Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Breks
tas nebija personiski tev domats..
tas bija manas domas par bildem, ka nevajadzetu likt ieksha tadas, kur var skaidri redzet, ka ir parkapti MN!
nesmu teicis, ka esmu ideals..
31.marts 2009, 14:26 | links

andza
Tu atkal mani pārprati, nemaz nelielos, bet tikai izstāstu taisnību, lai jaunatne nedomā, ka te tikai tādi ideālisti, kā Tu ir sanākuši!
31.marts 2009, 14:21 | links

neviens nav ideals! Bet es tomer uzkatu, ja esi parkapis noteikumus ta ar to nav jalielas..
31.marts 2009, 14:18 | links

Laid uz dzīvo,vietā kur viņas sit ar asti mailes.Ēsmai,maile uz āķa un ja meženes kursē,tad viena no labākajām iespējām.Jā,dziļi laist nevajag,~metru.Vēlāk,kad ir sienāži,spāres,tad peldini tos.
31.marts 2009, 13:54 | links

kads gudrs guryy varetu pa4ukstet,ka pimabit mezeni gauja!?esmu vinas atskatijies,bet nokeris 1 gr 300:)nezinu pat ar ko sakt1esu visu ko metajis,bet nenak vina kalt:@@@
31.marts 2009, 13:25 | links

chiga83,
patreiz vēl bišķiņ par agru, jāpagaida. Licenzes pārdod mājā, kas līkumā pie ceļa (braucot pa apvedceļu, pirms Ķeguma robežas), uz sitienu neatceros nosaukumu.
31.marts 2009, 13:03 | links

kaa ta tagad venta kas keras?
31.marts 2009, 12:09 | links

Zinu,mani tajās vietās nesastapt.Es pietiekami labi zinu vietas,kur varu klusībā pacopēt un savam ēdāju pulciņam saķert.Un vimbas man ir makšķerējamo zivju sarakstā otrajā desmitā.Vismaz maija mēnesī noteikti.
31.marts 2009, 12:06 | links

Man jau šķiet, ka bļaušana par to, ka kāds ir paņēmis par 1 zivi vairāk vai tā ir 3 cm zem mēra, bet bijusi ierijusi līdz kuņģim, ir lieka, neviens nav ideāls un katrs rīkojas pēc savas gribas, taču jāpiebilst, ka visi godprātīgie makšķernieki( vismaz lielākā daļa) nenodarbojas ar nelegāliem nozvejas veidiem un tas priecē. Ir neskaitāmi daudz legālu veidu, kā apiet likumu, ja ir tāda vajadzība, nerunājot jau par MN.
Vienīgais, ko varu teikt, ievērosim MN.
31.marts 2009, 12:02 | links

aakkis
ARĪ kULDĪGĀ LICENZĒTAJĀS ZONĀS TĀ NOTIEK ĻOTI BIEŽI.
sorry par burtiem!
31.marts 2009, 12:00 | links

Tā jau Bauskā notiek:ķer vimbas un nes malā uz autiņu.Pat dienā entās makšķerēšanas reizes sanāk.Pat saucamie kurjeri ir,nogādā pie vietas.
31.marts 2009, 11:45 | links

andris23
Nekad neesmu teicis, ka esmu BAIGI godīgais makšķernieks.
Ja ir sūdīga cope mēdzu grēkot ar kātu skaitu.
Ja ir vajadzība rūcināt kūpinātavu, tad arī grēkoju uz zivju skaitu.
Noteikumos ir teikts, ka makšķernieks vienā makšķerēšanas reizē drīkst tik un tik zivis paturēt, bet kur ir teikts, kas ir viena makšķerēšanas reize?

Tākā visi te nav vienādi!
31.marts 2009, 11:35 | links

Man jau ar taa liekas ka viniem liegums liidakaam nav, bet 100 procentiigi jau nezin. paldies par informaaciju jurchik.
31.marts 2009, 11:28 | links

baltie sapali vimbas raudas pameklee tik
30.marts 2009, 21:26 | links

Kā jūs domājat vai uz feederi kaut kas tagad varētu copēt???
30.marts 2009, 21:11 | links

To fish:
Pastāsti lūdzu tagad pie Ķeguma HES var vispār kautko dabūt??? Ir jēga braukt? Un kur var nopirkt licenzi? Paldies!!!
30.marts 2009, 20:35 | links

Nu jaa tur nu tev ir jaapiekriit
30.marts 2009, 20:16 | links

paskatie tirgū,nevienu vimbu neredzeju kurai butu izmērs,kapēc pēkšņi tām zivim pazūd likumi?!?
30.marts 2009, 20:15 | links

Nu es neesmu no tiem bet laikam te ir ta pienemts un visi stingri turas pie likuma kaa tam vajadzeetu buut
30.marts 2009, 19:49 | links

jautājums tiem godigajiem makšķerniekiem,Kāpēc,cilvēks bildi ieliekot,piem(tās pašas vimbas,nu viņam tur biški vairāk nekā atļauts)visi viņus uzreiz nodirš?
30.marts 2009, 19:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager