Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
a kas tie tadi vitbotnieki vispaar ir un kur tadus var dabuut
6.janvāris 2009, 17:42 | links

emshiks1
Es tavā vietā salasītu vībotnieku un saspiestu iekšā tajā sarkanajā dzijā. Jo nekas nesmaržo tik labi(priek;s zivīm), kā vībotnieki. Tie ir par brīvu un nav nauda jāmaksā. Vai arī pameklē kādu dīķeli, kur ir sānpeldes un motilis!
6.janvāris 2009, 17:07 | links

buus japamegina ar too dziju uz ar taam gruubaam
6.janvāris 2009, 16:43 | links

Labāk, sarunā ar kādu, kas to jau dara un kā saka, paskaties mākošam p....ļā! Neņem pie sirds!
6.janvāris 2009, 16:22 | links

Vēl pastāv iespēja likt maizi, grūbas, putraimus!
6.janvāris 2009, 16:21 | links

var arii sarkanu dziju
6.janvāris 2009, 16:16 | links

Vēl var likt sliekas (ja protams ir iespēja pie viņām tikt ziemas laikā), baltos- mušu kāpurus, vībotniekus utt. Ja nekas no tā nav piejams tad sliktākajā gad;ijumā var uzlikt sarkana balona mazu strēmelīti. Ne asakas
6.janvāris 2009, 16:10 | links

nu es jau prasu lai kaads padalaas pieredzee jo sajaa copee tiesaam esmu dunduks jo gribu wnk pameginaat jo nekad neesmu to meginajis
6.janvāris 2009, 16:01 | links

Emshik1-variantu ir 100 un1!-vajag tikai mekleet:D:D:D tas ir mekleet info
6.janvāris 2009, 15:52 | links

sogad domaju pieversties ziemas copei bet isti nesaprotu ar taam mormiskaam it kaa jau zinu ka vajag veel uzlikt viirsuuuu motilus bet man nav tadi pieejami varbuut veel kaads zin ko var spraust uz akaa un varbuut vispaar neko nevajag likt virsuu un varbuut var izmaukt kkadu bumbinu vai koo
6.janvāris 2009, 15:51 | links

es saprotu tur kad citus gadus bija kaukaadas balvas vareea ieguuut -izlozes utt jataisa bet shogad tak nekaa taada vairs nava copeslietaam-ko var vilkt garumaa......kur auklu vai ko tur vareeja dabuut ti jau saneemushi, kur probleemas..... heh LAtvijas pats tik cenas maak pacelt-a laikus piegaadaat-kaa nu kuro reizi......
6.janvāris 2009, 13:36 | links

neuztraucies ir ari bijis taa ka atnaak meenesa otraaas nedeljas beigaas
pagaidaam man ari vel nav un neceru ka sonedelj vel bus!! :)
6.janvāris 2009, 13:29 | links

njaa ar taam copeslietaam taapataas kaa ar kaijaam uz pirma ledus.....
6.janvāris 2009, 13:21 | links

tā jau ir normāla parādība- kad veikalā žurnāls parādās-tad pēc pāris dienām arī būs abonentiem:)
6.janvāris 2009, 13:07 | links

hmm Uldeen- znachit ne mani vienu appi.a:D:D:D-nee es jau nezinu mosh nevienam nav bet te copeslietas.lv jaunais numurs jau sen paraadijaas.-taapeec domaaju pavaicaat vai jau ir sanemushi copmani zurnaalu.
6.janvāris 2009, 12:55 | links

līdz manīm ar vismaz nav nonācis:(
6.janvāris 2009, 12:48 | links

labdien es gribeeju pavaicaat vai zhurnaals copeslietas kas pasuutijushi gadam-jau janvaara numuru ir saneemushi jau? vienk blin neesmu saneemis veel jaaiet bus laikam uz pastu razbiratsa......
6.janvāris 2009, 12:29 | links

Būs sieva jāmierina, ka ne man vienam tāda ķibele...:)
6.janvāris 2009, 12:24 | links

es arii ar riivi tiiru bet vienalga zvīņas pa gaisu... :D
6.janvāris 2009, 12:14 | links

Paldies:)
6.janvāris 2009, 12:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager