tur līdz makšķerēšanai vēl tālu-tā ir grunts reljefa izpētīšana+vel dziļuma karti ezeram uztaisa.Žurnāla ''Copeslietas" ezera dziljuma kartes nekad nēsi izmantojis?
Palasīju te forumu pa karpām... kā jums liekas, tā ir tā pati makšķerēšana pa ko mēs ceļamies un krītam????...........................................................
Labdiens Aivar. Es vēlējos uzzināt par ehalota un GPS savienotību ar datoru. Man ir iegātāts Humminbird Matrix47 3D system ehalots. Ir arī Humminbird GPS 16 antēna. Bet lai vienlaicīgi pieslēgtu GPS antēnu un datoru pie ehalota man nav skaidrs kā tas ir iespējams jo vainu var pieslēgt GPS antēnu vai datoru.
Gribējās uzzināt kāda veida savienojums un kur var iegādāties lai varētu pieslēgt vienlaicīgi gan GPS antēnu un portatīvo datoru?
Otrs jautājums vai programma DrDepth ir jāpērk vai ir iespējaa kā sarunāt, iegādāties kopiju no tevis. Jo cik es esmu sapratis tā nav no lētākajām sastāvdaļām šajā visā aprīkojumā.
Ar cieņu Kaspars.
Atbild Aivars Rudzinskis
matrixam jāpiepērk pāreja no comporta uz usb, to iesprauž datora usb portā. gps arī pievieno pie datora otra usb porta, instalējot nepieciešamos draiverus. Dr.Depth saņem atsevišķi signālu no eholota un signālu no gps un sazīmē karti. par softu zvani.
Spiningot un bļitkot ir dažādi jēdzieni , ja izmanto mānekli velkot ar spoli , tad tā ir spiningošana , bļitkojot tā netiek izmantota ...Bļitko vesels ...
labs vakars-tiko ar draugu parunaajaam-vins ir inspektoram kaa paliigs-un vins man saka ka varot kert ar parasto blitku tagad , tik ja lidaka uzkeras japalaizh valaa-taa ir?taatad asarus avru uz parastaas blitkas kert ja?-biju domaajis ka nevar ne uz kaadas blitkas
Klau Brex....šodien man kolēģis paziņoja ka Zlēku krācēs ir liegums...150metri uz augšu un 150metri uz leju esot lieguma zona!!!!!!!!! esot avīzē rakstīts, laikam jau galīgi aptrakuši drīz copmaņi varēs copēt tikai tur kur zivju vispār nav!!!!!!!
Hooked tnx, pameiginasu, jo gribu sagaidit aprili, pie mums taja laika uz daugavas brieksis, kisis u.t.t.
(mans rekords 168g kisis ) loti labi keras )))))
(pie andrej sala, kur ir rigas tirzdnieciabs osta)
arnjuha
Ir pieredze, met arā tos zābakus, ja kas baigi labie ir Polijā ražotie putuplasta zabaki, baigi vieglie un siltie, šogad paņēmu, priekš copes super. Ir parādījušies vēl labāki Depo veikalos, ja nemaldos maksā 35Ls