Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
mazaiseziitis
Es iedalu cilvēkus divās daļās:
1) Ar to es gribētu šnabi dzert kopā uz sūdus vārīt;
2) Ar to labāk redzu ejam, nekā nākam;

Tu esi 1-ā sadaļā, principu dēļ, ja gadās manā pusē būt, tad laipni lūdzam, nav noslēpumu!

p.s. Aigargars peder 2-ai sadaļai, ne dēļ principiem, bet dēļ puiciskas izrādīšanās, varbūt ies gadi un es savu viedokli mainīšu.
Nekā personīga, Ne asakas!
31.marts 2009, 23:26 | links

Ko tev google nepiedāvā??
Ieraksti "pangasius" un izlec about 446,000 links ;)
31.marts 2009, 23:25 | links

Google nepiedāvā reāli!
31.marts 2009, 23:01 | links

Gribētos redzēt kā tas viss izskatās?
31.marts 2009, 22:58 | links

vai tik taa nav lidziga musu karpai, tikai nak no Vjetnamas..
31.marts 2009, 22:47 | links

Kas pa zivi ir - pagnasija, ar ko piebāzti veikali? Kur t;a dzīvo un ko ēd:)?
31.marts 2009, 22:35 | links

Te jau sākas kā bērnu dārzā- Tu tā un šitā! Visi vienā maisa bāžami! Neviens nav ideāls!
31.marts 2009, 22:34 | links

pashlaik pa tv kanaalu ohota i ribalka viens francuuzis ker foreles mazaa upiitee ar milziiigu kaaatu un chiikshtoshu vecu spoli:D
Vot taa ir klase:D
31.marts 2009, 22:21 | links

Ķeru es ar atļautiem rīkiem-pamatā spiningoju, kādreiz ar pludu (vimbas,plauži), grunteni pārsvarā rudenī un pavasarī (vēdzeles) , ziemā ar mormišku, un ielieku vienu dzīvo.
31.marts 2009, 21:30 | links

Zivīm nav ne vainas-it sevišķi siļķei, pangasijai, heksam-vismaz asaku nav. :-) Vēl labāks abi nožāvēts šķiņķis
31.marts 2009, 21:28 | links

jeska-man ir galīgi pie p... kur tu ķer un ko tu paturi.mani vairāk interesētu vairāk uz kā tu ķer un kādā veidā tu ķer.:)
31.marts 2009, 21:27 | links

kā garšo zivs?mans ēd tikai silķi marinādē:D
31.marts 2009, 21:24 | links

Bet vai tad tautai neintresē cik es patiesībā noķeru? Tas ko es paturu vai atlaižu ir manā ziņā
31.marts 2009, 21:21 | links

bulshits,cik saprotu ir tad,ja mn nevari pielāgot sev,nevari ķert kur gribi,ko gribi un cik gribi?:)ja ievērotu mn lielākā daļa copmaņu,tad tādi murgi nemaz netaptu.ja copmaņiem attieksme nemainīsies,tad nekas labs nav gaidāms vēl ilgu laiku.n-tie tūkstoši vispār nezin neko par mn,bet ja šiem pievienojas vēl tādi,kuri zin,tad sorri-tā ir cūcība augstākajā pakāpē.
31.marts 2009, 21:21 | links

Nu veči sacepās:))))) Būtu labāk asinājuši āķus nevis mēles:)))
31.marts 2009, 21:17 | links

labi teikts
nu es tiesi neko neparmetu dari ja tev ta gribas bet nu luudzu tad kluse par to un neviens tevi nenories savadak katrs te tagad saks stastit savus maliku darbus un sanaks ka gala paliks 20cilveki kam nebus bans par lamasanos :)
31.marts 2009, 21:08 | links

Tas ir labi ka kāds ir kāda pusē, bet tāpēc jau nevajag uzreiz noriet un usspiest savu viedokli.
Krievu forumos, arī igauņu gan nenotiek tāda zākāšana. Tā jau ir-labākā pārtika latvietim ir Latvietis.:-)
31.marts 2009, 21:06 | links

esmu paganela puse
uzskatu ka nejau zivis tur vainigas ka tev dzive iekartojies ka dzivo parak talu no vietas kur kras un ja gribi kert vairak ka atlauts dari to sava dīķī nevis gar citu iemiljotajaam vietaam!!!!!
31.marts 2009, 20:59 | links

Paganels muti ciet! neviens te neko nepaarkaapj bet runaa par pareizu noteikumu izstraadi! bulshitu netaisos ieveerot!
31.marts 2009, 20:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager