Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Laivas elektromotori bija, nopirkt varēja?
26.marts 2009, 17:38 | links

nu nezinu manuprat diezgan pasvaka taa izstaadiite, protams, ja neskaita laivas un kuteris..

vareeja iegadaaties DAIWA,CORMORAN -izstradajumus (ar atlaidi)
Tapat bija MIKADO stends.
Un ESMA ( jaunie SEBILE vobleri)
vel arii makskernieku apgerbs un apavi, bet tas arii viss..
kopaa nemot kaadi 4,5 stendi..
Ja ir doma pirkt kko lielu (naudas izteiksmee), tad arii ir verts, bet siikumu deel nee, jo Autostavieta 2ls + 3.5 Ls ieeja..
taa kaa uz siikumiem ietaupiit 5.5 ls nebuus viegli.
taas tadas manas pardomas par sodien redzeeto..
26.marts 2009, 17:29 | links

Iesaku visiem apmeklēt ķipsalā izstādi, šodien no rīta iegādājos vajadzīgās lietas un ietaupiju ļoti labu naudu, krīzes laikos tas ir tiešām ideāli!
26.marts 2009, 12:52 | links

Boingu var nosēdināt, 40-50cm. Nekas vēl neliecina par pavasari-diemžēl:-)
25.marts 2009, 15:44 | links

kaads ir ledus biezums vidzemee!kaads zin???
25.marts 2009, 14:56 | links

vot tas ir super!!!! tiešām iepriecinājāt!!!!
25.marts 2009, 14:52 | links

No 1.maija būs atļauta makšķerēšana no laivām visās ūdenstilpnēs Usmas ezerā maija mēnesī darbosies parastā sezonas licenze .Izņemot Moricsalas rezervātu kurā darbojas putnu liegums ,atļauts no laivām ar 1 jūniju Ne asakas kolēģi
25.marts 2009, 13:37 | links

kaads riit dodas uz kipasalas izstaadi?
kaa juus domaajat varees kko iegadaaties par sapraatiigaam cenaam?
25.marts 2009, 11:50 | links

Floti griež dēļ Eiropas piķa, pie tam nu visi zvejo kabeļus , kam tās mencas vairs vajag :))
24.marts 2009, 20:11 | links

Ja citās valstīs tiek popularizēta maksķerēšana, jo tas attīsta veselīgu atpūtu ( sociāli pozitīvs stimuls), tad šeit ir radīts pavisam pretējs efekts, aizliegums uz aizlieguma, pie tam pa visiem šiem gadiem nav nekur apstiprināti terminu tulkojumi ! Pavisam ligumīgi pēc mūsu noteikumiem varu ielikt sešas ūdas un neko nebūšu pārkāpis...
24.marts 2009, 20:10 | links

Kas-kabeļu vairs nav ko zvejot,ka flotīlija jāgriež?Labi, varbūt mencas būs kā 80 gados.
24.marts 2009, 20:08 | links

Kas ir uzlabojies ? Vispār liekas ka tāds jautājums nemaz nevar pastāvēt, viss ir aizliegts publiskos ūdeņos, tāpēc visi stiep majās visu ko var noķert, privātos var zivi ķert cik uziet , tikai japiķo.... Pirms sākt copi būtībā ir jāstudē ar juristiem MN ...
Tomēr viena laba lieta ir Liepājā, puse zvejas flote ir sazāgēta, jūrā mencas sāk biežāk trāpīties ...
24.marts 2009, 19:51 | links

Tas bija Tev Raimi domāts ...
24.marts 2009, 19:44 | links

Nu, labi, labi, es jau tik par :)).... Tikai zinot kāda informācija ir pasniegta TV, tad kamēr uz papīra neredzēšu tikmēr neticēšu ...
24.marts 2009, 19:42 | links

Uzlabojies jau nu točno nav nekas! Vismaz es neesmu manījis. Pie ūdeņiem neievēro nekādus noteikumus:( Viss notiek!!!!!
24.marts 2009, 19:42 | links

Ko tad grib uzlabot?Kā ķer cik var noķert un panest-tā ķer.Ja vēl nav vairākas reizes jānes.Inspektoriem-tiem atskaites jāraksta,kas darīts.Nu kāds jau skaļāks(nemaksātājs-nelabvēlīgs) jāaiztur.Ta teiks ka nestrādā.Ieviest licenci licencē vajadzētu-i ģeņgi opjaķ buģet.Es piemēram:pa visu laiku maksāto biedru naudu un MK,nevienu ielaisto zivi (pavairoto no audzētavām) neesmu noķēris.Ja maksas karpu dīķī tikai.Kam man jābaro tie,ja pa visu tāpat otreiz jāmaksā.Nodokļus maksāt,kāpēc?
24.marts 2009, 19:41 | links

Rolis
Pa TV 1 teica!
24.marts 2009, 19:38 | links

laba tēma,kā vērtajat mūsu inspektorus,makšķerniekus,vai ir kaut kas uzlabojies?!?
24.marts 2009, 19:19 | links

Nē nedzirdēju, es ticu tikai rakstītam :))
24.marts 2009, 18:58 | links

Vai dzirdējāt? No 1 maija var no laivas makšķerēt!
24.marts 2009, 18:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager