.

Nezinu kā citi, bet es "nebraucu" un nesacenšos asprātībā, tikai neliels žēlums par to vietu.

Neuztver to tik personīgi ! Bet nākamo reiz apdomā vai labu copes vietu vajag tā popularizēt.

Pat MO vai EZ vairs nestāsta uz kurieni dodas. Tas presings pēc šāda popularizācijas ir tiešām liels. Gribi par to pārliecināties, nu aizbrauc pēc nedēļas un paskaties kā vieta kur Tu stāvēji ir izbradāta.
1.aprīlis 2009, 21:44 | links

nesaprotu ko var kaukt......točna taka tādi PARANOIĶI!!!!! kā var iztukšot bedres no taimiņiem, ja tās zivis ir aizliegts paturēt!!!!???? Tad jau salaca un venta sen jau būtu tukšas kā akas!!!! Un nevajag tikai di...st ka licencētajās vietās visi patur tik cik atļauts licencē un bla, bla ,bla...lika pagaidīt!!!!!!
un HUGO....NESASKATU KA TU KAUT KO ASPRĀTĪGU BŪTU TAGAD PATEICIS!!!!!!
Te jau izpaužās tā "LATVIEŠA" nenovīdība.....ka tik man ir un nedo dievs ka kāds arī kaut ko dabūs!!!!!!
1.aprīlis 2009, 21:22 | links

Tas labi, ka parādijāt to vietu. Fiksi tur iztīrīs un būs miers mājās.

Pareizi Jurčiks saka, viņu tur kā biezs un bedres tur arī daudz. Bija pēdējais laiks to vietu iztīrīt un piegāzt ar sūdu kaudzēm ko atstāj aiz sevis "makšķernieks".

Tiem kam nav žēl dalīties ar cope vietas nosaukumu un koordinātēm varu pačukstēt, ka tie padullie forēļotāji jau pat novadu vairs nesaka, bet dīvainie plakanās trenkātāji sezonas laikā sūdzas par vietu trūkuma pie jūras. Domājiet paši.

Viepli ! Pastāsti kur Tu copē, paņemšu draugus, uztaisīsim pikniku. Saliksim šņores ... nu Tu jau zini kā es to māku ;)))

P.S. Jurčik, kur Tu tos puņķainos staipi ? Man jau po, bet priekš citiem vai tad žēl ?
1.aprīlis 2009, 21:12 | links

sorre es tikai nezināju,ka eksistē īstie maliķi un neīstie.pēc tiem pašiem murgainajiem noteikumiem ir tikai vieni. :D
1.aprīlis 2009, 20:34 | links

Man ir 7 soda punkti! paņemt un atvest maajaas 10 vimbas nevis 7 ir normaali. zivju izmeerus ieveeroju. noteikumus zinu, bet teiksim sakert 5 kg asarus un naakamos laist valjaa ir pilniigs bulšits. iedomaajies tu traapi uz kljovu un tev jaalaiz tie asari valjaa. ko tu ar katru asuku skriesi uz blakus alingi lai baru neizdzenaatu! taa pat kaa juus pilseetaa uzspiezjat 70 km h taa arii pie upes! viens taimins ir norma! ekologiski tiira lasmaiziite un ejiet juus ieskrieties. un atbildes gaidu bez uzbraucieniem! tas ir mans personigais viedoklis, jo riktiigos malikus arii es ieniistu!
1.aprīlis 2009, 18:14 | links

Nu, nu lielie stresotāji par irbes taimiņiem, un manu vietu atklāšanu tajā....HA HA HĀ...cepuri nost ventspils inspektoru priekšā!!!!! pēdējās dienās jau vairāki protokoli par taimiņu paturēšanu lomā.....tā kā panikai iemeslu nav!!!!
1.aprīlis 2009, 17:07 | links

aigaigars
Uztver kā gribi, man pie d...
Izteicu savas domas un tas arī visssss.
Esmu pa tiešo savienots, nevaru citādi!
1.aprīlis 2009, 15:53 | links

breks
sitaa nodirst un pateikt neka personiga mja tad kas ir personigs labak negribu zinat
1.aprīlis 2009, 15:32 | links

zapars
Kurā vietā biji.
Kāpēc paniku sēj?
1.aprīlis 2009, 14:58 | links

vakar biju uz ventu baigas zales un liela strume tur nav ko dariit kadas 2nedelas
1.aprīlis 2009, 14:48 | links

Jā, vienai daļai neeksistē nekādi noteikumi, tikkai pašu iedomātie un tāpēc jau bieži vien ir visatļautība. Vienmēr jau jebkurā likumā ir kur piesieties, bet pēc kaut kā jau ir jāvadās. Nu man tālu jābrauc, pedāli grīdā, noķers maksāšu. Pie ūdeņiem taču tas pats. Trāpiju uz copi, saķeru visam gadam un esmu ļoti apmierināts, jo paša likumi to atļauj. Anarhija!!! Nu nebūsim idioti, kaut ko arī varbūt pasaudzēsim. Ticiet man, ja tādu pašdarbnieku būs daudz - var izķert daudz un ļoti ātri. Ja norma ir, ķer kaut ko citu, atlaid, iespēju ir daudz.
1.aprīlis 2009, 13:51 | links

Tas ir Aprīļa sviests vai īsta info ?
1.aprīlis 2009, 10:41 | links

Nēz kas tad nu Liepājas kanālālā Sīgu salidojums vai Brāļi leituki vai traki palikuši aiz izbrīna tādas ieraugot.Pašam gan nebija laika vairs copēt taču vienu izvilku,bet gar malu paskatoties redzēju kad kādas 15-20 Sīgas toč izvilka-pilnīgi siekala tek vēlāk nobraukšu palūrēt vai vēl viņas tu ņem vai nē ...Tad došu znu.Ne asakas...
1.aprīlis 2009, 09:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager