Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Kas ir uzlabojies ? Vispār liekas ka tāds jautājums nemaz nevar pastāvēt, viss ir aizliegts publiskos ūdeņos, tāpēc visi stiep majās visu ko var noķert, privātos var zivi ķert cik uziet , tikai japiķo.... Pirms sākt copi būtībā ir jāstudē ar juristiem MN ...
Tomēr viena laba lieta ir Liepājā, puse zvejas flote ir sazāgēta, jūrā mencas sāk biežāk trāpīties ...
24.marts 2009, 19:51 | links

Tas bija Tev Raimi domāts ...
24.marts 2009, 19:44 | links

Nu, labi, labi, es jau tik par :)).... Tikai zinot kāda informācija ir pasniegta TV, tad kamēr uz papīra neredzēšu tikmēr neticēšu ...
24.marts 2009, 19:42 | links

Uzlabojies jau nu točno nav nekas! Vismaz es neesmu manījis. Pie ūdeņiem neievēro nekādus noteikumus:( Viss notiek!!!!!
24.marts 2009, 19:42 | links

Ko tad grib uzlabot?Kā ķer cik var noķert un panest-tā ķer.Ja vēl nav vairākas reizes jānes.Inspektoriem-tiem atskaites jāraksta,kas darīts.Nu kāds jau skaļāks(nemaksātājs-nelabvēlīgs) jāaiztur.Ta teiks ka nestrādā.Ieviest licenci licencē vajadzētu-i ģeņgi opjaķ buģet.Es piemēram:pa visu laiku maksāto biedru naudu un MK,nevienu ielaisto zivi (pavairoto no audzētavām) neesmu noķēris.Ja maksas karpu dīķī tikai.Kam man jābaro tie,ja pa visu tāpat otreiz jāmaksā.Nodokļus maksāt,kāpēc?
24.marts 2009, 19:41 | links

Rolis
Pa TV 1 teica!
24.marts 2009, 19:38 | links

laba tēma,kā vērtajat mūsu inspektorus,makšķerniekus,vai ir kaut kas uzlabojies?!?
24.marts 2009, 19:19 | links

Nē nedzirdēju, es ticu tikai rakstītam :))
24.marts 2009, 18:58 | links

Vai dzirdējāt? No 1 maija var no laivas makšķerēt!
24.marts 2009, 18:57 | links

Nu, bet kāpēc jācieš tamdēļ tūkstošiem Liepājniekiem un ne tikai Liepājniekiem, kas no laika gala ir ķēruši strimalas ( reņges) , pie tam tagad kļust populārs spiningot jūras krastā lašveidīgos.... Tak jūrā varēja gan atļaut spiningot, ja bail atļaut to visur !
Situācija jau tāda, ka visus maksķerniekus pārstāv aprobežots maksķernieku pulciņš....
24.marts 2009, 18:01 | links

Ir jau viena nelaime. Lielai daļai to zivju ķērāju (tos nevarētu saukt par makšķerniekiem) ir stipri zems apziņas līmenis. Ne mana cūka, ne mana druva Visu to, kas izskatās pēc zivs - somā iekšā. Palaidiet tik spiningotāju armiju gar ūdeņiem. Ta viens nebūs varējis labi izkabināt āķi un tā tālāk. Ja jau būtu tie spēki, kas regulāri pārbauda, lai zivis tiktu ķertas, ievērojot pastāvošos noteikumus, tad jau varētu mīkstināt dažādus aizliegumus. Un vispār, redzot, kas notiekās pie ūdeņiem, manī ir vairāk pesimisma, nekā optimisma. Varbūt, ka dramatizēju!?
24.marts 2009, 17:52 | links

Mums tak ir īpaši gudri padomdevēji , kas izstrādā MN... Smieklīgākais ka ķerot reņges, tas tiek pielīdzināts spiningošanai....
24.marts 2009, 17:16 | links

Igaunija piemeram var spinningot cauru gadu, bet viniem ari ir lidaku liegums, ja lieguma laika noker ta jalaiz vala!
24.marts 2009, 17:11 | links

Nujā tā stulbi jav izklausās :))Varbūt es gribu spiningot tikai asarus,tos taču drīkst ķert...
24.marts 2009, 17:08 | links

Skaidrs līdz 30 aprīlim aizliegts spiningot.
24.marts 2009, 17:05 | links

A kāpēc ne? Ja upēs nav ledus...
24.marts 2009, 17:04 | links

nu ir arī tāda lieta kā liegums SPININGOT
24.marts 2009, 17:03 | links

Makšķernieku moteikumos īsti skaidrs nav. un piemēram līdakām arī tagad ir liegums, bet ja es to laižu vaļa, vai tagad nedrīks ar spiningu rādīties ūdens tilpņu tuvumā?
24.marts 2009, 17:03 | links

Nesaprotu , Tu tagad spiningo ?
24.marts 2009, 17:01 | links

Ķert uz spiningu, tāpat šobrīd ir liegums uz līdakām..
24.marts 2009, 16:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager